گفتگوی اختصاصی پنجره ایرانیان با علیرضا خان‌محمدی؛

واناوین؛ چشم‌انداز صنعت نصف جهان

  • سه شنبه 1 خرداد 1397 ساعت 18:0

اخبار => گفتگو

واناوین؛ چشم‌انداز صنعت نصف جهان

تکنما پی.وی.سی سپاهان تولیدکننده پروفیل در و پنجره یو.پی.وی.سی در استان اصفهان است. این مجموعه تولیدی صنعتی در سال 1392 در زمینی به مساحت 10 هزار مترمربع در شهرک صنعتی رازی اصفهان احداث و پروانه بهره‌برداری آن در سال 1393 صادر شد. از آن موقع تاکنون فعالیت این مجموعه که تولید پروفیل در و پنجره یو.پی.وی.سی بانام تجاری واناوین است ادامه دارد. در این مجموعه تعداد سه خط تولید پروفیل یو.پی.وی.سی فعال است درحالی‌که ظرفیت تولید، سوله و ساختمان‌ها، آب، برق و سایر زیرساخت‌ها برای فعالیت شش خط و تولید سالانه شش هزار تن پروفیل پیش‌بینی‌ شده است. درحال‌حاضر تعداد نیروی کار در مجموعه واناوین 50 نفر است که در سه نوبت کاری در کارخانه اصفهان و دفتر تهران مشغول به فعالیت هستند و به دلیل رکود سنگینی که در بازار حاکم شده است تنها با 50 درصد ظرفیت خود کار می‌کند. مجموعه واناوین در 13 استان نمایندگی فروش دارد و پروفیل واناوین که دارای بیمه 7 ساله و ضمانت‌نامه کیفی 15 ساله است فقط از طریق این نمایندگی‌ها به بازار عرضه می‌شود. تاکنون برای صادرات پروفیل واناوین به چند کشور خارجی ازجمله تاجیکستان، عراق، عمان و افغانستان رایزنی‌هایی از طریق بخش بازرگانی مجموعه انجام‌گرفته که در آینده این کار صورت خواهد گرفت. نشریه پنجره‌ایرانیان برای آگاهی از آخرین فعالیت‎ها و دستاوردهای این مجموعه موفق در صنعت پروفیل در و پنجره گفتگویی با علیرضا خان‌محمدی، مدیریت بازرگانی پروفیل واناوین انجام داده است که در ادامه توجه شما را به مشروح آن جلب می‌کنیم.

برای مشاهده فایل پی دی اف کلیک کنید

سبد کالایی واناوین را به‌طور کامل شرح دهید.

سبد محصولات واناوین شامل پروفیل‌های سری 60 بازشو و کشویی تک‌ریل است و درحال‌حاضر تعداد پروفیل‌های تولیدی در این شرکت 13 نوع است. در ضمن کلیه پروفیل‌های این شرکت به‌صورت لمینیت در دو طرح نیز به بازار عرضه می‌شود. شایان‌ذکر است که پروفیل‌های سری 60 بازشو 5 حفره این شرکت نیز در تابستان سال جاری به بازار عرضه خواهد شد.

محصولات واناوین از چه استانداردها و گواهینامه‏هایی برخوردار است؟

شرکت تکنما پی‌وی‌سی سپاهان دارنده گواهینامه‌های سیستم مدیریت کیفیت است. محصولات این شرکت علاوه بر استاندارد اجباری دارای بیمه 7 ساله و ضمانت‌نامه کیفی 15 ساله نیز هستند.

واناوین برای اطمینان خاطر مشتریان خود چه اقداماتی انجام داده است؟

استفاده از مواد اولیه باکیفیت همراه با فرمولاسیون استاندارد باعث تولید محصولاتی باکیفیت توسط این شرکت شده است. علاوه بر آن ثبات مدیریتی، تیم فنی متخصص، تحویل به‌موقع، قیمت مناسب، توزیع و خدمات پس از فروش جامع باعث ایجاد اطمینان هرچه بیشتر نمایندگان و مشتریان به این مجموعه شده است.

شرکت شما تا چه حدی بر مونتاژکارانی که از محصولات واناوین استفاده می‏کنند نظارت دارد؟

از ابتدای سال 94 با انگیزه کمک به صنعت یو.پی.وی.سی و همچنین حفظ بازار و افزایش رضایتمندی مشتری، واحد خدمات پس از فروش این شرکت راه‌اندازی شد و درحال‌حاضر کلیه مونتاژکارهایی که در سطح کشور از محصولات این شرکت استفاده می‌کنند ممیزی شده و در صورت صلاحیت موفق به اخذ گواهینامه فنی می‌شوند. افزایش سطح کیفی و فنی مونتاژکاران و ارائه در و پنجره باکیفیت به مصرف‌کنندگان نهایی هدف این شرکت است. بازدیدهای فنی شرکت واناوین به‌صورت دوره‌ای حداقل یک بار در سال انجام می‌پذیرد.

نام‌گذاری امسال، چه تاثیری میتواند بر رونق کسب‌وکار تولیدکنندگان داخلی بگذارد؟

اینکه چه نامی برای هرسال انتخاب می‌شود مهم است اما مهم‌تر از آن ایجاد زیرساخت‌های اصلی و مهم برای اجرای آن نام‌گذاری است. درهرصورت مطمئنا حمایت از کالای ایرانی و جلوگیری از واردات محصولات بی‌کیفیت خارجی تاثیر بسزایی در بهبود وضعیت تولید داخلی خواهد داشت.

به نظر شما چه راهکارهایی برای حمایت از کالای ایرانی وجود دارد؟

برای حمایت از کالای ایرانی راهکارهایی زیادی وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنم:

ـ فراهم کردن محیط کسب‌وکار کم مانع و کم‌هزینه

ـ  تامین بازار بزرگ مصرف کشور با تولیدات داخلی

ـ  مبارزه با فساد مالی و اقتصادی

ـ  تشویق عمومی به مصرف کالاهای داخلی

ـ  کمک به تولیدکنندگان برای بهبود سطح فناوری و کیفیت

ـ  کاهش هزینه نظام فروش و توزیع برای کالاهای ایرانی

ـ  ثبات اقتصادی کلان (تورم، نرخ ارز، نرخ سود و...)

ـ  اعطای یارانه سود تسهیلاتی یا یارانه فروش در نمایشگاه‌های خارجی و اعتبار صادراتی

ـ  رفع مشکلات تامین مالی، مالیات بر ارزش‌افزوده با بیمه و تامین اجتماعی

ـ  ثبت قوانین و مقررات اقتصادی

در مسیر تولید با چه مشکلات و موانعی روبهرو هستید؟

درحال‌حاضر موانع و مشکلات بر سر راه تولید در کشور ما بسیار زیاد است که بحث کردن در رابطه با آن زمان بیشتری لازم دارد اما درحال‌حاضر در وضعیتی که در حال فعالیت هستیم می‌توان به چند مورد اشاره کرد:

ـ  کم بود نقدینگی

ـ  عدم تامین مواد اولیه داخلی و خارجی با شرایطی مناسب

ـ  نرخ بالای سود

ـ  عدم حمایت دولت از این صنعت

- عدم توان صادرات به دلیل قیمت تمام‌شده بالا و نوسان نرخ ارز

نوسانات شدید ارز که این روزها شاهد آن هستیم تا چه حدی بر فعالیتهای شما تاثیرگذار است؟

نوسانات نرخ ارز به لحاظ عملی و نظری می‌تواند بر تصمیم‌گیری‌ها و عملکرد کسب‌وکارها تاثیر بگذارد. عدم پیش‌بینی لازم برای آینده باعث می‌شود برنامه‌ریزی بسیار دشوار و نامطمئن باشد. همچنین نوسانات نرخ ارز بر روی واردات و صادرات نیز تاثیری می‌گذارد تنزل انتظاری ارزش پول که سلب اعتماد سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی را به دنبال داشته می‌تواند به کاهش تولید منتهی شود.

وضعیت صنعت یو.پی.وی.سی کشور را در سال جاری چگونه ارزیابی میکنید؟

مطمئنا با توجه به عدم زیرساخت لازم برای صادرات محصولات این صنعت و کاهش ساخت‌وساز در کشور فضای بازار بسیار رقابتی‌تر خواهد شد. شرکت‌هایی که شخصیت کاری دارند و می‌توانند محصولات خود را با کیفیتی خوب و قیمتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند شانس بیشتری برای به دست آوردن سهم بازار دارند. ایجاد مزیت رقابتی، سرمایه در گردش کافی و روابط عمومی بالا تاثیر بسزایی در سهم بازار شرکت‌ها خواهد داشت.

به نظر شما، تولیدکنندگان پروفیل برای بالا بردن سطح کیفی این صنعت چه نقشی می‏توانند ایفا کنند؟

ما تولیدکنندگان پروفیل یو.پی.وی.سی برای بالا بردن سطح کیفی این صنعت باید از خودمان شروع کنیم. شرایط سخت رقابتی بازار نباید ما را مجبور به تولید محصول بی‌کیفیت نماید. تولید یک محصول باکیفیت بر اساس استاندارهای موجود، نظارت بر تولید و نصب مونتاژکاران و بالا بردن سطح فنی آنها و حذف مونتاژکاران بی‌کیفیت از لیست مشتریان خود، باعث بالا رفتن سطح کیفی این صنعت می‌شود.

انجمن‌ها و تشکلات صنفی در این خصوص چقدر می‏توانند تاثیرگذار باشند؟

انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی شرط انسجام گروهی و پیگیری‌های مداوم درصورتی‌که کلیه اعضاء متحد و دارای خواسته‌های قانونی و امکان‌پذیر با توجه به جمیع شرایط موجود مملکت باشند بسیار مفید و کارساز خواهند بود، در غیر این صورت فقط اتلاف وقت و هزینه است.

 در پایان آرزوی موفقیت و سلامتی برای جامعه صنعت ایران به‌ویژه صنعت یو.پی.وی.سی دارم و امیدوارم همه همکاران عزیز در تمامی مراحل زندگی و کار موفق باشند.

 

نشریه پنجره ایرانیان-سال یازدهم-شماره 128-خردادماه 97


ثبت نظر

ارسال