هادی ساداتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: آن چیزی که بهعنوان آمار موثق داریم ۸۵۰ هزار کارگر ساختمانی طی دولتهای دهم و یازدهم است که طبق مدارک و آمار تامین اجتماعی تا پایان سال ۱۳۹۴ بیمهشدهاند.
وی افزود: از این تعداد در مراحل مختلف نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر به دلیل نداشتن شغل کارگری از طریق بازرسیها از چرخه بیمه حذف شدند و تعداد کارگران ساختمانی به حدود ۷۰۰ هزار نفر رسید.
ساداتی متذکر شد: در سال ۱۳۹۳ سهمیهای داده نشد اما در سال ۱۳۹۴ تعداد ۳۰۰ هزار نفر به چرخه کار اضافه و بیمه شدند.
نایب رییس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی ادامه داد: در پایان اسفندماه سال ۱۳۹۵ نیز ۱۰۰ هزار سهمیه به کارگران ساختمانی تعلق گرفت که هماکنون کار آن در استانها در حال انجام است و با احتساب ۷۰۰ کارگر ساختمانی بیمه شده از قبل جمعا ۸۰۰ هزار نفر در این مدت بیمه شدهاند که سهم دولت یازدهم ۴۰۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه شده بوده است.
به گفته ساداتی، در حال حاضر یک میلیون و ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۷۰۰ هزار نفر بیمهشدهاند و درصورتیکه ۱۰۰ هزار سهمیه اختصاصیافته در اسفند سال گذشته نیز بهطور کامل اجرایی و به تعداد بیمهشدگان افزوده شود جمعا ۸۰۰ هزار کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه قرارگرفتهاند.
این مقام مسئول کارگری درباره وعده وزیر کار برای بیمه ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی در سال جدید نیز گفت: هرسال چنین وعدههایی داده میشود اما امیدواریم و انتظار داریم که همچون سال های گذشته در حد وعده و وعید باقی نماند و به معنای واقعی عملیاتی شود.
وی با اشاره به رکود حاکم در بخش ساختمان گفت: متاسفانه به دلیل همین رکود، ساختوساز کم شده، بخش مسکن رونق خود را از دست داده است و کارگران ساختمانی بسیاری بیکار شدهاند که دولت باید به این قشر آسیبپذیر توجه بیشتری داشته باشد.