انبوه‌سازان وام می‌گیرند

پنجره‌ایرانیان؛ عضو کمیسیون عمران مجلس با اعلام تأکید دولت دوازدهم بر نوسازی بافت فرسوده،‌ گفت: تسهیلات‌دهی به انبوه‌سازان برای احیای بافت ناکارآمد شهری اقدامی در راستای عملیاتی کردن برنامه ششم توسعه بوده است.
  • یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 15:19

به گزارش عصر ساختمان، سیدابوالفضل موسوی بیوکی نماینده مردم یزد با اشاره به موافقت بانک مسکن نسبت به پرداخت 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات ساخت مسکن به انبوه‌سازان جهت ساخت‌وساز در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری از صندوق پس‌انداز مسکن یکم، گفت: پرداخت این نوع تسهیلات، نوسازی بافت ناکارآمد و فرسوده شهری را سرعت می‌بخشد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه به موضوع نوسازی بافت فرسوده توجه ویژه‌ای شده است، افزود: هرساله دولت با سرمایه‌گذاری در بافت‌های فرسوده باید نسبت به کاهش این نوع بافت‌های ناکارآمد اقدام کند که خوشبختانه این مصوبه اقدامی در راستای عملیاتی کردن برنامه ششم توسعه بوده است.

 

تعیین شاخص‌ها برای شناسایی بافت فرسوده انجام شده است

موسوی بیوکی با تأکید بر اینکه تعیین شاخص‌ها از سوی دولت برای شناسایی بافت‌های فرسوده صورت گرفته است، تصریح کرد: بهترین راه برای احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری استفاده از منابع مردم و سرمایه‌های بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه امتیازات ویژه‌ای برای ساخت‌وساز در بافت فرسوده در نظر گرفته شده است، گفت: بسیاری از معافیت‌ها در خصوص بافت‌های فرسوده و ساخت‌وساز در آن‌ها در نظر گرفته شده تا به‌این‌ترتیب نوسازی این بافت‌های شهری در دستور کار قرار بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر اینکه احیای بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری به‌مثابه توسعه درونی شهرها است، گفت: در سال‌های گذشته طرح‌هایی که به خانه‌دار شدن مردم می‌انجامید همچون مسکن مهر و تولید انبوه مسکن ایرادات بسیاری همچون فراهم نبودن بسیاری از زیرساخت‌ها را داشت؛ اما در حال حاضر که نگاه‌ها معطوف به نوسازی بافت فرسوده شده به‌طور حتم چون زیرساخت‌ها در شهرها فراهم است بسیاری از مشکلات را دیگر شاهد نخواهیم بود.

 

توفیق ساخت‌وساز در بافت فرسوده بیش از مسکن مهر است

موسوی بیوکی ادامه داد: به‌طور حتم رغبت مردم به اسکان در بافت‌های فرسوده‌ای که مورد ساخت‌وساز قرارگرفته‌اند بسیار بیشتر از مکان‌هایی است که از امکانات ابتدایی بی‌بهره هستند، زیرا در بافت‌های فرسوده شهری امکانات زیربنایی، روبنایی و بسیاری از روابط اجتماعی موردنیاز وجود دارد.

وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای مسکن مهر در حال حاضر بدون متقاضی رهاشده‌اند، تصریح کرد: درصورتی‌که از ابتدا نگاه‌ها معطوف به بافت‌های فرسوده بود به‌طور حتم اقبال بیشتری برای سرمایه‌گذاری مردم در این حوزه را نیز شاهد بودیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: توجه به بافت فرسوده و ناکارآمد شهری به‌طور حتم نسبت به ساخت‌وسازهای جدید همچون مسکن مهر اولی بوده ازاین‌رو لازم است دولت دوازدهم توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد.


ثبت نظر

ارسال