اجرای طرح راستی‌آزمایی صنایع تا پایان تیرماه

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از اجرای طرح راستی‌آزمایی صنایع برای برنامه‌ریزی و داشتن سند توسعه صنعت در کشور تا پایان تیر امسال خبر داد.
  • چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 11:16

به گزارش ایسنا، صادق نجفی - مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران - در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی کاشان، اظهار کرد: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برای شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر و نواحی روستایی در سال جاری پرداخت می‌شود که این تسهیلات با کارمزد چهار و شش درصد با سرمایه در گردش ۱۰ درصد قابل پرداخت خواهد بود.

وی افزود: ۱۳ هزار میلیارد ریال نیز در تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری برای صادرات واحدهای تولیدی صادرات محور در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: ۹۲ درصد از واحدهای تولیدی کشور را صنایع کوچک تشکیل می‌دهند که واگذاری زمین و امکانات برای کارآفرینان و به‌خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان بخشی از تسهیلات است و پنج درصد از آنان تسهیلاتی ۶۰ ماهه با مشوق‌های خاص دریافت کنند.

وی با اشاره به واگذاری اختیارها به مدیران استانی گفت: پس‌ازاین تفویض اختیار بیش از ۴۰ درصد مشکلات شهرک‌ها و ناحیه‌های صنعتی برطرف شده و طرح راستی آزمایی صنایع نیز برای برنامه‌ریزی و داشتن سند توسعه صنعت در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۷ انجام خواهد شد.

نجفی افزود: طرح راستی آزمایی در راستای شمارش واحدهای صنعتی فعال و واحدهایی که با مشکل مواجه هستند، اجرا می‌شود تا برای برطرف کردن مشکلاتشان برنامه‌ریزی مدونی صورت گیرد.

صنایع کمتر از ۴ درصد آب مصرف می‌کنند

وی با اشاره به میزان مصرف آب در صنایع گفت: واحدهای صنعتی ۳.۷ درصد از مجموع آب مصرفی کشور را مصرف می‌کنند، درحالی‌که از مجموع ۱۱۰ میلیارد مترمکعب مصرف آب در کشور حدود ۱۰۰ میلیارد مترمکعب در کشاورزی مصرف می‌شود.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اظهار کرد: ۹۰۰۰ واحد صنعتی دارای پروانه در شهرک‌های صنعتی استان اصفهان مستقر هستند که ۶۰۰۰ واحد آن فعال است که با برخورداری از ۷۶ درصد واحدهای صنعتی فعال، از میانگین کشور بالاتر است و باهدف صادرات محور شدن صنایع، ۱۰ درصد از واحدهای صنعتی کوچک استان اصفهان برنامه‌ریزی خواهد شد.

نجفی تاکید کرد: ۱۱ واحد صنعتی آب بر در استان اصفهان وجود دارد که بیش از ۳۰ میلیون مترمکعب آب مصرف می‌کنند و برای برطرف کردن این مشکل در برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدتی طراحی شده است.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از تصفیه‌خانه شهرها، انتقال آب از دریا و تغییر فناوری برای کاهش میزان آب مصرفی در صنایع ازجمله اقدام‌هایی است که برای برطرف کردن مشکل کمبود آب صنایع انجام خواهد شد.

گفتنی است، کاشان دارای دو شهرک و چهار ناحیه صنعتی است که ۵۰۰ واحد با اشتغال بیش از ۱۵ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی آن فعالیت می‌کنند که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر یک‌روزه به کاشان از شهرک صنعتی راوند و چند واحد تولیدی صنعتی در کاشان بازدید کرد.


ثبت نظر

ارسال