رضا حبیبی در گفتگو با فلزات آنلاین، با اشاره به رقابت منفی موجود در زمینه پروفیل و مقاطع آلومینیومی، اظهار داشت: بیشترین میزان رقابت منفی در حوزه صنعت آلومینیوم، مربوط به تولید پروفیلهای دروپنجره میشود که برخی از شرکتهای تولیدکننده ثبتنشده و بهصورت غیرقانونی فعالیت میکنند، فعالیت این دسته از شرکتها موجب رقابت منفی در بازار شده است.
وی عنوان کرد: اواخر دهه 80 بیشترین رونق تولید را داشتیم و عامل اساسی افزایش میزان تولید شرکت آلومتک در آن سالها، تعامل این شرکت با صنایع آلومینیوم جهانی بود؛ در آن زمان مرزها باز بود و تحریمها تا این اندازه ما را محدود نکرده بود، به همین خاطر واردات و صادرات بهراحتی انجام میشد و این عامل، تاثیر زیادی بر افزایش ظرفیت تولید کارخانه آلومتک داشت.
مدیر بخش تولید راد و پروفیل شرکت آلومتک در خصوص ظرفیت تولید شمش خالص آلومینیومی در کشور، عنوان کرد: ظرفیت تولید شمش خالص آلومینیومی شرکت آلومینیوم ایران، جوابگوی نیاز تولیدکنندگان محصولات آلومینیومی نیست و اگر مرزهای وارداتی مواد اولیه باز شود، قطعا میزان تولیدات محصولات آلومینیومی نیز افزایش مییابد.
حبیبی با اشاره به اتلاف آلومینیوم در بخشهای مختلف تولید، توضیح داد: در بخش کوره، بیشترین میزان اتلافی مواد اولیه آلومینیومی را داریم و میزان ضایعات در این بخش بیشتر از سایر قسمتها است و در مراحل دیگر، ضایعات برگشتی داریم که به کوره برگردانده و دوباره ذوب و استفاده میشود.
مدیر بخش تولید راد و پروفیل شرکت آلومتک در خصوص تولید انواع اکستروژنهای ساختمانی و صنعتی در شرکت آلومتک، اظهار کرد: شرکت آلومتک قادر است انواع اکستروژنهای ساختمانی و صنعتی را تولید کند و در حال حاضر پروفیلهای صنعتی تولید میکنیم که بهصورت لولهای در پستهای برق استفاده میشود، یکی از مقاطع تولیدی مجموعه ما همین باسبارها است.