افزایش نرخ ارز صدمات جبران‌ناپذیری را به تولید وارد کرده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت پارس آلومین گفت: از طرفی، افزایش نرخ ارز و نوسانات قیمتی، تولیدکنندگان را تحت‌فشار قرار داده و از طرف دیگر، موانع داخلی و خارجی صادراتی دست آن‌ها را برای سودآوری بسته است.
  • یکشنبه 2 شهریور 1399 ساعت 12:43

محمد بهرامی در گفت‌وگو با فلزات آنلاین، اظهار داشت: نوسانات ارز، باعث ایجاد تغییرات روزانه و شدیدی در قیمت مواد اولیه موردنیاز واحدهای آلومینیومی شده و این مسئله چالش بزرگی در فروش محصولات تولیدی و قیمت تمام‌شده آن‌ها ایجاد کرده است.

وی افزود: متاسفانه این تغییرات قیمت، مانع از انعقاد قراردادهای بلندمدت شده و سردرگمی عجیبی را در بازار این صنف ایجاد کرده و کسب‌وکار را دچار رکورد ساخته است. به علت کمبود بودجه دولت و نیاز شدید به کسب درآمد از طریق فروش ارز با قیمت بالا، هیچ راه‌حلی برای بهبود شرایط کنونی وجود ندارد و تا تحریم‌ها علیه کشور برداشته نشود، دولت قادر به کنترل اوضاع فعلی نخواهد بود.

مدیرعامل پارس آلومین در رابطه با راهکارهایی برای ذخیره انرژی، گفت: برای ذخیره انرژی و به‌روز‌رسانی ماشین‌آلات مجموعه جهت مصرف انرژی کمتر، نیاز به سرمایه‌گذاری بوده و این اقدام، مستلزم صرف هزینه‌های بالا است که در این شرایط واحد‌ها به لحاظ مالی توان انجام این تغییرات را ندارند. سازمان‌هایی مثل سازمان بهینه‌سازی انرژی و سوخت باید به کمک تولیدکنندگان آمده و با اعطای وام‌های ارزان‌قیمت، واحدهای تولیدی مستعد را تشویق به بهینه‌سازی نمایند.

محمد بهرامی در رابطه با وضعیت کنونی صادرات شرکت پارس آلومین، عنوان کرد: به دلیل تحریم‌ها و شرایط سخت به وجود آمده، وجود چالش‌هایی مانند مراودات مالی قانونمند، بخش‌نامه‌های خلق‌الساعه و بسیار متنوع، تعرفه‌های عجیب و گوناگون، امکان صادرات به‌شدت کم شده و فقط میزان اندکی از محصولات را می‌توان به کشورهای عراق و افغانستان محصول صادر کرد.

وی تصریح کرد: باوجود شرایط بسیار سخت و مشکلات به وجود آمده ناشی از نوسانات ارز و همچنین محدودیت‌های صادراتی، اگر بتوانیم در شرایط کنونی دوام بیاوریم، کار بزرگی را به سرانجام رسانده‌ایم!

مدیرعامل پارس آلومین در خصوص ارزیابی کیفیت پروفیل‌‌های موجود در بازار، عنوان کرد: در حال حاضر، پروفیل‌های تولیدشده در واحد‌های داخلی کیفیت قابل قبولی دارد. اگرچه استفاده از ضایعات به کیفیت محصولات تولیدشده ضربه می‌زند، اما به دلیل کمبود مواد اولیه استاندارد و قیمت بالای آن‌ها، راهی به‌غیراز استفاده از ضایعات وجود ندارد.

وی در پایان نیز عنوان کرد: شیوع کرونا ویروس در اسفندماه سال گذشته و فروردین‌ماه سال جاری، باعث کاهش تولیدات شد، اما اکنون با گذشت چند ماه، تولید روند طبیعی خود را طی می‌کند. رعایت پروتکل‌های بهداشتی سخت و دست‌وپا گیر شده، اما برای حفظ سلامت جان خود و دیگر اعضای مجموعه، ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی صادرشده از سوی وزارت بهداشت و درمان هستیم.


ثبت نظر

ارسال