به گزارش نشریه پنجره ایرانیان، در ابتدای این گردهمایی که با حضور علی فاضلی رئیس اتاق اصناف کشور و رئیس اتحادیه صنف آلومینیوم ویو.پی.وی.سی برگزار میشد، ۱۰ کاندیدای هیات مدیره و سه نامزد بازرس اتحادیه به معرفی برنامه های خود پرداختند.
برای مشاهده فایل پی دی اف کلیک کنید.
نصرالله نصراللهنژاد یکی از اعضای هیات مدیره، جلسه را با خیرمقدم به حضار آغاز کرد و علت تشکیل جلسه در این مکان را حضور اکثر اعضا در خیابان قلعهمرغی عنوان کرد. نصراللهنژاد ابراز امیدواری کرد که کلیه اعضای صنف همانند دورههای پیشین، روز ۱۱ آبان ماه حضوری تمام قد پای صندوق رای داشته باشند. وی در پایان اظهارات خود اسامی ۱۰ نامزد بخش هیات مدیره و ۳ نامزد برای تصاحب کرسی بازرسی انجمن را اعلام کرد.
وی وحید جلالیپور، حسن خواجی، مصطفی ختیال، محمود سرخوش، سعید شربتدار، بهروز محتشم انصاری، میرحسین موسوی نجفی، نصرالله نصراللهنژاد، علی فاضلی، حسن دهقان، را به عنوان ۱۰ کاندیدای هیات مدیره و اکبر جلیلی، نوید حدادی و فاروق فرشادفر را به عنوان سه نامزد بازرس اتحادیه معرفی کرد. وی در ادامه اظهارداشت: از ۱۰ نفر نامزد ۵ نفر به عنوان اعضای هیات مدیره و از میان سه نفر نامزد بازرسی انجمن یک نفر جهت نظارت به عملکرد هیات مدیره انتخاب خواهند شد. نصرالله نژاد در پایان اظهارات خود، از کاندیداهای حاضر در جلسه خواست تا به معرفی خود و برنامه های خود بپردازند.
حسن خواجی: وی اظهارات خود را با بیان اینکه سال هاست در زمینه تولید در و پنجره آلومینیوم مشغول به فعالیت است، آغاز کرد. وی در ادامه اظهار داشت: بنده از اعضای هیات موسس اتحادیه بودم و یکی از اعضای تیمی که اتحادیه را به ثبت رساند و به مدت ۴ سال عضو هیات مدیره اتحادیه صنف آلومینیوم و یو.پی.وی.سی بودهام.
اکبر جلیلی: وی که یکی از اعضای کهنهکار اتحادیه می باشد، خود را چنین معرفی کرد: قریب ۵۳ سال است که در زمینه پنجره آلومینیوم فعال هستم. یکی از بنیانگذاران اتحادیه میباشم و در حال حاضر نیز کارشناس اتحادیه هستم.
وحید جلالیپور: وی با اشاره به ۱۵ سال فعالیت در حوزه تولید در و پنجره های دوجداره، آمادگی خود را جهت خدمت رسانی به اهالی صنف اعلام کرد. وی با بیان اینکه در این ۱۵ سال فعالیت، تمرکز اصلی خود را بر مباحث علمی و فنی متمرکز کرده است، خاطرنشان کرد: مسائل و مشکلاتی چون بیمه، مالیات، دارایی نیازمند یک تیم و کارگروه قوی میباشد تا به جد این مسائل را پیگیری کند. چرا که این مسائل دغدغه همه ما میباشد. وحید جلالی پور در ادامه سخنان خود عنوان داشت: بنده در صورت انتخاب سعی میکنم از بعد فنی و علمی سطح کلی صنف را ارتقا دهم. جلالیپور در خاتمه اظهاراتش گفت: لازم است تا دست به دست یکدیگر دهیم تا کلیه مشکلات را از پیش روی برداریم.
حسن دهقانی: حدودا پنج سال است وارد صنف شدهام. اولین مبحثی که هیات مدیره جدید باید پیگیری کند، این است که به رسمیت شناختن این خیابان را در دستورکار قرار دهد. با توجه به اینکه سه بانک به نام خیابان قلعهمرغی و بازار آلومینیوم نامگذاری شده است، با این وجود هنوز نتوانستهایم، این خیابان را به عنوان بازار آلومینیوم رسمیت ببخشیم.
لازم است تلاش های لازم را صورت دهیم تا این خیابان مرکزیت یابد، به گونه ای که آلومینیوم کارها از هر صنفی در این خیابان، حداقل دفتر داشته باشند.
سعید شربتدار: دارای مدرک فوق لیسانس حسابداری میباشم. بیش از ۱۲ سال است که در این صنف فعالیت میکنم. با توجه به کم و کاستیهای موجود به این نتیجه رسیدم که لازم است در انتخابات خود را به عنوان کاندیدا مطرح کنم و همراه با بزرگان این صنف و با استفاده از اندوختههای ایشان، اهداف اهالی صنف را عملی کنیم.
نوید حدادی: پنج سال است که عضو اتحادیه هستم. دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس اقتصاد انرژی میباشم. فکر میکنم صنف ما از فقدان کلاسهای آموزشی رنج میبرد. تصور میکنم با وضعیت کنونی، رکود بازار مسکن و شرایط اقتصادی موجود دست و پاگیر شده است و باید به این مهم چارهای اندیشید. به اعتقاد بنده لازم است اهالی صنف را بهسوی تولید علمی سوق دهیم.
میرحسین موسوی نجفی: چیزی حدودا ۳۵ تا ۴۰ سال است که در این صنف به تولید در و پنجره آلومینیومی مشغول به فعالیت میباشم.
مصطفی ختیال: لازم است در پایان فعالیت این دوره هیات مدیره، به عنوان کسی که دو دوره است در این سمت حضور دارم عنوان کنم که اتحادیه یک جایگاه مشخص و معین دارد و نمیتوان بالاتر از آن عمل کرد، در بعضی موارد میتوان کاری را پیشبرد و در برخی موارد دیگر نمیتوان کاری کرد.
فاضلی: سیطره دولت بخش خصوصی را نابود کرد
رئیس اتاق اصناف کشور سخنان خود را با تشریح ساختار اقتصادی کشور آغاز کرد و در این خصوص اظهار داشت: عمدهترین اشکال تشکیلاتی که در کشور ما وجود دارد این است که اصناف و اتحادیهها به حقوق خود واقف نیستند. این ویژگی به خصوص در بنگاهها بیشتر قابل رویت است و صاحبان بنگاهها نمیدانند چگونه از حقوق خود دفاع کنند. در واقع باید به این واقعیت تلخ اذعان داشت، که سیطره بخش دولتی بر اقتصاد کشور بخش خصوصی را نابود کرد. در کشورهای صاحب صنعت همه چیز در دست بنگاههای خصوصی میباشد. صنعت و اقتصاد کشور آلمان بیش از ۹۲ درصد خصوصی میباشد. ۸۳ درصد اقتصاد کشور در دست بنگاهها میباشد و تنها ۱۷درصد آن در اختیار بخش غیردولتی است. با گذشت این همه سال به تازگی رئیس جمهور بنگاهها را به عنوان موتور متحرک صنعت کشور پذیرفته است تا در قالب بخش خصوصی وارد چرخه اقتصاد کشور شوند. جای تاسف دارد که اعلام کنم بیش از ۵/۲ میلیون نفر نیروی مازاد و ناکارآمد در بدنه بخش دولتی وجود دارد. متاسفانه اقتصاد ما ساختار بنگاه محور دارد و ما هنوز نتوانستهایم بنگاهها را با هم هماهنگ کنیم.
جا دارد این خبر را که هنوز رسانهایی نشده است اعلام کنم؛ معاون اول رئیس جمهور پذیرفته است که از این پس هیات وزیران بدون هماهنگی با اتاق اصناف هیچ مصوبهای را تصویب نخواهد کرد. شما صاحبان بنگاهها همانند پلیس نقش بسزایی در ایجاد امنیت در جامعه دارید؛ زیرا وقتی در نیمههای شب چراغ مغازهای روشن باشد، این اطمینان را برای عبور از آن خیابان به شهروندان میدهد. وی در پایان از کلیه فعالان اتحادیه صنف آلومینیوم و یو.پی.وی.سی خواست که در انتخابات پیشرو شرکت کنند و در تعیین سرنوشت خود دخیل باشند.
نشریه پنجره ایرانیان ــ سال نهم ــ شماره ۹۷ ــ آبان ۹۴