نشریه پنجره ایرانیان، سال هفتم ، شماره 74، آذرماه 1392
اسداله غریقی با بیان این مطلب افزود: تا زمانی که حمایت از صنایعی که حفظ منابع ملی و تولید محصولات بهینه در حوزه مصرف انرژی را در دستور کار دارند، به دغدغه تصمیمگیران و دولتمردان تبدیل نشود، مصرف فاجعه بار انرژی و بهویژه برق به قیمت از بین رفتن سرمایههای ملی ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: حمایتهای دولت باید در دو بخش فرهنگسازی برای مصرف محصولات بهینه و بسترسازی برای رشد و گسترش صنایع تولیدکننده محصولات کممصرف صورت پذیرد و این یک الزام ملی است.
مدیرعامل شرکت صنایع کممصرف ایرانیان گفت: چنانچه بتوانیم جامعه را ترغیب کنیم که از لامپهای کممصرف به جای لامپهای التهابی استفاده کنند، به ازای هر 20 میلیون شعله لامپ کممصرفی که جایگزین لامپهای التهابی شود، نیاز کشور به ساخت یک نیروگاه برق 2500 مگاواتی مرتفع خواهد شد. در واقع فواید زیست محیطی و ملی این امر فراتر از تصور خواهد بود. غریقی، با اشاره به اینکه تبلیغات نادرست و ناسالم درخصوص لامپهای کم مصرف و عدم آگاهی برخی از افراد و مسوولان دستگاههای اجرایی ذیربط یک تهدید بزرگ برای این صنعت کشور به شمار میرود، افزود: استفاده از لامپهای کممصرف نسل اول که دارای بخار جیوه در ساختار خود بودند در اروپا ممنوع شده و لامپهای کممصرف نسل دوم جایگزین آنها شدهاند، اما به واسطه تبلیغات منفی که در داخل کشور مطرح میشود فقط به ممنوعیت استفاده از لامپهای کم مصرف در اروپا اشاره میشود.
وی ادامه داد: در مورد لامپهای کممصرف غیراستاندارد نیز باید به این موضوع اشاره کرد که چون میزان پرتو ماوراءبنفش خروجی از لامپ تحت کنترل نیست، موضوع سرطانزا بودن لامپ بیشتر جای بحث و بررسی دارد.