یدالله رحمانی در گفتوگو با خبرگزاری فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: طبیعی است به دلیل محدودیتهای قانونی و مسائل و مشکلات موجود، شیوه تامین مالی پروژهها به روشی که برای پروژه مسکن مهر وجود داشته است، تغییر کند.
وی تصریح کرد: همه محافل اقتصادی به این جمعبندی رسیدهاند که بخش عمدهای از تورم موجود در کشور ناشی از شیوه تامین مالی طرحهای مسکن مهر بوده است و به طور یقین این شیوه را ادامه نخواهیم داد.
عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید کشور افزود: این شیوه به اصطلاح اقتصاددانان، تزریق پول پرقدرت به جامعه بوده که پایه پولی و نقدینگی را اضافه میکند و این کار تورم را به دنبال خود میآورد.
رحمانی ادامه داد: ساخت و تحویل واحدهای مسکن مهر با قدرت ادامه مییابد و تا آخرین واحد تحویل متقاضیان میشود و در این شکی نیست.
وی تصریح کرد: در مجموع شهرها، برای تکمیل 400 هزار واحد مسکن مهر و در پردیس، 83 هزار واحدی که در دست اجراست، با تمام وجود سعی خواهیم کرد از طریق رفع مشکلات و بهرهبرداری واحدها، آنها را بهموقع تحویل مردم دهیم.
عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید کشور ادامه داد: در شهر جدید پردیس، از 83 هزار واحد مسکونی، حدود 13 هزار واحد را طی سالهای 89 تا 90 آغاز به ساخت کردهایم که 9 هزار واحد نیز افتتاح و تحویل مردم شده است.
رحمانی بیان داشت: عمده باقیمانده این پروژهها، به علاوه 70 هزار واحدی که در نیمه اول سال 91 آغاز به ساخت شده است، به امید خداوند متعال در یک برنامه زمانبندی شده در شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید کشور، باید تا پایان سال جاری به بهرهبرداری برسد و مابقی نیز در نیمه اول سال 94 تحویل خواهد شد.