به گزارش ایسنا نشست دوم هماندیشی در رابطه با پروژههای عمران شهری بر روی محور تاریخی راه ابریشم تبریز با حضور جمعی از مسولان با نگاه مفهومی به کالبد در ارتباط با شهر برگزار شد.
در این جلسه محمد سعید ایزدی، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که این نشست در ادامه نشست مهر ماه سال گذشته با حضور معماران و شهرسازان و مدیران اجرایی این پروژهها برگزار شده است، اظهار کرد: این جلسه در حال حاضر با حضور فعالان عرصههای دیگر غیر معمار و شهرسازی با هدف همفکری برای ارتقای کیفیت محیطی و کارکردی فضاهای شهری ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بین نیازهای مردم و طراحان، معماران همیشه فاصلهای وجود داشته است، تصریح کرد: این امر باعث میشود که در طراحیها و معماری آنچه برای مردم واقعی به شمار نمی آید برای هنرمندان و یا معماران ایده آل محسوب شود. ایزدی افزود: در پروژه محور ابریشم تبریز در گذشته تغییرات کالبدی صورت گرفته است و امروز میخواهیم سرزندگی و احیاء مجدد را به این محور برگردانیم و باید به این نکته توجه کنیم که استفاده از نظریات مردم بسیار مورد اهمیت است.
در ادامه این نشست سید رضا هاشمی، مشاور معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی درباره اقداماتی که میتوان در جهت ارتقای کیفی مجموعههای ساخته شده و پیوند دادن آن به گذشته معاصر کمک کند، گفت: مطالبی را از قبیل تشکیل مجمع فعالان عرصههای مختلف فرهنگی و هنری و ... شهر تبریز و ایجاد یک رسانهای که این فعالان را درگیر مسائل مجموعه اقدامات کند و همچنین ساخت فضایی برای ارائه ماکت پروژهها برای ارتباط با گروههای مختلف مردم شهر و گردشگران و جذب ایدههای معماران نخبه جوان ارائه داد.
هاشمی با جمع بندی سخنان خود ادامه داد: تشکیل مجمعی از فعالان فرهنگی، مورخین، جامعه شناسان، ادیبان، نویسندگان، اهالی تئاتر و سینما انجام یک کار رسانهای چه به صورت وب سایت یا نشریه، ایجاد یک فضای نمایشگاهی از محور راه ابریشم تبریز ( احداث یک ماکت از مجموعه راه ابریشم، میدان شهید بهشتی، مسجد کبود، بازار صاحب الامر) هم چنین ضرورت استفاده از نظریات و تجربیات معماران کنونی در رابطه با پروژه محور راه ابریشم و بازدیدی توسط معماران جوان نخبه و صاحب اندیشه کشور از پروژه محور راه ابریشم از جمله فعلیت هایی هستند که به این بخش کمک می کند.