به گزارش روابط عمومی سازمان انرژی های نو ایران (سانا)، وی که در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی سخن می گفت، افزود: وزارت نیرو از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این عرصه حمایت کرده و برق تولیدی از این محل را به صورت تضمینی ٢٠ ساله از تولیدکنندگان خریداری می کند.
مهندس کردی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از اهداف وزارت نیرو تولید ٥ درصد برق کشور از منابع تجدیدپذیر تا سال ١٤٠٠ می باشد و با عنایت به اینکه تا سال یاد شده پیش بینی می شود برق تولیدی کشور حدود ١٠٠ هزار مگاوات باشد، بنابراین حداقل ٥٠٠٠ مگاوات برق تولیدی از محل انرژی های نو خواهد بود که این هدف کاملا دست یافتنی می باشد.
مدیر عامل سازمان انرژی های نو ایران نیز با اشاره به مزایای توسعه استفاده از انرژی های نو که اهم آنها توسعه اقتصادی، اشتغال، امنیت انرژی، حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی آن می باشد، گفت: در تمام دنیا اقبال زیادی برای استفاده حداکثری از انرژی های نو وجود دارد و این اقبال عمومی در کشورهای در حال توسعه بیشتر به چشم می آید.
دکتر صادق زاده با اشاره به کنفرانس اخیر پاریس افزود: ١٩٦ کشور از جمله ایران در طی ماه جاری متعهد گردیدند تا در جهت جلوگیری از انتشار آلاینده های زیست محیطی گام بردارند. در این میان دولت ایران به صورت داوطلبانه تعهد کرد نسبت به کاهش بین ٤ تا ١٢ درصدی این آلاینده ها اقدام کند. این تعهد به معنی احداث حداقل ٧٥٠٠ مگاوات نیروگاه برق از منابع تجدیدپذیر طی ٥ سال آینده می باشد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اهمیت پرداختن به انرژی های نو، افزود: در سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه ششم، در رابطه با صنعت برق تنها یک بند به چشم می خورد و آن نیز در خصوص افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر و نوین و نیروگاه های تولید پراکنده و مقیاس کوچک می باشدکه نشان از اهمیت توسعه هر چه بیشتر استفاده از انرژی های نو دارد.
لازم به ذکر است کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی طی روزهای ٢٤ و٢٥ آذرماه در مرکز همایش های بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار گردید.