به گزارش ایسنا، کیانوش عسگری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان فوم آلومینیومی را فلز آلومینیوم دانست که از روش ریختهگری به شکل متخلخل تولید میشود و افزود: به دلیل برخی ویژگیها ازجمله وزن بسیار پایین، قابلیت جذب بالای انرژی، قابلیت جذب صدا، عایق حرارتی، قابلیت جذب ارتعاش، قابلیت جذب امواج و مقاومت در برابر اشتعال، این نوع خاص از فلز کاربردهای بسیار متنوعی در صنایع دارد.
وی با بیان اینکه این محصول در برابر خوردگی مقاوم است و با محیطزیست سازگار است، اظهار کرد: در ردهبندی جهانی، این ماده در زمره مواد پیشرفته تلقی شده و جزء ۱۰ ماده نسل فردا شناخته میشود. تعداد کشورهای دارنده دانش فنی این محصول، کمتر از ۱۰ کشور پیشرفته در جهان است.
بر اساس اعلام معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به تولید فوم آلومینیوم، افزود: قیمت محصول تولیدشده در ایران تقریباً یکسوم قیمت مشابه خارجی است و همین مسئله باعث شد تا تولیدکننده داخلی نسبت به واردکننده از توان رقابتی بالاتری برخوردار باشد. با توجه به ویژگیهای خاصی که دارد، این محصول در صنایع مختلفی مانند صنایع ساختمانی (سبکسازی و مقاومت در برابر زلزله)، صنایع حملونقل، صنعت خودرو و استفاده در دربهای ضد حریق و ضد سرقت کاربرد دارد.