نمایشگاه مذکور از نخستین دوره برپایی آن درسال 1388 تا به امروز از رشد صعودی بسیار مناسبی برخوردار بوده و مورد استقبال مطلوب شرکتها و واحدهای فعال در این صنعت نیز واقع شده است، به طوریکه فضای تحت پوشش نمایشگاه که در دوره اول برپایی 13948 مترمربع بود تنها پس از گذشت پنج دوره، حدود 250درصد افزایش یافته است.
با وجود اینکه ستاد برگزاری نمایشگاه امسال سالن جدیدی را به وسعت 7400 مترمربع به سالنهای تحت پوشش این نمایشگاه اضافه نموده است ولی میزان استقبال از این نمایشگاه در سال جاری به حدی بود که علاوه بر تکمیل فضای 47هزار مترمربعی موجود باز هم حدود 80 واحد متقاضی مشارکت موفق به دریافت غرفه نشدهاند که این تعداد متقاضی نیاز به فضای مفیدی در حدود 3500 مترمربع دارند که درحال حاضر امکان افزودن این فضا به نمایشگاه میسر نمیباشد.
با توجه به کیفیت و کمیت مطلوب برگزاری این نمایشگاه، از امسال نمایشگاه بینالمللی در و پنجره و صنایع وابسته به عضویت اتحادیه جهانی نمایشگاهها (UFI) در آمده است که این امر به عنوان یک افتخار بزرگ برای این نمایشگاه به شمار میآید. نمایشگاههایی که عضویت اتحادیه جهانی نمایشگاهها را دارند از اعتبار و شهرت بینالمللی برخوردارند و همواره مورد توجه مخاطبین صنعت نمایشگاهی میباشند.
امسال برای نخستین بار گروههای شرکت کننده در این نمایشگاه به صورت تفکیک شده از یکدیگر و در سالنهای مجزا در نمایشگاه حضور خواهند داشت. این گروهها شامل گروه در، گروه پروفیل یو.پی.وی.سی، گروه در و پنجره یو.پی.وی.سی، گروه ماشینآلات و تجهیزات، گروه در و پنجره آلومینیومی هستند که هرکدام یک یا چند سالن مستقل را در اختیار دارند و مابقی گروهها مانند یراقآلات، شیشه پنجره، توری پنجره، نشریات تخصصی و سایر حوزههای مرتبط به عنوان گروههای ثانویه در میان گروههای کالایی اصلی جانمایی شدهاند. ضمن آنکه براساس سیاستگذاری انجام شده توسط ستاد برگزاری نمایشگاه، هریک از گروههای ثانویه نیز که میزان مشارکتشان به حدی برسد که بتوانند حداقل یک سالن مستقل را تکمیل نمایند، به عنوان گروه اصلی در سالن مجزا حضور خواهند یافت که مسلماً این امر در دورههای بعدی نمایشگاه محقق خواهد شد.
بدون تردید نمایشگاه بینالمللی در و پنجره و صنایع وابسته بزرگترین رویداد تخصصی در حوزه صنعت در و پنجره کشور است که به صورت مستمر و سالیانه برپا میشود و مورد توجه و نظر تمامی فعالان این صنعت و حوزههای وابسته به آن میباشد. ضمن آنکه هم اینک هیچیک از نمایشگاههای مشابه در حوزه خاورمیانه از لحاظ وسعت به اندازه این نمایشگاه نیستند، هرچند که از نظر حضور کشورهای خارجی و از بعد بینالمللی به دلیل وجود تحریمهای سیاسی و اقتصادی هنوز این نمایشگاه به جایگاه مورد نظر برای آن در سطح منطقه نرسیده، ولی با توجه به شناخته بودن آن نزد مجامع بینالمللی مسلماً چشمانداز روشنی برای ارتقاء سطح بینالمللی آن متصور است.
درحقیقت نمایشگاه بینالمللی در و پنجره و صنایع وابسته در کمترین زمان ممکن به یک برند نمایشگاهی معتبر مبدل شده و تمامی تلاش و مساعی شرکت بینالمللی بازرگانی و نمایشگاهی تهران به عنوان برگزارکننده این نمایشگاه در این جهت است که این نمایشگاه هرچه سریعتر به یک برند نمایشگاهی بینالمللی نیز تبدیل شود و مسلماً درصورت کاهش فشار تحریمهای خارجی و فراهم شدن امکان انجام مبادلات تجاری خارجی بیشتر با کشورهای صاحب این صنعت، این امر نیز محقق خواهد شد.
امسال 7 شرکت حمایت مالی از نمایشگاه را عهده دار هستند که این هفت شرکت عبارتند از : شرکت نوید تجارت ارسام (کاله)، شرکت کرفت مولر، شرکت پنجره دیبا، شرکت دکونیک، شرکت ساتیان، شرکت راسپینا و شرکت درب ضد سرقت آلدورا.
مخاطبین نمایشگاه در و پنجره و صنایع وابسته را علاوه بر مصرفکنندگان عام، عمدتاً شرکتهای ساختمانی، انبوهسازان مسکن و شهرکها، مجتمعهای مسکونی، اداری و تجاری، هتلها، بیمارستانها، مراکز آموزشی و ورزشی تشکیل میدهند.
گروههای کالایی که در نمایشگاه بینالمللی در، پنجره و صنایع وابسته امکان حضور دارند شامل اقلام زیر میباشد :