حسام عقبایی با بیان اینکه از ابتدا موافق افزایش تسهیلات بانکی در بخش مسکن بودهام، خاطرنشان کرد: بهتر است بخشی از تسهیلات بانکی به ساخت مسکن اختصاص یابد. البته این امر به معنای آن نیست که تسهیلات به بخش خرید مسکن داده نشود بلکه بهتر است با توجه بیشتر و البته نه زیاد از حد به سمت عرضه، نیازهای انباشته شده سالهای قبل و نیاز جدید در این حوزه پوشش داده شود.
عقبایی با بیان اینکه بیش از 90 درصد ساختوسازها به صورت بومی انجام میشود و هنوز مفهوم انبوهسازی به معنای واقعی در کشور نهادینه نشده است، خاطرنشان کرد: اختصاص تسهیلات به ساخت مسکن آن هم در مدلی که دولت یازدهم تدارک دیده، یعنی بدون کمترین دخالت دولت در ساختوساز و همچنین افزایش مبلغ وام، اقدامی ضروری بود تا از این طریق مردم بتوانند با پساندازهای خود و کمک دولت، در ازای هر فقره وام، یک واحد مسکن بسازند و در آن ساکن شوند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: توقع موجود این بود که دولت تسهیلات مناسبی به میزان حداقل 100 میلیون تومان برای ساخت اختصاص دهد و امیدواریم که مسوولان وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی در ادامه، رویکرد افزایشی این تسهیلات را در دستور کار خود قرار دهند. وی اظهار کرد: با توجه به محدودیت تعداد تسهیلات 50 میلیون، دولت باید تدابیری اتخاذ کند که گروههای کمدرآمد و فاقد مسکن به خصوص زوجهای جوان در اولویت دریافت این تسهیلات قرار بگیرند.