حسن کاظمی ،با بیان اینکه"ساختمان استاندارد حق هر ایرانی است" اظهار داشت: می توان گفت این جمله ایده آل بایستی هدف غایی همه دست اندرکاران صنعت ساختمان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تاریخ گواهی می دهد که جامعه ایرانی همواره طالب ایده آل بوده است و این کمال گرایی ، بی شک در موضوع مسکن به عنوان یکی از نیازهای اولیه بشر ، از جایگاهی والاتر برای آنها برخوردار است. کاظمی افزود: حال این سوال پیش می آید که به راستی " خانه امن" در دسترس جامعه ایده آل گرای ایرانی قرار گرفته است؟ چه فرد یا نهاد هایی در مسیر دسترسی به هدف موصوف نقش آفرین هستند و هر کدام چه وظیفه ای بر دوش دارند؟
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: در این مسیر دشوار نهادهایی همچون وزارت راه ، مسکن و شهرسازی ، سازمان نظام مهندسی ساختمان ، شهرداری ها ، بانک ها ، بیمه ها ، رسانه ها و ... حلقه های بهم پیوسته زنجیر دستیابی به خانه ای استاندارد به شمار می روند. وی ادامه داد: نهادهایی که نقش و جایگاهشان به مثابه همان حلقه های زنجیر ، جایگاهی یکسان و مکمل دارند. که حتی در صورت عملکرد متعالی همه بخش های دخیل و عدم همراهی تنها یکی از آنها ، هدف نهایی حاصل نخواهد شد. کاظمی یادآور شد: مردم شهر و کشورمان ، شایسته بهره برداری از ساختمان هایی استاندارد هستند. در این میان نظام مهندسی ساختمان نیز باید به گونه ای در این مسیر گام بردارد که با برنامه ریزی هدفمند ، از همه توان خود برای ساخت خانه ای استاندارد بهره ببرد.
وی تصریح کرد: خانه ای که دانش مدرن و فناوری های نوین و نیز مصالح استاندارد در آن به کار رفته و نیروهای فنی ماهر در ساخت آن دخیل باشند ، خانه ای استاندارد خواهد بود که به دریافت شناسنامه فنی ملکی ساختمان نائل خواهد شد. همچنین ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که ساختمانی که به بهره بردار اختصاص پیدا می کند و بخش عمده ای از سرمایه شهروندان محسوب می شود ، می بایست دارای شناسنامه فنی و ملکی باشد.
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه امروزه بسیاری از کالاهای ضروری ما از شناسنامه مشخصی برخوردارند ، غیر منطقی خواهد بود که ساختمان های چند میلیاردی از داشتن شناسنامه محروم باشند. وی ادامه داد: در مرحله بهره برداری نیز ، ضمایم شناسنامه فنی و ملکی یک ساختمان استاندارد به کمک بهره برداران خواهد آمد و بهره برداری آسان و مناسب از ساختمان را برای شهروندان فراهم خواهد آورد. در پایان ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که سازمان نظام مهندسی ساختمان و مهندسین عضو این سازمان ، تنها یک حلقه از این زنجیر خواهند بود و در مسیر متعالی رسیدن به ایده آل موصوف ، بی شک به دست یاری سایر اجزای این صنعت عظیم هم نیازمندند.