به نقل از پایگاه اینترنتی اداره اطلاعات انرژی آمریکا، نفت بیشترین سهم را در مصرف اولیه این کشور به خود اختصاص میدهد و پس از آن گاز طبیعی، زغال سنگ، انرژیهای تجدیدپذیر شامل انرژی برقآبی، چوبی، سوخت زیستی، زیست توده حاصل از بازیافت زباله، انرژی بادی، انرژی زمین گرمایی و انرژی خورشیدی، و همچنین برق هستهای در جایگاههای بعدی مصرف انرژی قرار دارند. برق نیز منبع ثانویه انرژی در این کشور به شمار میرود که از انواع اولیه انرژی تولید میشود.
بنا بر این گزارش، بطورمعمول منابع انرژی با استفاده از یکاهای مختلف فیزیکی اندازهگیری میشوند. برای مثال، بشکه برای اندازهگیری مقدار نفت، فوت مکعب برای گاز طبیعی، تن برای زغال سنگ و کیلووات ساعت برای برق استفاده میشود. در آمریکا بطورمعمول برای مقایسه انواع مختلف انرژی از یکاهای بریتانیایی حرارت (بیتییو) استفاده میشود که واحدهای اندازهگیری انرژی حرارتی هستند. آمریکا در سال ٢٠١٤ میلادی در مجموع حدود ٩٨,٣ کوآدریلیون (معادل یکهزار تریلیون) بیتییو انرژی اولیه مصرف کرده است.
ساختمانهای مسکونی و تجاری، صنایع، بخش حملونقل و مولدهای انرژی برق مصرفکنندگان اصلی انرژی در آمریکا به شمار میروند. الگوی مصرف سوخت در بخشهای مختلف متفاوت است. برای مثال، ٩٢ درصد از انرژی مصرفی در بخش حملونقل از نفت تأمین میشود، این در حالی است که تنها یک درصد از این محصول برای تولید برق مورد استفاده قرار میگیرد.
به گفته اداره اطلاعات انرژی آمریکا، انرژی تولیدشده در آمریکا حدود ٨٩ درصد از انرژی موردنیاز این کشور را در سال ٢٠١٤ میلادی تأمین کرد. بخش باقیمانده آن نیز از طریق واردات نفت فراهم شد.بر اساس این گزارش، بخش عمده تولید انرژی این کشور در سال ٢٠١٤ میلادی مربوط به سه سوخت مهم فسیلی یعنی نفت، گاز طبیعی و زغال سنگ میشود. گاز طبیعی ٣١ درصد، نفت و مایعات گازی ٢٦ درصد، زغال سنگ ٢٤ درصد، انرژیهای تجدیدپذیر ١١ درصد و برق هستهای ٩ درصد از مجموع انرژی تولیدی در آمریکا را در سال ٢٠١٤ میلادی به خود اختصاص دادند.
در بیش از ١٠٠ سال گذشته، سه سوخت مهم فسیلی نفت، گاز طبیعی و زغال سنگ از تولیدات اصلی انرژی آمریکا به شمار میروند. با این حال، بهتازگی تغییراتی در تولید انرژی این کشور به وجود آمده است. اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد که سهم زغال سنگ تولیدشده از معادن سطحی از ٢٥ درصد در سال ١٩٤٩ به ٥١ درصد در سال ١٩٧١ و سپس به ٦٥ درصد در سال ٢٠١٣ میلادی افزایش یافته است. سهم باقیمانده آن نیز مربوط به زغال سنگ حاصل از معادن زیرزمینی میشود.
به گفته این موسسه، تولید گاز طبیعی آمریکا در سال ٢٠١٤ میلادی بیشتر از سالهای گذشته بود. در سالهای اخیر، بهرهگیری از فناوریهای کارآمدتر و مقرونبهصرفهتر در زمینه حفاری و تولید سبب افزایش تولید گاز طبیعی از ذخایر شیل (رسی) این کشور شده است.
بنا بر این گزارش، بطورکلی مجموع تولید نفت خام آمریکا نسبت به بالاترین سطح آن در سال ١٩٧٠ میلادی کاهش یافته بود اما روند نزولی تولید نفت این کشور در سال ٢٠١٠ میلادی تغییر کرد. تولید نفت آمریکا در سال ٢٠١٤ به بالاترین سطح از سال ١٩٨٦ تاکنون رسید. این افزایش در نتیجه استفاده از فناوریهای حفاری افقی و شکست هیدرولیک به ویژه در ایالتهای داکوتای شمالی و تگزاس بود.
در همین حال، مایعات تولیدی در پالایشگاههای گاز طبیعی (انجیپیال) نوعی از انرژی هیدروکربوری است که در واحدهای فرآوری از گاز طبیعی جدا میشوند. این فرآوردهها عنصر مهمی برای تولید مواد پلاستیکی و بنزین به شمار میروند. پروپان تنها نوعی از این فرآورده است که بطور گستردهای برای گرمایش و پختوپز استفاده میشود. تولید انجیپیال با تولید گاز طبیعی تغییر میکند اما سهم آن در مجموع تولید نفت خام و مایعات گازی آمریکا از میدانهای نفتی از هشت درصد در سال ١٩٥٠ به ٢٦ درصد در سال ٢٠١٤ میلادی افزایش یافت.
به گفته اداره اطلاعات انرژی آمریکا، مجموع تولید و مصرف انرژی تجدیدپذیر در این کشور در سال ٢٠١٤ میلادی هر یک به حد نصاب تازه ١٠ کوآردیلیون بیتییو رسید. تولید انرژی برقآبی آمریکا سال گذشته حدود ٦ درصد کمتر از میانگین تولید در ٥٠ سال گذشته بود، اما افزایش تولید انواع دیگر انرژیهای تجدیدپذیر سبب بالا رفتن مجموع تولید این نوع انرژی شد. انرژی بادی و خورشیدی تولیدشده در این کشور نیز در سال ٢٠١٤ به بالاترین سطح خود رسید.