ساخت بلندترین آسمانخراش دنیا در بصره

پنجره ایرانیان: این آسمانخراش یک کیلومتر و ۱۵۲ متر ارتفاع داشته و قرار است در جنوب عراق و بندر نفتی بصره ساخته شود. بدین ترتیب سایر آسمانخراش‏ های شاخص دنیا از جمله برج خلیفه یا برج کینگدام که یک کیلومتر ارتفاع دارد به زیر کشیده خواهد شد.
  • شنبه 7 آذر 1394 ساعت 16:32

به گزارش معماری نیوز، در قرن بیستم میلادی این آمریکا بود که به داشتن مرتفع ‏ترین سازه ‏های مسکونی، اداری و تجاری جهان شهرت داشت. به تدریج آسمانخراش‏ های مرتفعی نیز از شرق آسیا یعنی مالزی، تایوان و چین سردرآوردند و در نهایت نوبت به امیرنشین کوچک دبی رسید که هم اکنون با برج خلیفه در این زمینه رکورددار است، هر چند در سال ۲۰۱۹ این عنوان از دبی گرفته شده و به عربستان داده می ‏شود زیرا آسمانخراش کینگدام این کشور تا سه سال دیگر به بهره ‏برداری خواهد رسید.

در آینده حتی سازه عظیم عربستان نیز به زیر کشیده خواهد شد، زیرا مرتفع ‏ترین سازه ساخت دست بشر در بصره واقع در جنوب عراق ساخته خواهد. این سازه در ۲۳۰ طبقه ساخته و گفته می‏ شود حتی می ‏توان آن را از برج خلیفه دبی نیز مشاهده کرد!

بنا بر اعلام شرکت طراح برج یعنی شرکت انگلیسی ـ عراقی  AMBS، در این پروژه ارتفاع هدف اصلی نیست. در واقع آنها در تلاش هستند تا شهری عمودی ایجاد کنند که در دل آن چهار برج متصل به هم وجود دارد. ارتفاع این سازه‏ ها متفاوت از هم خواهد بود.

گفته می‏ شود مرتفع ‏ترین آسمانخراش دنیا نه تنها شامل ادارات، هتل ‏ها و سایر ساختمان ‏های رایج نهفته در دل سازه ‏های مرتفع است، بلکه سیستم حمل ‏و ‏نقل خاص خود و همچنین مدارس و کلینیک ‏های ویژه خود را خواهد داشت.


ثبت نظر

ارسال