برای نخستین بار در کشور عملی شد؛
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر سیداحسان سیدی حسینی نیا افزود: این مشکل در یکی از غرفههای بازارچه کوهسنگی مشهد روی داده و نشست بنا، علاوه بر زشت کردن نمای آن، کارآیی ساختمان را مختل کرده و به تعطیلی کسب و کار منجر شده بود.
وی استفاده از شمعهای پیچی ـ حلزونی به عنوان پایههای کمکی را ابتکار این شرکت برای تراز کردن این بنا عنوان کرد و افزود: این شمعها همانند یک پیچ در زمین نصب شده و پیچاندن آن در داخل زمین، به تراز شدن پی و استحکام بخشی بنا منجر شد.
وی در تشریح علت این نشست گفت: خاک زیر پی ساختمانها بر اثر شرایطی دچار نشست می شوند و در پارک کوهسنگی مشهد نیز که به منظور حفظ فضای سبز به آبیاری مداوم زمین نیاز است، خاک در زیر و مجاورت ساختمانها بتدریج سست شده و موجب نشست ساختمان شده بود.
سیدی با اشاره به مشکلات روشهای پیشین رفع نشست گفت: در روش مرسوم علاوه بر طولانی شدن زمان کار، تنها عملیات مقاومسازی انجام می شود و نمیتوان ساختمان را به حالت اولیه بازگرداند.
وی با بیان اینکه ایده محوری استفاده از شمعهای پیچی - حلزونی در مرداد 1393 به عنوان اختراع به ثبت رسیده بود، افزود: پس از ساخت این شمعها هم اکنون نخستین پروژه عملیاتی مرتبط در پارک کوهسنگی مشهد با موفقیت انجام گرفت. او با اعلام اینکه این شرکت تحت مدیریت وی پروژه مقاومسازی و ترازکردن ساختمان یک کتابخانه در مشهد را نیز به عهده گرفته است، گفت: این شرکت آمادگی دارد که پروژههای دیگر مشابه را نیز بپذیرد.
سیدی کارآفرینی و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، ترغیب دانشجویان به سمت اجرایی کردن خلاقیتها و نوآوریها و حل کردن معضلات و مشکلات جامعه را از جمله اهداف این طرح دانست.