به گزارش ایسنا، دومین دوره این مسابقات در تاریخ 11 و 12 شهریور ماه سال آینده برگزار میشود و علاقهمندان حضور دراین مسابقه تا پایان تیرماه 95 برای ثبت نام فرصت دارند.
ایجاد بستر خلاقیت و نوآوری، حمایت از کسب و کارهای دانشبنیان و توانمندسازی هستههای پژوهشی نوپا در جهت تولید و توسعه محصول تجاری در حوزه بهینهسازی انرژی و محیط زیست در قالب توسعه برنامههای کاربردی تلفن همراه و فرهنگ سازی و ترویج اقتصاد دانشبنیان از جمله مهمترین اهداف این رویداد است.
محورهای موضوعی این مسابقه شامل صرفهجویی انرژی، صرفهجویی آب، آب و انرژی، انرژیهای تجدیدپذیر، خانههای هوشمند با محوریت انرژی و محیط زیست، شهر هوشمند با محوریت انرژی و محیط زیست، کنترل ترافیک، فناوریهای جدید با در نظر گرفتن شاخصهای انرژی و محیط زیست و آلودگی محیط زیست است.
در این گزارش آمده است به اپهای برتر (App)، جوایز نقدی و غیر نقدی ارزندهای اعطا میشود. این جوایز در چند بخش اپهای برگزیده(App) از نگاه داوران، اپهای برگزیده (App) از نگاه مخاطبان، اپهای برگزیده (App) دانشآموزی و حمایت از اپهای برتر (App) در راستای تجاریسازی خواهند بود.
علاقهمندان به منظور شرکت در مسابقه باید در قالب گروههای دو یا سه نفره ثبت نام کنند. از این رو، هر فرد با داشتن ایده جذاب و کارآمد در راستای محورهای مسابقه و یا داشتن مهارت برنامهنویسی باید نسبت به شکل گیری گروه خود اقدام کرده و بدین منظور در روز 9 اردیبهشت ماه 95 شرایطی فراهم خواهد شد که شرکت کنندهها گرد هم آیند و گروه خود را تشکیل دهند.
گروههایی هم که از قبل شکل گرفته و ثبت نام کردهاند، میتوانند با حضور در این رویداد که به «روز بوفه» نامگذاری شده، به مشورت با مشاوران تخصصی دو حوزه برنامه نویسی و انرژی بپردازند و در راستای بهبود اپ (App) خود کسب اطلاعات کنند.