به گزارش ایسنا، اولیاء علی بیگی در نشست تشکلهای کارگری، کارفرمایی و سازمانهای مردمنهاد، گفت: آقای ربیعی با عمل به وعده خود در بازگشت اصلاحیه قانون کار اعتمادسازی مطلوبی در میان کارگران به وجود آورد.
وی از امنیت شغلی بهعنوان یکی از دغدغههای جامعه کارگری یاد کرد که به حیات کارگران گره خورده و گفت: پیشرفت و توسعه اقتصاد در گروی امنیت شغلی نیروهای کار آن است که متاسفانه امروز مورد غفلت واقع شده است.
رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه در دولت یازدهم هیچ تکلیف بدون پشتوانهای به تامین اجتماعی تحمیل و ابلاغ نشد، ابزار امیدواری کرد: این اتفاق در طرح کارورزی وزارت کار نیز نیفتاد.
حمیدرضا سیفی ـ رئیس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی استان تهران، نیز در ادامه این نشست با تاکید بر لزوم اصلاح اساسنامه سازمان تامین اجتماعی گفت: تشکلهای کارگری و کارفرمایی باید بر منابع سازمان تامین اجتماعی نظارت و در مورد آن تصمیمگیری کنند.
وی با بیان اینکه بسیاری از فعالیتهای تامین اجتماعی هنوز بهطور کامل اصلاح نشده است، افزود: امروز شستا رها شده و لازم است مدیریت آن اصلاح شود.
به گفته سیفی سازمانها در صورت انجام هر کاری باید برنامه استراتژیک منظمی داشته باشند تا بر اساس آن بتوانند در چهار سال آینده حرکت کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: در دولت دوازدهم تشکلهای موازی شکل نگیرند و ساماندهی تشکلها همچنان تداوم داشته باشد.
حسن کرباسی ـ رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بینالمللی ایران، نیز با اشاره به آثار مثبت برجام در عرصه اشتغال بینالمللی گفت: با توجه به موفقیتی که برجام داشته اشتغال بینالمللی میتواند جایگاه مهمی در بسترسازی اشتغال داشته باشد.
وی از اعزام نیروی کار به ایرلند بهعنوان اولین توافقنامه میان بخش خصوصی و دولت نام برد که با حمایت وزیر کار در دولت یازدهم به سرانجام رسیده است.
کرباسی درعینحال یکی از مشکلات کاریابیها را عدم اعتماد به بخش خصوصی دانست و ابراز امیدواری کرد: همکاری و تعامل بیشتر دولت دوازدهم با بخش خصوصی در اعزام و تبادل نیروهای کار، توسعه مراودات میان کشورها و تبادل فرهنگها موثر واقع شود.
همچنین محمد کریمی ـ عضو هیات رئیسه اتاق تعاون ایران، در این نشست با اشاره به نامگذاری امسال اظهار کرد: تولید و اشتغال از تعاون میگذرد و امیدواریم که دکتر روحانی کارهای ناتمام خود را در سال تولید و اشتغال به انجام برساند.
وی ابراز امیدواری کرد: وزارت تعاون در لایحه تفکیک وزارتخانهها با وزارت بازرگانی ادغام نشود و یا به شکل یک وزارتخانه مستقل تفکیک شود یا در وضع موجود باقی بماند.