به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، تمرکز اصلی سازندگان خودروهای الکتریکی، به حداکثر رساندن قدرت باتریها است، به طوری که بتوانند با هر بار شارژ بیشترین کارایی را داشته باشند. به همین علت، فناوریهای جدید باتری، نقش مهمی در استفاده از آنها دارند.
توشیبا یک باتری شارژ فوقسریع موسوم به SCiB که یک باتری سوپرشارژ یونی است، توسعه داده که ادعا میکند خودروهای برقی توسط آن میتوانند سه برابر مسافتی که تاکنون طی میکردند را بپیمایند و سپس ظرف چند دقیقه دوباره به طور کامل شارژ شوند.
SCiB از سال 2007 به شکلهای مختلفی موجود بوده است. ادعای اصلی توشیبا این است که اکنون این باتری توانایی شارژ شدن 90 درصد ظرفیتش را تنها در پنج دقیقه دارد. همچنین دارای عمر 10 سال و سطح بالایی از ایمنی است و راه خود را در تعدادی از خودروهای برقی مشهور پیدا کرده است. SCiB فعلی از اکسید تیتانیوم لیتیوم به عنوان قطب مثبت خود استفاده میکند، اما توشیبا میگوید که اکنون یک راه بهتر یافته است.
نسل جدید SCiB با استفاده از مواد جدید برای آند (قطب مثبت) به نام اکسید تیتانیوم نیوبیوم ساخته شده که توشیبا قادر به ترتیب دادن آن به ساختار بلوری است و میتواند یونهای لیتیوم را به طور موثرتر ذخیره کند. به این ترتیب، چگالی انرژی دو برابر میشود.
توشیبا یک نسخه 50 آمپرساعتی از باتری جدید را آزمایش کرده است و معتقد است که دارای ایمنی عالی و یک چرخه عمر طولانی است و بیش از 90 درصد از ظرفیت خود را پس از 5000 بار شارژ نگه میدارد.
این بیانگر این است که اگر در یک خودروی برقی جمع و جور جا بگیرد، با تنها شش دقیقه شارژ فوقالعاده سریع میتواند حدود 320 کیلومتر را طی کند، که این میزان سه برابر استاندارد فعلی است.