صدیف بدری در گفتوگو با ایسنا، درباره تاثیر اجرای CFT بر بازار مسکن اظهار داشت: در پی تشدید قیمتها در بخش مسکن و داغ شدن بازار در خرداد و تیرماه، هم ساخت و هم فروش آپارتمان وارد دوره رکود تورمی شده است.
نماینده مردم اردبیل در مجلس با اشاره به آثار روانی افزایش نرخ ارز، گفت: اینکه گفته میشود تحریمها موجب نوسانات اقتصادی بهویژه در حوزه مسکن شد چندان سخن دقیقی نیست بلکه نوسانات نرخ ارز و رشد شدید نقدینگی از یکسو و رها شدن بازار مسکن توسط وزارت راه و شهرسازی از سوی دیگر موجب رشد شدید قیمت مسکن طی چند ماه گذشته شد.
بدری افزود: مشکلات نظام بانکی بینالملل و بهانه کردن تحریمها توسط آنان از گذشته وجود داشت اما تاثیر مشکلات داخلی بر بازار اقتصادی مسکن بهخصوص بازار مسکن ناشی از عدم برنامهریزی دولتمردان و همچنین ضعف نظارتی مجلس و سایر دستگاههای نظارتی - اجرایی موجب افزایش سطح عمومی قیمتها شد. آیا یک ناظر دولتی پرسید که چرا یک قوطی رب گوجهفرنگی از ۴ به ۲۰ هزار تومان افزایش یافت؟ یا دلیل آورده شد چون دلار گران شد، رب گوجهفرنگی هم باید گران میشد؟ این اتفاق، طبیعی جلوه داده شد اما این افزایش پنج برابری بههیچوجه طبیعی نیست.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس، تصویب لایحه CFT را موجب بسته شدن بسترهای سوءاستفاده فرصتطلبان داخلی و بینالمللی دانست و افزود: معتقدم با تصویب CFT و اجرای آن بخش مسکن به خواب نیمه عمیق فرو میرود و قیمتها ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت اما این تعدیل تناسبی با پرواز قیمتها در این حوزه ندارد چون قدرت خرید مردم با این گرانیهای افسارگسیخته هیچ تناسبی ندارد.