سرمایه‌گذاری آسیا در تجدیدپذیرها از نفت و گاز جلو می‌زند

پنجره‌ایرانیان؛ سرمایه‌گذاری روی تجدیدپذیرها در آسیا و اقیانوسیه تا سال میلادی آینده از هزینه صرف شده روی پروژه‌های اکتشاف نفت و گاز در این منطقه پیشی خواهد گرفت.
  • یکشنبه 12 خرداد 1398 ساعت 14:8

به گزارش ایسنا، بررسی جریان سرمایه‌گذاری‌های انرژی از سوی شرکت ریستاد انرژی نشان داد مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر در آسیا از هزینه تولید و اکتشاف در سال ۲۰۲۰ پیشی خواهد گرفت.

طبق گزارش این شرکت مشاوره، مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر در آسیا - اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۰ به بیش از ۳۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت و هند، استرالیا و سایر کشورهای آسیایی مانند ویتنام، تایوان و کره جنوبی اصلی‌ترین مقصدهای سرمایه‌گذاری در آسیا خواهند بود.

در گزارش ریستاد انرژی چین که بزرگترین سرمایه‌گذار در انرژی‌های تجدیدپذیر بوده و همچنین سرمایه‌گذاری قابل توجهی در بخش بالادستی نفت و گاز دارد، به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته گرو فاروجیو، مدیر تجدیدپذیرها در ریستاد انرژی، هر یک از این کشورها پیشرفت‌های بزرگی در توسعه همه نوع انرژی تجدیدپذیر از جمله انرژی بادی فراساحلی داشته‌اند و مهم‌تر از همه، اکثر آنها اهداف بزرگی دارند که بر گنجانده شدن منابع نیروی تجدیدپذیر در سبد انرژی آنها تاکید دارد.

سرمایه‌گذاری در تجدیدپذیرها به واسطه سیاست‌های دولتی در سراسر این منطقه مورد حمایت قرار گرفته است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت ریستاد انرژی انتظار دارد تجدیدپذیرها تا سال ۲۰۲۰ به رشد قوی که در سال ۲۰۱۸ مشاهده شد ادامه دهند. کشورهای این منطقه همچنان با چالش اتلاف انرژی در هنگام ارسال روبرو هستند که روی درآمدها تاثیر می‌گذارد و ابهامات سیاستی را ایجاد می‌کند.

در استرالیا اعتماد سرمایه‌گذار بالا بوده و این کشور بیش از ۱۰۵ گیگاوات پروژه خورشیدی، بادی و ذخیره‌سازی و همچنین شمار زیادی نیروگاه زغال سوز فرسوده دارد که باید جایگزین شوند.


ثبت نظر

ارسال