فرشید پورحاجت در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بحث کمبود مسکن در کشور اظهار کرد: عرضه و تقاضا در هر بازار اثرگذاری خود را دارد و در بازار مسکن شرایط به شکلی است که متأسفانه با کمبود شدید مسکن در کشور مواجه هستیم.
وی افزود: عدم توجه به تقویت حوزه تولید مسکن و بیبرنامگی در سالهای گذشته در این حوزه باعث شده تا شاهد کاهش تولید مسکن باشیم و این مسئله زمینهساز کمبود مسکن در کشور شده است.
این کارشناس بازار مسکن تصریح کرد: با توجه به شرایطی که برای بازار تولید مسکن به وجود آمده، هزینههای تمامشده تولید نیز افزایش پیداکرده و این مسئله زمینهساز عرضه کمتر مسکن و به وجود آمدن کمبود شدید مسکن در کشور شده است.
پورحاجت با اشاره به اینکه اکنون سقف تولید مسکن در کشور سالانه ۳۵۰ هزار واحد مسکونی است، عنوان کرد: تا سال ۹۱ بهصورت میانگین سالانه حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور تولید میشد اما به علت سیاستهای مداخلهگرانه دولت و سیاستهایی که بیشتر جنبه انبساطی داشتهاند، تولید مسکن با کاهشی ۵۰ درصدی در طول چند سال اخیر مواجه شده است.
وی افزود: بیتوجهی به فضای کسبوکار و عدم همخوانی سیاستهای در نظر گرفتهشده برای حوزه تولید مسکن در کشور با این بخش، زمینهساز به وجود آمدن مشکلاتی شده است که نتیجه آن کمبود شدید مسکن است.