شینا انصاری در گفتوگو با صما، گفت: در حال حاضر بستههای تشویقی ما ترغیبکننده حضور مالک در عرصه ساختوساز ساختمان پایدار نیست. در اسناد بالادستی قانون توسعه ششم ابزارهای تشویقی برای شهروندان لحاظ شده اما ارائه این موارد از سوی شهرداری نیازمند ارائه لایحه به شورای شهر تهران است
انصاری ادامه داد: ایران جزو 10 کشور نخست تولیدکننده گازهای گلخانهای در سطح جهان است و مصرف انرژی در ایران بهطور میانگین 4 برابر متوسط جهانی است.
وی همچنین گفت: اداره کل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اتخاذ سیاستهای مختلف در زمینه مدیریت انرژی، تدوین برنامه اثربخش و همچنین ارائه طرحهای جامع شامل تدوین دستورالعمل اجرایی بهینهسازی مصرف منابع (آب، برق، گاز) در ساختمانهای شهرداری تهران ممیزی ساختمان و تعیین نقاط هدر رفت انرژی، شناسایی نقاط بهبود و اجرای راهکارهای مؤثر، سعی در کاهش هزینههای اقتصادی و ارتقای کیفیت محیطزیست شهری کرده است.
مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: از ابتدای سال جاری اداره کل محیطزیست شهرداری در فاز اول به دنبال ممیزی ساختمانهای بالای 5000 مترمربع اقدام کرده در این راستا ساختمان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران مورد ممیزی قرار گرفت و تجهیزات انرژیبر آن بررسی شد.
انصاری با بیان اینکه در مرحله بعدی ساختمان مرکزی شهرداری تهران و شورای شهر مورد ممیزی قرار خواهند گرفت، گفت: در فاز دوم، نقاط هدر رفت انرژی شناسایی و راهکارهای مؤثر جهت اجرای بهینهسازی انرژی ارائه خواهد شد تا به هدف نهایی که بهینهسازی انرژی و محیطزیست در ساختمانها و اهداف تعیینشده در آئیننامه مدیریت سبز است دستیابیم.