محمود محمودزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بهمنماه پیشنویسی را بهمنظور ساخت مسکن برای اصحاب رسانه و فرهنگ به وزارت ارشاد دادیم که هنوز تفاهمنامه وارد مرحله اجرا نشده است.
وی افزود: در تفاهمنامههایی که با دستگاههای دولتی امضا میکنیم پیگیری و امکانات دو طرف مهم است. بهطور مثال آموزشوپرورش سومین دستگاهی بود که با وزارت راه و شهرسازی وارد مذاکره شد اما به دلیل پیگیریهای ویژه آنها واحدهای فرهنگیان قبل از دیگر وزارتخانهها به مرحله اجرا رسید.
در مسکن معلمان ۷۵ هزار نفر واجد شرایط بودند
محمودزاده همچنین درباره طرح ۱۷۰ هزار واحدی مسکن معلمان گفت: تفاهمنامهای که در قالب طرح اقدام ملی مسکن با وزارت آموزشوپرورش داشتیم برای ۱۷۰ هزار واحد بود. آموزشوپرورش ۱۰۹ هزار نفر را به ما معرفی کرد و بعد از پالایشی که ما انجام دادیم در مرحله اول ۷۵ هزار نفر بر اساس قانون ساماندهی، واجد شرایط شناخته شدند.
وی افزود: از افرادی که حذف شدند ۲۷ هزار نفر اعتراض کردند که در حال بررسی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از کل تعداد فرهنگیانی که ثبتنام کردند فرم «ج» حدود ۱۴۰ هزار نفر قرمز بود که واجد شرایط نبودند تصریح کرد: این افراد از امکانات دولتی در بخش زمین و مسکن استفاده کرده بودند. ۸۷ هزار نفر هم اطلاعاتشان ناقص بود.
محمودزاده گفت: بنابراین اگر ۲۷ هزارنفری که اعتراض کردند و ۸۷ هزارنفری که اطلاعاتشان ناقص بود به چرخه بازگردند طبیعتاً برای آنها نیز مسکن ساخته خواهد شد.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: از ۷۵ هزار واحد هدفگذاری شده، هفته گذشته عملیات ساخت ۱۴ هزار و ۵۶۰ واحد آغاز شد که امیدواریم با تامین زمین از سوی دو وزارتخانه، ساخت دیگر واحدها را هم بهزودی شروع کنیم.
طرح اقدام ملی تولید و عرضه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی، شهریور ۱۳۹۸ با حضور رئیسجمهوری آغاز شد. البته در برخی از مناطق از پایان سال ۱۳۹۷ کلید خورده بود. در قالب این طرح تا پایان سال ۱۳۹۸ عملیات احداث دستکم ۲۱۸ هزار و ۵۲ واحد آغاز شده که بیش از نیمی از پروژه را شامل میشود. بر اساس اعلام اسلامی وزیر راه و شهرسازی، اولین واحدهای مسکن ملی در بعضی مناطق کشور، خرداد یا تیرماه امسال تحویل میشود. پیشازاین هم محمودزاده معاون وزیر راه و شهرسازی به ایسنا گفته بود که ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد در شهرهای کوچک آماده واگذاری است.
انتهای پیام