به گزارش ایسنا به نقل از مرکز آمار اتحادیه اروپا، در سال ۲۰۱۹ بهطور متوسط ۹ درصد درآمد شهروندان اتحادیه اروپا صرف مسکن شده است. این نسبت برای اروپاییهای ساکن در یک کشور دیگر بهطور متوسط ۱۹ درصد و برای اتباع خارجی ساکن در کشورهای اروپایی بهطور متوسط ۲۵ درصد بوده است. متوسط هزینه مسکن به درآمد در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۴ به اوج خود رسید که بهطور متوسط ۳۱ درصد درآمد افراد را در بر میگرفت.
در سال ۲۰۱۹، گرانترین هزینه مسکن برای اتباع غیراروپایی مربوط به یونان بوده است بهگونهای که ساکنان خارجی این کشور حدود ۷۰ درصد کل درآمد خود را بابت هزینههای مسکن پرداخت کردهاند. بلغارستان با ۴۰ درصد، اسپانیا با ۳۴ درصد و لهستان با ۳۰ درصد دیگر کشورهای گرانقیمت ازنظر مسکن برای خارجیها بودهاند.
از طرف دیگر تنها هفت درصد درآمد اتباع خارجی در استونی صرف هزینه مسکن شده است. این رقم برای قبرس و لتونی هشت درصد گزارش شده است.
گرانترین کشور اروپایی برای شهروندان اروپایی (غیرمهاجر) یونان با ۵۷ درصد از کل درآمد بوده است. این رقم برای مالت ۳۵ درصد و اسپانیا ۳۳ درصد بوده است. استونی با دو درصد ارزانترین کشور ازنظر نسبت درآمد به هزینه مسکن برای اروپاییها بوده است و پسازاین کشور نیز جمهوری چک و قبرس هر دو با هفت درصد قرار دارند.
اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی، فنلاند، بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.
کمترین اختلاف نسبت درآمد به هزینه مسکن برای شهروندان اروپایی و مهاجرین مربوط به استونی، فنلاند و آلمان بوده است و بیشترین اختلاف هم در یونان و مالت مشاهده شده است.