ناصر چمنی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه ورود برخی کالاها از کشورهای دیگر به تولید داخلی و کارخانهها لطمه زده است و تولیدکننده وقتی بازاری برای عرضه و فروش محصولات خود نمیبیند ناچار به تعدیل نیرو دست میزند. نمونه بارز آن واردات انواع پارچه از خارج بود که باعث شد بسیاری از کارخانههای نساجی تعطیل و کارگران آنها از کار بیکار شوند.
وی درباره ورود برخی کالاها به کشور با هدف ایجاد انگیزه رقابت بیشتر گفت: اینکه برخی کالاها را وارد کنیم که تولیدکننده ترغیب شود کالای با کیفیت تولید کند خوب است قدرت رقابت ایجاد میشود ولی چرا در واردات گمرک را به روی خودرو باز نمیکنیم که خودروهای خارجی وارد شوند و پراید دست از سر ما بردارد.
چمنی افزود: رقابت اصل مهمی است ولی اگر به رقابت فکر میکنیم نباید تعرفه ۱۷۰ درصدی به خودروی وارداتی ببندیم، بلکه مثل ترکیه در واردات خودرو را باز کنیم تا خودرو به کشور بیاید آنوقت قیمت پراید بیست میلیون تومان میشود.
رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران درعینحال بخش مسکن را اولویت دولت آینده برای ایجاد اشتغال دانست و اظهار کرد: دولت آقای رئیسی در چهار سال آینده باید در بخش مسکن متمرکز شود. اگر دولت اشتغال را در بخش مسکن رونق دهد و تنها به ثبتنام و گرفتن پول از مردم بسنده نکند، شغلهای زیادی به وجود میآید و از کارگران ساختمانی تا گچکار و نجار و لوازم فروشیها و همه گروهها مشغول کار میشوند.
وی از بخش کشاورزی بهعنوان یکی دیگر از بخشهای مستعد ایجاد شغل نام برد و گفت: در حال حاضر در حاشیه تهران و بسیاری از شهرها، زمینهای بلااستفاده و اوقافی وجود دارد که میتوان از ظرفیت آنها در بخش کشاورزی استفاده و از تامین حبوبات و صیفیجات بینیاز کرد.
چمنی در پایان احیای بنگاهها و کارگاههای کوچک و کمهزینه را از دیگر راهکارهای ایجاد اشتغال دانست و تاکید کرد: بخش نساجی یکی از قطبهای مهم صنعتی و اشتغالزای کشور به شمار میرود که هزینه کمتری در بحث ایجاد شغل نسبت به بخشهایی مثل پتروشیمی دارد.