به گزارش ایسنا، این پروژه بخشی از تلاشهای این شهر-کشور آسیایی برای تحقق هدف چهار برابر کردن تولید انرژی خورشیدی تا سال ۲۰۲۵ و کمک به مقابله با تغییرات اقلیمی است.
این مزرعه خورشیدی که در غرب سنگاپور واقع شده، توسط یکی از زیرمجموعههای شرکت سمب کورپ اینداستریز ساخته شده است.
طبق بیانیه مشترک سمب کورپ اینداستریز و سازمان ملی آب سنگاپور، این مزرعه خورشیدی میتواند به کاهش انتشار کربن به میزان حدود ۳۲ کیلوتن در سال کمک کند که معادل حذف هفت هزار خودرو از جاده است.
در مقایسه با پنلهای خورشیدی سقفی مرسوم، پنلهای شناور بین پنج تا ۱۵ درصد عملکرد بهتری دارند که به دلیل تاثیر خنککننده آب است و تحت تاثیر سایه ساختمانهای دیگر قرار نمیگیرند.
برق تولیدشده از ۱۲۲ هزار پنل خورشیدی در مساحت ۴۵ هکتاری، سنگاپور را در جمع یکی از معدود کشورهایی در جهان قرار میدهد که برق موردنیاز سیستم تصفیه آب آنها بهطور کامل با انرژی پایدار تولید می شود.
سازمان ملی آب سنگاپور اعلام کرد بهمنظور رفع نگرانیها نسبت به تاثیر محیط زیستی چنین پروژههایی، پیش از نصب پنلهای خورشیدی یک ارزیابی انجام شد تا اطمینان حاصل شود که این پروژه هیچ تاثیر قابلتوجهی روی زندگی حیاتوحش یا کیفیت آب نخواهد شد.
بر اساس گزارش رویترز، عمر این پنلهای خورشیدی ۲۵ سال خواهد بود و پهپادها برای کمک به تعمیر آنها مورداستفاده قرار میگیرند. در حال حاضر چهار پروژه انرژی خورشیدی شناور دیگر در سنگاپور در دست ساخت هستند.