به گزارش ایسنا، سجادی درخصوص وضعیت بهرهوری انرژی در ایران اظهار کرد: اگر بخواهیم بهرهوری انرژی را نسبت به شاخص شدت انرژی بررسی کنیم، باید گفت که وضعیت ایران در این موضوع مطلوب نیست. وی ادامه داد: براساس متدهایی که برای شدت انرژی در نظر گرفته میشود ایران نسبت به متوسط جهان دو برابر عقبماندگی دارد. لذا باید برای این مهم راهکارهای اساسی اندیشیده شود.
مدیرعامل سازمان بهرهوری انرژی با بیان اینکه جبران این عقبماندگی نیازمند یک نگاه متفاوت در عرصههای گوناگون است، اظهار کرد: این مساله نیاز چندانی به وجود منابع مالی ندارد بلکه باید حمایتهای مجلس و دولت در این زمینه افزایش یابد. سجادی با اشاره به تعرفههای برق و سوخت تاکید کرد: باید به دنبال این باشیم که با نرخ معقول برق و سوخت را به مشتریان بفروشیم چراکه اگر این اتفاق بیفتد مشترکین توجه و دقت بیشتری نسبت به میزان مصرف خود دارند.
وی با اشاره به اهمیت رسیدن به قیمت واقعی انرژی گفت: رسیدن به قیمت واقعی انرژی تاثیر مثبتی در نوع مصرف مشترکان دارد. لذا باید در این زمینه برنامههایی صورت بگیرد. به گفته مدیرعامل سازمان بهرهوری انرژی، فرهنگسازی در زمینه مصرف انرژی در میزان ارتقاء بهرهوری نقش مهمی دارد بنابراین باید فرهنگسازی در این زمینه افزایش یابد.
سجادی با بیان اینکه پارامترهای زیادی در زمینه افزایش بهرهوری انرژی وجود دارد، اظهار کرد: استانداردسازی، ارتقاء حمایتهای مالی و وجود فرهنگسازی میتواند تاثیرات قابل قبولی را در افزایش بهرهوری انرژی داشته باشد که باید به آن توجه جدی شود.