قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید در این مراسم گفت: جایگاه و توانمندی شهرستان اراک در صنعت آلومینیوم فرصت مناسبی است تا ظرفیت بالقوه این صنعت در تقویم نمایشگاهی کشور به ثبت برسد.
رضا رحمانی فعالسازی واحدهای تولیدی متوسط و بزرگ را از اولویتهای مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد و افزود: با توجه به اجرای برنامههای اقتصاد مقاومتی، وزیر صنعت و معدن جانشینی فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی را عهدهدار شده و امید است با بهرهگیری از ظرفیتهای این استان و اجرای برنامههای این وزارتخانه، اقتصاد این استان شکوفا شود.
استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: با توجه به ظرفیتهای صنعتی و استقرار واحدهای بزرگ تولیدی آلومینیوم در استان، نیاز است این استان بهعنوان مرکز ثقل آلومینیوم کشور شناخته شود.
محمود زمانی قمی افزود: این نمایشگاه نسبت به گذشته ازنظر کمی و کیفی به پیشرفتهای گستردهای دست یافته و نیاز است در تقویم نمایشگاههای کشور، نمایشگاه صنعت آلومینیوم به نام شهرستان اراک و استان مرکزی به ثبت برسد.
وی ادامه داد: امید است با توجه به ظرفیتهای صنعتی استان مرکزی در حوزه آلومینیوم مراکز پژوهشی و دانشگاهی این حوزه نیز فعال شوند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: هماینک با توجه به اقدام های دولت در پسا برجام گشایش هایی برای فعالیتهای اقتصادی ایجادشده که این مهم نشان از حرکت جدیدی در مسیر رونق اقتصادی است.
سید مهدی مقدسی افزود: حضور دانشگاه ها در این نمایشگاه نسبت به سال های گذشته افزایش یافته و باید برای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه بیشتر تلاش شود.
وی ادامه داد: استان مرکزی بهعنوان قطب صنعت کشور مزیت های ارزشمندی در توسعه اقتصادی دارد و باید از ظرفیت های صنعت و دانشگاه به خوبی بهره برد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به اینکه اراک قطب صنعت آلومینیوم ایران است، ارتباط صنعت و دانشگاه می تواند درآمدزایی و ارزشافزوده بیشتری را برای استان به همراه داشته باشد.
گفتنی است، نخستین نمایشگاه بینالمللی صنعت آلومینیوم ایران در فضایی به وسعت 5000 مترمربع و با حضور بیش از 80 شرکتکننده فعال در زمینههای صنعت آلومینیوم شامگاه شنبه به کار خود در اراک پایان داد.