مدیرعامل پروفیل سپهر: وزارت نیرو به وعده خود عمل نکرد

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت پروفیل سپهر گفت: قرار بود با توجه به کمبود برق در سطح کشور، برق واحدهای تولیدی، مطابق برنامه خاصی قطع شود اما نه‌تنها شاهد بی‌نظمی در این زمینه بودیم بلکه بهای برق نیز به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
  • یکشنبه 31 مرداد 1400 ساعت 11:13

محمدحسین عظیمی‌ مقدم در گفت‌وگو با فلزات آنلاین، اظهار داشت: در سال جاری، تولید مطلوبی را تاکنون پشت سر گذاشته‌ایم. البته اگر بخواهیم ازنظر اعداد و ارقام میزان تولید را نسبت به مدت مشابه سال قبل و همچنین سال‌های گذشته بسنجیم، می‌توان گفت روند نزولی را در تولید تجربه کردیم اما به‌طورکلی، عملکرد شرکت با توجه به شرایط اقتصادی موجود، مورد رضایت بوده است. در این چهر ماه، فعالیت خود را تا جایی که چراغ کارگاه روشن باشد و بتوانیم حقوق کارگران خود را از طریق فروش محصولات، به‌موقع پرداخت کنیم، ادامه داده‌ایم.

این تولیدکننده پروفیل آلومینیومی در پاسخ به این سوال که آیا با کمبود مواد اولیه مواجه هستید یا خیر، بیان کرد: با توجه به اینکه میزان کمتری محصول نسبت به سال‌های قبل تولید می‌کنیم، در تامین مواد اولیه تاکنون با مشکلی مواجه نبوده‌ایم؛ مواد اولیه موردنیاز شرکت که بیلت آلومینیومی است را هم از بورس کالای ایران و هم از بازار آزاد تامین می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت پروفیل سپهر با اشاره به اینکه خرید از بورس کالا برای همه تولیدکنندگان ممکن است، گفت: اگر تولیدکننده‌ای باشد که سهمیه خرید از بورس کالا نداشته باشد، باید از سوی وزارت صنایع تاییدیه دریافت کنند که واحد تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری بوده و تولیدکننده است و می‌تواند با این مجوز از بورس کالا به میزانی که نیاز دارد، ماده اولیه تهیه کند.

وی در مورد تکنولوژی تولید به کار گرفته‌شده در این شرکت، عنوان کرد: تکنولوژی تولیدی که در خط تولید قرار دارد، مربوط به فرایند رایج اکستروژن بوده که طی سالیان زیادی است که در بیشتر واحدهای تولیدکننده پروفیل به‌کارگیری می‌شود. در این فرایند، بیلت آلومینیومی در کوره باید پیش‌گرم شود و به دمای 480 درجه برسد و سپس در دستگاه کانتینر پرس که در این دستگاه نیز دما به 480 درجه می‌رسد، قرار می‌گیرد.

عظیمی‌ مقدم اضافه کرد: در انتهای این دستگاه قالب به هر شکلی که متناسب با سفارش و نیاز مشتری است، گذاشته شده است و بیلت حرارت دیده با فشار یک هزار و 500 تنی وارد این قالب می‌شود و از آن‌سو، پروفیل آلومینیومی مطابق شکلی که قالب دارد، خارج می‌شود. پس‌ازآن، پروفیل شکل‌گرفته شده، خنک می‌شود و کشش مستقیم روی آن انجام می‌‌گیرد و به ابعادی که مشتریان درخواست دارند، از سه تا 6 متر، برش زده می‌شود. پس از انجام تمام این مراحل، آخرین اقدامی که برای آماده شدن یک پروفیل آلومینیومی باید صورت بپذیرد، عملیات سخت‌کاری است که در این قسمت، پروفیل داخل کوره ایجینگ گذاشته می‌شود که چهار تا پنج برابر سختی و مقاومت محصول افزایش یابد.

عظیمی‌مقدم در پاسخ به اینکه قطعی‌های پی‌درپی جریان برق چه تاثیری در فعالیت تولیدی مجموعه داشته است، تصریح کرد: وزارت نیرو طی امضای یک تفاهم‌نامه، اعلام کرد که برای کم کردن بار فشاری که روی ترانس‌های برق آمده است، روزهای پنج‌شنبه و جمعه یا جمعه و شنبه تولید محصول نداشته باشیم و در ازای انجام این کار، مشوق‌هایی نیز در نظر خواهند گرفت اما نه‌تنها حمایتی در این خصوص صورت نگرفت، بلکه به‌طور ناگهانی بهای برق مصرفی واحدهای تولیدی را نزدیک به چهار برابر افزایش یافت که این امر نشان از بدعهدی مسئولان دارد.


ثبت نظر

ارسال