فرخ رؤیا نیکمرام، مجری طرح چوب نانو در گفتگو با مهر اظهار کرد: طرحی را در راستای رفع چالشهای نمای ساختمان در کشور اجرایی کردیم زیرا یکی از چالشهای نماهای ساختمانی شوره زدن است.
وی گفت: اگر از این مواد در نمای خارجی ساختمانها استفاده شود شوره میزند و رنگپریدگی نیز از دیگر چالشهای آن است.
وی گفت: در این راستا طرحی را با عنوان چوب پلاستیک اجرایی کردیم که وزن سبکی دارد و در نماهای ساختمانی مورداستفاده قرار میگیرد.
مجری این طرح با بیان اینکه پایه چوب پلاستیکهای موجود در بازار از ضایعات درختان است و برای تهیه آنها نیاز به چوب است، گفت: ازاینرو بهمنظور رفع این چالشها و حفظ محیطزیست، اقدام به تولید چوب-پلاستیکهایی بر پایه چوب آجیلهایی چون پسته، بادام، گردو و فندق و همچنین یک نوع پلیمر و ماده نانویی کردیم.
به گفته وی، مواد اولیه چوب پلاستیکهای تولیدشده در کشور موجود است و نیازی به واردات مواد از خارج نیست.
وی ادامه داد: استانداردهای ملی برای این محصول بهمنظور کاربرد در نمای خارجی دریافت شده ضمن آنکه تست آتش آن نیز پاس شده و تست آتش چوب-پلاستیک تولیدشده در این فرآیند همتراز بهترین برندهای چوب پلاستیک در بازار است.
نیکمرام گفت: بر اساس اعلام سازمان نظاممهندسی استفاده از سنگ و شیشه در نمای خارجی ساختمانها به دلیل مخاطرات آن، ممنوع است و این در حالی است که هر مترمربع چوب-پلاستیکهای تولیدشده ۱۰ کیلوگرم است ازاینرو با وزن کمی که دارد بهترین گزینه برای نمای ساختمان است.