به گزارش خبرنگار پنجره ایرانیان مجمع عمومی انجمن صنفی تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی ایران عصر روز دوشنبه مورخ 21 اردیبهشت ماه سال 1394 در محل اجتماعات انجمن با حضور نماینده ناظر وزارت تعاون، کار و تامین اجتماعی در حالی برگزار شد که علاوه بر ارائه و تصویب گزارش مالی یکساله انجمن و انتخاب بازرسان، طرح مطالبات شرکتهای تولیدکننده در و پنجره و اعضای افتخاری و حامیان مالی این نهاد صنفی، زمینه را برای یافتن راهی جهت تامین حداکثری نظرات مساعدتر کرد.
برای مشاهده فایل پی دی اف کلیک کنید.
خلیل زاده: عملکرد مالی انجمن شفاف است
خلیلزاده در مقام بازرس انجمن تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی با بیان اینکه در هفته اخیر به همراه محمد تاجری یکی دیگر از بازرسان گردش مالی انجمن زیر ذرهبین قرار گرفت ، عنوان کرد: گزارش مکتوب آن در اختیار اعضا قرار دارد. بازرس انجمن تولید کنندگان دروپنجره یو.پی.وی.سی پیشنهاد کرد تا شرایط عضویت در انجمن به جهت تعدد اعضا و همچنین به جهت شناساندن هر چه بیشتر این مرکز به دیگر فعالان صنعت در و پنجره یو.پی.وی.سی آسانتر شود. او با دفاع از هزینههای تبلیغاتی و اطلاع رسانی انجمن، به موضوع بازدیدهای دورهای هیات مدیره از کارگاههای تولیدی در و پنجره یو.پی.وی.سی در سراسر کشور اشاره و تاکید کرد: هزینه کلیه سفرها در خصوص بازدید از خط تولیدکارخانه ها کاملا شخصی هزینه شده و حتی یک ریال هم از خزانه انجمن برداشت نشده است.
جلالی پور: دفاع دبیر انجمن و پاسخ به انتقادها
در ادامه مجمع عمومی انجمن تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی، وحید جلالی پور در پاسخ به برخی انتقادها مبنی بر عدم افزایش اعضای انجمن اظهار کرد: به دلیل رکودی که سال گذشته گریبان صنعت ساختمان و به دنبال آن صنعت پنجرههای دوجداره را گرفته است، ریزش اعضا و عدم رویش قابل ملاحظه اعضا جدید انجمن طبیعی است. به گفته دبیر انجمن، حساسیت انجمن بر کیفیت تولید و نصب در و پنجرههای کارگاهها و شرکتهای فعال از جمله سیاستهایی است که عضویت در این نهاد تخصصی را مشکل میسازد و بر اساس اهداف مندرج در اساسنامه، یکی از شرایط خدشهناپذیر عضویت در انجمن، تولید محصول با کیفیت است. جلالیپور با اشاره به بازدید از خط تولید 20 کارخانه فعال در صنعت در و پنجره یو.پی.وی.سی در دو سال اخیر، این بازدیدها را یکی از فعالیتهای برجسته هیات مدیره کنونی دانست و افزود: تبادل اطلاعات و دانش از جمله مهمترین دستاوردهای این بازدیدها بوده و انتظار میرود در نتیجه این بازدیدها بتوان بر عملکرد اعضای انجمن نظارت دقیقتری صورت پذیرد.
وی با اشاره به همکاری نشریه پنجره ایرانیان در انتشار خبرها، گزارش بازدیدها و نقطهنظرات انجمن در و پنجره یو.پی.وی.سی ایران از اعضا و حامیان انجمن خواست تا نقطه نظرات خود را از طریق رسانه مرجع و رسمی صنعت دروپنجره یعنی ماهنامه تخصصی پنجره ایرانیان بیان کنند. دبیر انجمن در و پنجره یو.پی.وی.سی ایران با بیان اینکه در طول سال گذشته بیش از 70مورد شکایت مردمی از تولیدکنندگان به دست ما رسیده است، گفت: از این بین 12 مورد آن با ارائه اسناد و مستندات و بر اساس خواست شاکیان به مرحله تشکیل پرونده رسیده که همگی با میانجیگری انجمن طی جلسات متعدد ختم به خیر شد. وی 6 مورد از پروندههای فوق را مربوط به فعالیت اعضای انجمن دانست و افزود: انجمن محلی برای رسیدگی به این دست از مشکلات صنف است و ما تلاش میکنیم تا با تشدید نظارت و پیگیری شکایتها، سطح کیفیت محصولات و خدمات اعضا به مشتریان را افزایش دهیم تا شاهد افزایش اعتماد مردم به صنعت در و پنجره یو.پی.وی.سی ایران باشیم. این فعال صنعت در و پنجرههای دوجداره یو.پی.وی.سی در ادامه اظهارات خود با تاکید بر فعالیت کمیته آموزش انجمن برای ارتقا سطح دانش فنی اعضا تصریح کرد: برگزاری نشست مدیریت استراتژیک توسط دکتر شهرام تاج، رییس دپارتمان مدیریت و بازاریابی دانشگاه لارنس میشیگان و اعطای گواهینامه به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی از مهمترین دستاوردهای انجمن در حوزه آموزش به شمار میرود.
جلالیپور، برگزاری جلسهای با مدیران شرکتهای تامین کننده مواد اولیه پنجره از جمله یراقآلات و همچنین عرضهکنندگان ماشینآلات را تجربهای ناموفق دانست. ایشان همچنین تعامل و تبادل اطلاعات با مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی را قدمی دیگر در مسیر ارتقا دانش فنی صنعت برشمرد. وی اضافه کرد: برگزاری 3 نشست آموزشی در حاشیه ششمین دوره نمایشگاه بینالمللی دروپنجره تهران که توسط اساتید برجستهای از جمله دکتر کاری و نیز حضور و بازدید از چند نمایشگاه دیگر نظیر نمایشگاه صنعت ساختمان، نمایشگاه تویاپ ترکیه و چند نمایشگاه در کشور آلمان را از جمله اقدامات مثبت انجمن محسوب میشود. دبیر انجمن تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی ایران با ابراز تاسف از عدم استقبال اعضا از برخی اقدامات و برنامههای ویژه انجمن یادآور شد: براساس توافقات انجام شده با اداره استاندارد و مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی در خصوص اعطای گواهینامهها و دریافت استاندارد تشویقی - که از طریق نشریه و سایت پنجره ایرانیان اطلاع رسانی شده بود-ولی متاسفانه استقبالی از آن نشد. جلالی پور اضافه کرد: این امکان همچنان برای علاقمندان وجود دارد و امسال هم میتوانند برای استفاده از این مهم اقدام نمایند.
جلالیپور با اشاره به پیوستن شرکت ایستاوین به عنوان آزمایشگاه همکار انجمن از رایزنی با سازمان توسعه تجارت در خصوص کاهش تعرفه واردات پروفیل به عنوان بزرگترین دغدغه تولیدکنندگان در سال گذشته با عنوان اقدام ویژه انجمن یاد و واردکنندگان پروفیل یو.پی.وی.سی را به عرضه محصولات با کیفیت دعوت کرد. جلالی پور گفت: با پتروشیمی و وزارت صنعت معدن تجارت نیز درخصوص توزیع و تامین مناسب مواد اولیه جلساتی برگزار شده است. دبیر انجمن تولیدکنندگان درو پنجره یو.پی.وی.سی افزود: جهت ارائه تخفیفات ویژه به اعضا با بیمههای تکمیلی به نتایج قابل ملاحظهای رسیدهایم ولی به دلیل عدم همکاری اعضا، این طرح باشکست مواجه شد. جلالیپور دستاورد دیگر انجمن را حضور در بهترین سالن نمایشگاه دروپنجره تهران عنوان کرد و افزود: حفظ چنین جایگاهی نیازمند حمایت هرچه بیشتر اعضا و حامیان انجمن میباشد. وی همچنین اضافه کرد: حدود 20 جلسه در کمیته قیمتگذاری شرکتهای تامین کننده مواد اولیه از جمله برندهایی چون ویستابست، سیندژ و... در رابطه با قیمتگذاری پنجره برگزار کردیم که این مهم در راستای فعالیتهای کمیته قیمتگذاری انجمن تشکیل شده بود. وحید جلالی پور دبیر انجمن تولیدکنندگان درو پنجره ایران در ادامه اظهارات خود با اعلام حضور قدرتمند اعضای این انجمن در همایشهای معتبر صنعت ساختمان کشور در سال گذشته، همایش معماری و مسکن و ساختمان، همایش انبوه سازان و همایش حقوق در صنعت ساختمان را از آن جمله برشمرد.
وی با ابراز تاسف از عدم استقبال اعضا در خصوص استقبال از فعالیتها و برنامههایی که با پیگیریهای هیات مدیره به ثمر نشسته گفت: در پی برگزاری جلسات متعدد با مدیران شبکه 3 و شبکه تهران 30 برنامه در ایام ماه مبارک رمضان دراختیار اعضا انجمن قرار گرفت که هم به لحاظ معرفی نشان تجاری شرکتهای عضو و هم انتقال مباحث آموزشی در خصوص پنجره دوجداره یو.پی.وی.سی فرصت مغتنمی بود اما با اقبالی از سوی اعضا مواجه نشد.
دبیرانجمن تولیدکنندگان دروپنجره یو.پی.وی.سی با بیان این که با اجرای طرح شناسنامه دار شدن ساختمانها که در دستور کار وزارت مسکن و شهرسازی و سازمان شهرداریهای کل کشور میباشد شاهد تحول عظیمی در صنعت ساختمان خواهیم بود، تصریح کرد: شناسنامهدار شدن ساختمان مستلزم دریافت گواهینامه و استاندارد کلیه اجزاء ساختمان میباشد. وی در همین خصوص افزود: بحث استانداردی که ما از سوی مرکز تحقیقات و استاندارد تشویقی مطرح میکنیم، یک ابزار حاکمیتی است که امکان ورود انجمن و اعضای آن را در طرح شناسنامهدار کردن ساختمانها را، امکان پذیر میکند به بیان دیگر به این وسیله انجمن تولیدکنندگان دروپنجره میتواند در این طرح دخیل باشد.
عضو هیات مدیره انجمن اضافه کرد: رتبهبندی شرکتها و کارگاههای تولید در و پنجره یو.پی.وی.سی یکی از وظایف انجمن به شمار میرود چرا که در صنعتهای فولاد، بتن، تاسیسات و... این رتبه بندی انجام شده وحتی مقوله انرژی در ساختمان رتبه بندی شده است. این فعال صنعت در و پنجره یو.پی.وی.سی گفت: در این رابطه از 6 ماه گذشته هم در سایت انجمن و هم در سایت نشریه پنجره ایرانیان فراخوان نظرسنجی از اعضا گذاشته شده تا براساس نظرات دوستان این رتبه بندی انجام شود، اما در صورت عدم مشارکت اعضا انجمن در این رتبه بندی کار را با اعضا هیات مدیره و اعضا فعال ادامه خواهیم داد.
جلالی پور در واکنش به اظهارات منتقدین انجمن گفت: برخی میگویند که مگر انجمن چه کرده است؟ گزارشی که ارائه شد برخی از تلاشها و فعالیتهای انجمن در سال گذشته بود و اگر برخی کم کاری و یا پیشنهادی دارند نظرات خود را مکتوب به ما انتقال دهند که در دستور کار قرار گیرد.
صدقی نسب: انجمن به شدت ریزش دارد
علیرضا صدقینسب مدیرعامل شرکت ساتیان و از حامیان مالی انجمن با ابراز تاسف از حضور غالب حامیان در جلسه، عدم استقبال از برنامههای انجمن را به تعداد کم حاضرین تعمیم داد و گفت: به اعتقاد من اعضا انجمن باید اکثریت جمعیت حاضر در مجمع باشد نه بالعکس. وی با اشاره به احتمال شکایت زیاد از کیفیت تولیدات در و پنجره افزود: به طور حتم اگر انجمن در جامعه شناخته شده باشد، حجم انبوهی از شکایتهای مردمی به انجمن ارائه خواهد شد. صدقی نسب با اشاره به فعالیت کمیته آموزش انجمن خاطرنشان کرد: به جرات اعلام میکنم بحث آموزشی در گروههای مجازی وایبر و واتس آپ و... به مراتب جدیتر از انجمن دنبال میشود. حامی انجمن تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی با اشاره به حضور تعدادی از اعضا در مجمع عمومی انجمن و فعالیت بیش از 3000 کارگاه تولید در و پنجره یو.پی.وی.سی گفت: با توجه به تعداد حاضرین در مجمع و نیز تعداد 28 عضوی انجمن که نصف آنها به حالت تعطیل درآمده اند؛ آیا وقت آن نیست که به این سوال پاسخ داده شود آیا شرایط سخت عضویت باعث نشده تا تعداد زیادی از کارگاههای تولید در و پنجره نتوانند به عضویت انجمن درآیند؟
مدیر عامل شرکت ساتیان اظهار کرد: همواره شاهد حضور فعالتر حامیان نسبت به اعضا دربرنامههای انجمن بودهایم و اکنون هم تعداد حامیان بر اعضا چیره است، در حالی که حامیان حق رای ندارند و این جای تاسف دارد. صدقینسب خطاب به نماینده وزارت کار و اموراجتماعی پرسید: اگر تعداد حامیان مالی انجمن را ازحاضرین کم کنید، ببینید چه اتفاقی میافتد. این انجمن تصریح کرد: به اعتقاد من لازم است که پیشنویسی برای اصلاح اساسنامه جدید انجمن تدوین شود و در اسرع وقت اصلاح اساسنامه به رای گذاشته شود. او گفت: کلیه فعالین پنجره مانند عرضهکنندگان یراقآلات، گالوانیزه، گسکت ، ماشینآلات، پروفیلسازان و... در این جلسات حضور داشته باشند. صدقینسب افزود: متاسفانه تعداد اعضای انجمن تولیدکنندگان درو پنجره ایران به شدت ریزش دارد و این سوال مطرح است که در شرایطی که حامیان حق رای ندارند، چه الزامی به حضور آنان در این گونه جلسات وجود دارد؟
جلالیپور: انجمن جای باکیفیتهاست
جلالی پور در پاسخ به اظهارات مدیرعامل ساتیان گفت: مدتها قبل از دوستانی که توانایی فعالیت در بحث آموزش را دارند، برای همکاری با انجمن جهت پیشبرد برنامههای آموزشی درخواست همکاری دادیم که تنها شرکت سیندژ و ویستابست موافقت کردند و اجازه حضور اعضای انجمن در دورههای آموزشی را دادند. دبیر انجمن تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی با اشاره به ممنوعیت فعالیت قانونی گروههای آموزشی در فضای مجازی چون واتس آپ و وایبر تاکید کرد: بهترین مکان برای پیگیری برنامههای آموزشی انجمن است و باردیگر از شرکتها میخواهیم با انجمن همکاری کنند تا در نمایشگاههای در و پنجره و صنعت ساختمان بتوان همایشهای آموزشی برگزار کرد. جلالیپور افزود: در ششمین نمایشگاه دروپنجره تهران با تلاشهای فراوان فضای آموزشی در اختیار انجمن قرار گرفت و به شکل رایگان جلسات آموزشی از سوی انجمن برگزار شد؛ اما به جای حضور پرشور پنجرهسازان در این دورههای آموزشی، شخصا باید به غرفهها مراجعه کنم و یک به یک افراد را به حضور در جلسات آموزشی دعوت کنم؛ در حالی که باید اذعان داشت در تمام دنیا، نمایشگاهها بهترین محل برای طرح مباحث و برگزاری همایشهای آموزشی مختلف میباشد. جلالی پور در رابطه با شرایط عضویت در انجمن در و پنجره یو.پی.وی.سی گفت: تولیدات اعضا انجمن باید از استاندارد حداقلی برخوردار باشد، اما برای کسی که تولید را هنوز یاد نگرفته است، چرا باید شرایط عضویت را تسهیل کرد؟ دبیر انجمن در و پنجره یو.پی.وی.سی تصریح کرد: آنچه که در قالب شکایت به انجمن رسیده، همین چند مورد بوده است و حالا که شکایتی به ما نرسیده است، انجمن چه میتواند انجام دهد. وی همچنین بزرگترین دستاورد انجمن در سال گذشته را مبارزه با دامپینگ قیمت عنوان کرد. این فعال صنعت درو پنجره یو.پی.وی.سی در خصوص حق رای حامیان گفت: انجمن برای همه فعالان صنعت پنجره است و ملک شخصی کسی نیست و اگر نقدی بر اساسنامه فعلی وارد است میتوان با ارائه درخواست کتبی جلسه فوق العاده تشکیل و در آن تصمیم گیری کرد.
شرایط عضویت را آسان کنید
در ادامه یکی دیگر از اعضای انجمن با انتقاد از شرایط عضویت گفت: انجمن باید حداقل 300عضو داشته باشد، اما شرایط به جایی رسیده که از 70عضو وحامی انجمن، 50 درصد آن دیگر انجمن را قبول نداشته و علاقه یی به حضور در این گونه از جلسات ندارند. بخشیزاده تاکید کرد: از میان هزاران پنجرهساز مگر میشود تنها 5 نفر از آنها تولید را آموخته باشند؟ سوال دیگرم اینست که نتیجه بازدید از کارخانهها چیست؟ با این بازدیدها چه تاثیر بر پیشرفت صنعت گذاشتهاید؟ در این بازدیدها لازم است معایب را عنوان کنیم تا به ارتقا محاسن منجر شود اما متاسفانه شاهد بودیم که بازرسان انجمن نیزاز عملکردهای هیات مدیره ناراضی هستند.
جلالی پور: انجمن برابر اساسنامه کار میکند
جلالی پور در پاسخ عنوان داشت: انجمن جایی برای تجمیع آرا و نظرات مختلف است، اگر نقد و پیشنهاد ویا شکایت و اعتراضی در خانواده صنعت وجود دارد، باید در انجمن مطرح و به آن رسیدگی شود. او تاکید کرد: فعالیت ما کاملا بر اساس اساسنامه است و اگر جایی از اساسنامه فراتر رفتهایم شما تذکر دهید.
عبدالله نژاد: همگرایی بهتر از واگرایی است
درپی اعتراضات برخی ازحضار،عبدالله نژاد از اعضای انجمن خطاب به منتقدین اعلام کرد: به عنوان یک دلسوز صنعت معتقدم اینکه انجمنی برای طرح مشکلات و بیان حقایق پنهان این صنعت وجود دارد، بسیار امیدوار کننده است.وی تاکید کرد: پرداختن به مسائل و مباحث جزئی و حاشیهای ما را از اتفاق نظر و وحدت رویهای انجمن دور میکند. این عضو انجمن تولیدکنندگان در و پنجره یو.پی.وی.سی افزود: مشخصا اگر هیات مدیره از اساسنامه سرپیچی کرده، باید پاسخ دهد و اگر نه طرح مباحث پیشنهادی یا نقطه نظرات متفاوت در این جلسه جایگاهی ندارد. وی با اشاره به فعالیت انجمن در پذیرش اعضا در دو سال گذشته ابراز امیدواری کرد در سال آینده تعداد اعضا افزایش یابد.
عزیزی: جایگاه حامیان انجمن تعریف شود
سید محمد عزیزی مسئول کمیته آموزش انجمن تولیدکنندگان دروپنجره یو.پی.وی.سی نیز در خصوص انتقادات به فعالیتهای آموزشی انجمن گفت: این یک مجمع عمومی است و لازم است که کلیه کسانی که حق عضویت به انجمن پرداخت میکنند، در آن حضور داشته باشند، چرا که در این جلسات گزارشات مالی و گزارش عملکرد سالیانه انجمن مطرح میشود و حامیان نیز در این زمینه ذی نفع میباشند. وی افزود: جایگاه حامیان در ابتدا باید برای خودشان تعریف میشد و کلیه حامیان در این جلسه ارائه دهنده خدمات یا تامین کننده مواد اولیه این صنعت میباشند، سوال این جاست که کدام یک از این دوستان تعریف درستی از جایگاه خود دارد؟ عزیزی گفت: سوال این است که کدام یک از این حامیان مشتریان و مصرف کنندگان محصولات خود را تشویق به عضویت در انجمن کرده است؟ عضو هیات مدیره انجمن تصریح کرد: حامی به عنوان بازوی قوی اجرایی انجمن و حمایت کننده فعالیتهای انجمن است؛ اگر اعضای محدودی در این جلسه حضور دارند، یکی از علتهای آن این است که بازوی حمایتی کارکرد دقیق و درست خود را ایفا نکرده است. وی گفت: در بحث آموزش مدیرعامل محترم ساتیان اعلام کردند که هم فضای آموزشی و هم نیروی انسانی آن را دارند؛ ما دست ایشان را به گرمی میفشاریم و دوستان دیگری هم پیشنهاداتی عنوان کردند که به عنوان مسئول کمیته آموزش در پاسخ گفتم: پیشنهادات را مکتوب و حتی در قالب یک صفحه به انجمن تحویل دهند تا با تشکیل یک جلسه خصوصیتر گزینه ممکن را بررسی کنیم، اما از آن روز تا کنون دوستان را ندیده ایم.
صدقی نسب: اساسنامه نیازمند اصلاح است
مدیر عامل شرکت ساتیان تصریح کرد: متاسفانه باید به این واقعیت تلخ اذعان داشت که رویه موجود به سمتی رفته که ریزش اعضا بر رویش آنها غالب شده است، به نظرم روش پیش رو، مناسب نیست و اساسنامه نیازمند اصلاح است.صدقینسب افزود: انجمن باید وحدت رویه داشته باشد و هماهنگ و همگام با دستورالعمل مشخص و مورد تایید همگان پیش برود. وی گفت: این که یک عده رای بدهند و دیگران از آنها حمایت کنند و تنها شاهد اقدامات و تصمیمات بی نتیجه آنها باشند، عملا باعث تشدید ریزش اعضا میشود.
هاشمی هندوکش: تعداد اعضای انجمن افزایش یابد
محسنهاشمی هندوکش از تولید کنندگان قدیمی پنجرههای دوجداره گفت: بنده از اوایل انقلاب در امور تشکیلاتی فعال بودهام و این دست از فعالیتها را به خوبی میشناسم و کاملا روحیه تشکیلاتی دارم. او افزود: سابقه تشکیلاتی مانند انجمن دروپنجره را نیز در حوالی سالهای 91 و 92 داشتهام ودر جلسهای که در استان البرز بین فعالان صنعت ترتیب داده بودیم، به عنوان یکی از اعضا هیات مدیره انتخاب شدم، اما همین که خوب مورد مذکور را بررسی کردیم به این نتیجه رسیدم که با چند عضو محدود نمیتوان امور کلان صنعت را پیش برد. او ادامه داد: همانطور که همگان میدانند این انجمن از انجمن پروفیلسازان انشعاب شده، چرا که شاهد آن بودیم که در آن محفل به دلیل کثرت پروفیلسازان جو غالب انجمن شده و کرسیها را در دست گرفتند و نهایتا کلیه تصمیمات در جهت منافع پروفیلسازان اتخاذ میشد. این تولیدکننده در و پنجره یو.پی.وی.سی گفت: باید تلاش شود هم تعداد اعضای انجمن افزایش یابد و هم اینکه دیدگاهها و پیشنهادهای بخشهای مرتبط با صنعت در برنامههای انجمن پیگیری شود.
سیدی فر: فضا را برای دیگران باز کنید
سیدی فر از مجموعه وینک هاوس از جمله عرضه کنندگان یراقآلات گفت: نکته جالب توجه این است که هیات مدیره محترم عنوان میکند که 70 عضو دارد، در حالی که از این بین تعدادی کارگاهها تغییر کاربری داده اند و تعدادی بنا بر بدهیهای مالیاتی و مواردی از این دست پلمپ شدهاند در شرایطی که عده ایی نیز از این بین اساسا تولیدکننده نیستند و تنها به واسطه گری مشغول هستند. وی خاطرنشان کرد: این در شرایطی است که عرضه کنندگان یراق آلات که بخش مهمی از پنجره محسوب میشوند و همگی از فعالان صنعت هستند، به عنوان حامی انجمن درحاشیه قرارگرفتهاند. سیدیفر تاکید کرد: امیدوارم شرایط هرچه زودتر به گونهای رقم بخورد که شاهد تاثیرگذاری بیشتر شرکتهای تولیدکننده و عرضهکننده یراقالات و ملزومات در انجمن باشیم.
جلالی پور: سیاهنمایی نکنیم
جلالیپور، دبیر انجمن در پاسخ به اظهارات سیدیفر خاطرنشان کرد: من به عنوان عضو هیات مدیره و دبیر انجمن به جد از کلیه دوستان و همکاران عزیز خواهش میکنم از سیاه نمایی خوداری کنند و اگر مستنداتی در دست دارند که نشان میدهد یکی از اعضا خارج از مباحث تولیدی به واسطه گری مشغول است، ارائه داده تا به سرعت از انجمن کنار گذاشته شود.
رضایت نماینده دولت و انتخاب بازرسان انجمن
به گزارش پنجره ایرانیان، نماینده وزارت کارواموراجتماعی ضمن ارزیابی مثبت از نقطه نظرات مطرح شده در مجمع عمومی انجمن تولیدکنندگان یو.پی.وی.سی، وجود اختلاف نظرها و تکثرآرا را نشات گرفته از پویایی انجمن دانست و تاکید کرد: نتیجه این گونه جلسات و بیان پر شور و حرارت نظرات این صنعت مطمئنا چیزی جز رشد و نمو صنعت پنجرههای دوجداره یو.پی.وی.سی نیست. وی افزود: وجود این همه صنعتگر دلسوز آنهم در حوزه تولید مطمئنا چشمانداز مثبت و خوبی را خواهد داشت. این گزارش میافزاید: سپس هیات مدیره با ارائه گزارش جلسه و لیست اعضا از سوی نماینده وزارت کار و امور اجتماعی که وظیفه نظارت و برگزاری انتخابات را برعهده داشت عنوان شد که جلسه به حد نصاب رسیده چنانچه از28عضوانجمن 19نفردرجلسه حضوردارندو انتخابات بازرسان انجمن رسمیت داشته و برگزار میشود.
جلسه با اعلام کاندیداتوری آقایان : پیمان خلیل زاده و محمد تاجری دو بازرس سابق انجمن، محسنهاشم زاده ، محسنهاشمی هندوکش، امیر حسین اسماعیل خانی و حمید علی بخشی تحت نظارت هیات اجرای انتخابات برگزار و نتایج شمارش آرا بدین گونه اعلام شد:پیمان خلیل زاده با 19 و محمد تاجری با اخذ 18رای در سمت قبلی خود ابقا و حمید علی بخشی با کسب11 رای به عنوان بازرس علی البدل انجمن تولیدکنندگان دروپنجره دوجداره یو.پی.وی.سی انتخاب شدند.
نشریه پنجره ایرانیان ـ سال هشتم ـ شماره 93 ـ تیر 94