دبیر ستاد توسعه فناوری انرژی های تجدید پذیر:
به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف آرمودلی با اشاره به فعالیت های این ستاد توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور اظهار کرد: با توجه به نبود فرهنگ استفاده از انرژی های نو و تجدیدپذیر در کشور و استفاده از انرژی های فسیلی با قیمت ارزان، ترویج به کارگیری این انرژی ها در کشور چه در بخش مصرف و چه در بخش تولید مبدلها و حتی در ذهن مردم کار بسیار سختی پیش رو داریم.
وی ادامه داد: این ستاد وظیفه دارد تا همزمان با فرهنگ سازی به مراکز علمی، تحقیقاتی و وزارتخانه های مرتبط که مایل هستند سهمی در کاربردی شدن انرژی های نو و تجدیدپذیر در کشور داشته باشند، هم از جهت ترویج فرهنگ و هم از جهت توسعه فناوری کمک کند.
آرمودلی یادآور شد: این ستاد در جهت کاربردی شدن طرح هایی در مرز دانش از جمله پیل سوختی گام برداشته و برای ساخت، تولید و ایجاد مراکز فناوری در جهت رفع تحریم ها و خودکفایی کشور فعالیت های خوبی را انجام داده است.
دبیر ستاد توسعه فناوری انرژی های تجدیدپذیر معاونت علمی اظهار کرد: تاکنون این ستاد تقریبا ۱۸۰ پروژه اجرا کرده که این پروژه ها با همکاری دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی وابسته به وزارت علوم، وزارت نفت، وزارت نیرو و بخش های خصوصی (شرکت های دانش بنیان) اجرایی شده است.
آرمودلی بیان کرد: تاکنون اجرای ۱۶۰ پروژه به اتمام رسیده و گزارش هایی هم از انجام آنها تهیه شده و به صورت مکتوب به معاونت علمی ارائه شده است. همچنین ۲۰ پروژه دیگر نیز در حال اجرا است و این ستاد توسعه فناوری انرژی های تجدیدپذیر معاونت علمی بر روند اجرایی شدن این پروژه ها نظارت دارد.