توسط شرکت های دانش بنیان داخلی:
به گزارش خبرگزاری مهر، همچنین مواد اولیه پره های توربین های باد که تهیه آن از خارج از کشور با مشکلاتی همراه بود نیز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد انرژی های تجدید پذیر معاونت علمی توسط دانشگاه های کشور در داخل کشور ساخته شد.
مزارع نیروگاه های بادی و توربین های تولیدشده با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت نیرو، شرکت توانیر و سازمان سانا برای رفع مشکلات تحریم قطعات و تجهیزات مواد توربین در کشور ایجاد شد.
نخستین مدار کنترل تحریک نیروگاه های آبی کوچک نیز به کمک دانشگاه شریف ساخت داخل شده و در استان آذربایجان در یک تا دو نیروگاه آبی نصب شده و عملکرد خوبی نیز داشته است.
پیل سوختی ۲۰ کیلوواتی در استان اصفهان به کمک معاونت علمی و سازمان انرژی های نو ایران، مرکز جهاد دانشگاهی استان اصفهان وابسته به هوا فضا و با حمایت ستاد توسعه فناوری انرژی های تجدیدپذیر معاونت علمی در داخل ساخته شد.
ساخت پیل سوختی حاصل هماهنگی میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بخش علمی کشور بوده که موفقیت بسیار بزرگی به شمار می آید و برای نخستین بار کشور به عنوان سازنده داخلی بزرگ پیل سوختی به این توانایی دست یافته است.