آلومینیوم جنوب؛ بستری مناسب برای تامین مواد اولیه صنایع پایین‌دستی
آلومینیوم جنوب؛ بستری مناسب برای تامین مواد اولیه صنایع پایین‌دستی
1399/02/09
پنجره‌ایرانیان؛ رئیس سازمان صمت استان فارس اجرای طرح آلومینیوم جنوب را بستری مناسب در راستای تامین مواد اولیه (شمش) صنایع پایین‌دستی دانست و گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت اهتمام جدی را در اجرای طرح داشته است که بازخورد این اقدامات باعث اشتغال یک هزار و 600 نفری و راه‌اندازی فاز اول طرح شده است.

به گزارش فلزات آنلاین، حمیدرضا ایزدی در مورد اهمیت راه‌اندازی طرح بزرگ آلومینیوم جنوب در شهرستان لامرد و فرصت‌های این واحد برای اشتغال‌زایی و توسعه صنایع پایین‌دستی، بیان کرد: طرح آلومینیوم جنوب یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های تولیدی بخش آلومینیوم در کشور است که با هدف رفع نیازهای داخلی و توسعه صادرات و به‌ویژه محرومیت‌زدایی راه‌اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: این طرح باعث ایجاد اشتغالی بالغ‌بر یک هزار و 500 نفر به‌صورت مستقیم و پنج هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم در فاز نهایی خواهد شد و در حال حاضر میزان اشتغال جهت تولیدات فعلی 500 نفر است و افزایش ظرفیت تولید به 100 هزار تن منجر به اشتغال 750 نفر می‌شود.

رئیس سازمان صمت استان فارس بیان کرد: این طرح در شهرستان لامرد اجرا شده است که در فاز اول 300 هزار تن شمش آلومینیوم و با سرمایه‌گذاری بیش از 16 هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است.

ایزدی ادامه داد: اجرای طرح شمش آلومینیوم بستری مناسب در راستای تامین مواد اولیه (شمش) جهت اجرای صنایع پایین‌دستی ازجمله قطعات آلومینیوم، قطعات اتومبیل‌سازی، فویل‌ها و لوازم‌خانگی و سایر صنایع مصرف داخلی است.

وی همچنین تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت اهتمام جدی را در اجرای طرح در خصوص تامین قطعات، ورود ماشین‌آلات فرآیندی و تجهیزات لازم در شرایط تحریم انجام داد.

رئیس سازمان صمت استان فارس در پایان گفت: همچنین انعقاد قرارداد فاینانس با شرکت چینی، فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم ازجمله تامین محل اجرای طرح و همچنین پیگیری و رفع موانع، اقدامات بسیاری انجام دادند که پاسخ و بازخورد این اقدامات باعث اشتغال یک هزار و 600 نفری و راه‌اندازی فاز اول طرح شده است.