انتخاب آهن و فولاد جهان به‌عنوان واحد نمونه در جشنواره امتنان
1400/07/21
پنجره‌ایرانیان؛ شرکت آهن و فولاد جهان در سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، کارگروه‌ها و واحدهای نمونه استان آذربایجان شرقی به‌عنوان واحد نمونه تولیدی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتخاب و تقدیر شد.
انتخاب آهن و فولاد جهان به‌عنوان واحد نمونه در جشنواره امتنان

به گزارش پنجره‌ایرانیان به نقل از روابط عمومی شرکت آهن و فولاد جهان، مهندس همتیان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد جهان موفق به دریافت تندیس واحد نمونه در بخش تولید در سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، کارگروه‌ها و واحدهای نمونه استان آذربایجان شرقی شد.

سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، کارگروه‌ها و واحدهای نمونه استان آذربایجان شرقی روز چهارشنبه 7 مهرماه 1400 با حضور مهندس راستی، نماینده شهرستان شبستر در مجلس، دکتر فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، دکتر فتحی، مدیرکل محترم تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران کشوری و فعالان و صنعتگران استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

مدیرکل محترم تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در این آیین تجلیل در خصوص نحوه داوری در انتخاب واحد‌های نمونه، اظهار کرد: 428 واحد تولیدی و صنعتی در استان در سامانه جشنواره امتنان ثبت‌نام کرده بودند که از این تعداد 114 واحد به مرحله داوری رسیده و 20 واحد از آن‌ها تحت عنوان کارگر نمونه، واحد نمونه و گروه کاری نمونه انتخاب شدند.

فتحی تصریح کرد: ارائه شیوه‌های نوین در کار، ابتکار و نوآوری در زمینه افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات در خط تولید، رعایت اصول اخلاق فردی و حرفه‌ای، رعایت موارد ایمنی و ارتقای مهارت‌های شغلی، مشارکت فعال در سیستم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ازجمله شاخص‌های مدنظر داوران در ارزیابی و انتخاب واحد نمونه، کارگر نمونه و گروه کاری نمونه هستند.

وی همچنین تحقیق، پژوهش و آموزش، تولید و صادرات، خدمات رفاهی تولید، رعایت سه‌جانبه کارگر و کارخانه را از دیگر شاخص‌های مدنظر در انتخاب واحدهای نمونه عنوان کرد و گفت: امروز پنج واحد تحت عنوان واحد‌های نمونه، کارگران نمونه و گروه‌های کاری نمونه با حضور رئیس مجمع نمایندگان استان و جمعی از مسئولان استانی تجلیل به عمل آمد و برنامه تجلیل‌ از سایر واحدهای نمونه در روزهای آتی به‌صورت منطقه‌ای برگزار خواهد شد.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر