تامین زمین قانون جهش تولید مسکن با قوت دنبال می‌شود
1400/11/18
پنجره‌ایرانیان؛ وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: موضوع تامین زمین برای قانون جهش تولید مسکن با قوت در کشور دنبال می‌شود.
تامین زمین قانون جهش تولید مسکن با قوت دنبال می‌شود

به گزارش ایسنا، رستم قاسمی روز ۱۷ بهمن‌ماه در مراسم کلنگ‌زنی پروژه کوی زیتون در غرب زنجان که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه قانون جهش تولید مسکن، قانون خوب و مترقی است که توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، اظهار کرد: طبق این قانون، دولت باید طی چهار سال ۴ میلیون مسکن تولید کند که بر اساس ثبت‌نام‌هایی که در سامانه‌های وزارت راه و شهرسازی صورت گرفته، این تعداد بیش از نیاز مردم بوده است.

وی با بیان اینکه طی چند ماه گذشته اقدامات بسیار مهم و موثری جهت تامین زمین برای ۴ میلیون مسکن انجام شده است، ادامه داد: کار احداث بسیاری از این واحدها شروع شده و امیدوارم آنچه به‌عنوان تعهد به مردم داریم، بتوانیم در زمان مقرر به اتمام برسانیم.

این مسئول با بیان اینکه گام دوم، بهبودی و ایجاد تحول در بخش حمل‌ونقل کشور در زمینه هوایی، دریایی، ریلی و جاده‌ای است، تاکید کرد: این موضوع نیز در دستور کار دولت قرار گرفته است.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی نیز در ادامه این برنامه ویدئوکنفرانسی، با بیان اینکه در راستای طرح نهضت ملی مسکن طی چهار ماه گذشته که از آغاز به کار دولت سیزدهم می‌گذرد، قریب به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد زمین برای تولید مسکن تامین شده است، عنوان کرد: این میزان معادل ۷۰ درصد نیاز مسکن شهری برای چهار سال است.

محمود محمودزاده با بیان اینکه از این تعداد قریب به یک میلیون با کاربری مسکونی آماده‌به‌کار بوده و ۱۱۲ هزار واحد نیز از این، طی ماه‌های گذشته شروع شده است، گفت: امروز نیز به مناسبت دهه‌ مبارک فجر، ۲۰۹ هزار واحد از این پروژه‌ها کلنگ‌زنی می‌شود که در استان‌های مختلف به‌صورت هم‌زمان و در استان زنجان به‌صورت پایلوت عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه هم‌زمان با این ایام، تعدادی واحد از پروژه‌های قبلی مانند مسکن مهر و اقدام ملی مسکن نیز در کشور به بهره‌برداری می‌رسد، ادامه داد: تعدادی پروژه نیز در حوزه بازآفرینی شهری و بافت فرسوده تقدیم مردم خواهد شد.

محمودزاده با اشاره به اینکه امروز از ۲۰۹ هزار واحد کلنگ‌زنی، بیشترین تعداد متعلق به استان خراسان‌رضوی و سیستان و بلوچستان است، یادآور شد: این امر حاکی از توجه ویژه دولت به مناطق محروم و تامین مسکن برای گروه‌های کمتر برخوردار است.

استاندار زنجان نیز در ادامه این مراسم، با بیان اینکه طی سال آینده برای همه استان‌ها هدف‌گذاری رشد اقتصادی انجام شده است، اظهار کرد: با توجه به همین موضوع، استان زنجان نیاز به ۳۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف دارد.

محسن افشارچی با بیان اینکه سهم مسکن ملی در این زمینه به‌صورت تقریبی ۹ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: امیدواریم مجموعه راه و شهرسازی در این زمینه با توجه به اقدامات انجام شده، حضور فعالانه داشته باشد.

وی با بیان اینکه با توجه به سرمایه‌گذاری عظیمی که در حوزه مسکن انجام می‌شود، نمی‌خواهیم صرفاً ارزش‌افزوده این حرکت ساختمان و مسکن باشد، تاکید کرد: پس از پایان پروژه‌ها انتظار ارتقای توان پیمانکاران و مشاوران استان را داریم.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با یادآوری اینکه با توجه به مشکلاتی که در مسکن‌های کثیرساز قبلی داشتیم، باید تلاش کنیم آسیب‌های اجتماعی در این مسکن‌ها به حداقل برسد، تصریح کرد: افتتاح این پروژه‌ها منوط به تکمیل زیرساخت‌ها و برنامه‌هایی است که نیاز زندگی مردم است.

افشارچی با تاکید بر اینکه در ساختمان‌هایی که به‌تازگی احداث می‌شود از تکنولوژی‌های جدید بهره خواهیم برد، خاطرنشان کرد: این موضوع در طولانی‌مدت باعث صرفه‌جویی مالی و افزایش کارآمدی می‌شود.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
کلنگ زنی ۶۰۰۰ واحد مسکن ملی در آذربایجان غربی
کلنگ زنی ۶۰۰۰ واحد مسکن ملی در آذربایجان غربی

پنجره‌ایرانیان؛ ۶۰۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی در آذربایجان غربی با حضور وزیر راه و شهرسازی کلنگ زنی شد.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم
قیمت مسکن در بازار غیررسمی کمتر از نرخ تورم

پنجره‌ایرانیان؛ بازار مسکن ازجمله بازارهایی است که شرایط کلان اقتصادی نقش محسوس و غیرقابل‌انکاری در رکود و رونق آن دارد، دراین‌بین به اعتقاد کارشناسان با توجه به عوامل سیاسی و افزایش قیمت نرخ ارز باید در انتظار افزایش قیمت مسکن باشیم.

مطالب بیشتر