ترجیح می‌دهم مشتریان ما را به یکدیگر معرفی کنند
1403/05/06
پنجره‌ایرانیان؛ تولید در و پنجره با پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، پس از آن در کشور رواج پیدا کرد که بحث درباره صرفه‌جویی در مصرف انرژی بالا گرفت و این تاکید وجود داشت که به دلیل شرایط خاص کشور باید از شیوه‌هایی در ساختمان‌سازی استفاده شود که بتواند حداکثر میزان صرفه‌جویی انرژی را تامین کند. در این زمینه یکی از راه‌کارها این بود که غیر از استفاده از مواد خاص در سقف و دیوار از پنجره‌های دوجداره نیز استفاده شود. اکنون اما تولید این کالا به اندازه کافی وسعت یافته و تعداد زیادی از تولید کنندگان در بازار وجود دارند که هر کدام بخشی از مسئولیت تولید در این زمینه را بر عهده دارند.
ترجیح می‌دهم مشتریان ما را به یکدیگر معرفی کنند

شرکت داتیس تجارت ماد، عرضه‌کننده انواع پروفیل، یراق‌آلات و ملزومات دروپنجره دوجداره یوپی‌وی‌سی، از جمله این تولیدکنندگان و حاضران در بازار است که نمایندگی رسمی عرضه یراق‌آلات ENDOW را نیز  در بازار دروپنجره ایران به عهده دارد.

چندی پیش در خلال برگزاری نمایشگاه در و پنجره در تهران فرصتی دست داد تا با آقای صباغی مدیرعامل شرکت داتیس تجارت ماد به بحث و گفتگو بنشینیم. آنچه در ادامه آمده است، مشروح این گفت‌وگو است که می‌خوانیم:

 

یکی از موضوعاتی که در مجموعه شما دیده می‌شود، تعدد فعالیت است. مثلا در زمینه پروفیل، چند برند دارید و ... چرا این شیوه را برای فعالیت انتخاب کرده‌اید؟

به نظر پاسخ به سوال شما خیلی سخت نیست به این دلیل که معمولا در مجموعه‌های تولید و تجاری هر اتفاقی که می‌افتد بر اساس نیاز بازار است. هر اتفاق هم که در مجموعه ما رخ داده و می‌دهد، بر اساس نیاز بازار شکل گرفته است. ما در مجموعه خودمان در زمینه پروفیل یو‌پی‌وی‌سی چند قالب متفاوت داریم و هر کدام از این‌ها بر اساس تقاضای مشتریان و برای پوشش سلیقه‌ آن‌ها،  تهیه شده است. عرضم این است در تمام اقدامات ما، کار بر اساس نیاز و خواسته مشتریان است.

موضوعی که از بیشتر تولیدکنندگان سوال می‌شود این است که در زمینه تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی، تولیدکنندگان زیادی در بازار حضور دارند، در چنین وضعی چگونه می‌توان فعالیت کرد؟

به نظر من تعدد تولیدکنندگان موضوع خیلی مهمی نیست زیرا آنچه به ماندگاری یک مجموعه کمک می‌کند، ارائه خدمات درست و استاندارد و نیز محصولاتی با کیفیت مطلوب است. ما در این سال‌ها تجربیات زیادی کسب کرده‌ایم و شاهد موارد مختلفی بوده‌ایم به عنوان نمونه شرکت‌های زیادی بوده‌اند که نمی‌خواهم نام ببرم اما موقتا آمدند و با برندهای سطحی در بازار داشتند؛ بعد هم خیلی راحت حذف شدند. به همین دلیل عرض می‌کنم که اگر بتوانیم خدمات مناسب و کالای با کیفیت به بازار ارائه کنیم، در بازار ماندگار خواهیم شد. به هر حال شرایط بازار و اقتصادی امروز، شرایط خاص و ویژه است و طوری شده که بازار به سمتی رفته که خریدها بیشتر خریدهای اقتصادی (اکونومی) است و در این شرایط است که باید فروش‌های اعتباری در اختیار مشتریان قرار دهید تا بتواند  کمبود نقدینگی آنها را جبران کند.

خدمات خاصی هم در این نمایشگاه ارائه می‌کنید تا مشتریان در میان این همه تولیدکننده، سراغ شما بیایند؟

بله یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که در مجموعه ما وجود دارد، تنوع قالب و تنوع محصولات است. این ویژگی یعنی تکمیل بودن محصولات اجازه نمی‌دهد که مشتری از این چهارچوب بیرون برود زیرا هر آنچه نیاز دارد در این مجموعه وجود دارد. ما از یک طرف یراق‌آلات وارد می‌کنیم و در این زمینه انحصار داریم. ما در ماشین‌آلات نیز انحصار داریم و پروفیل هم تولید و عرضه می‌کنیم. فرض کنید مشتری صفر وارد مجموعه ما می‌شود؛ ماشین‌آلات می‌خرد و بعد پروفیل و یراق و ...!

در شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره حضور داریم. با چه دستور کاری در این نمایشگاه حضور پیدا کردید؟

هدف ما از حضور در نمایشگاه، بیشتر معرفی محصولات بود. با توجه به اینکه غیبت سه چهار ساله داشتیم به این جمع‌بندی رسیدیم که باید در این نمایشگاه حضور داشته باشیم.  تا وضع بازار را ارزیابی کنیم و با فضای بازار جدید و مشتریان جدیدتر آشنا شویم . خوشبختانه در این مدت بازخورد خوبی هم داشتیم. یکی از مواردی که در این نمایشگاه مورد توجه ما بود حضور مسئولین مختلف در نمایشگاه است. مسئولین مختلف به نمایشگاه آمدند و جای تعجب داشت که چقدر موضوعات مربوط به تولید برای آنها جالب شده است.

از نظر اجرا نمایشگاه چطور بود؟

من مجری امسال را خیلی موفق دیدم. به نظرم نظم نمایشگاه خوب بود و تبلیغات و کارهای زیرساختی که انجام داده بودند در مقایسه با قبل، بهتر بود.

محصول جدیدی هم در نمایشگاه ارائه کردید؟

بله ما در بخش  پروفیل، قالب‌های جدید در سری 70 ارائه کردیم. علاوه بر آن طرح آلومینیومی نیز در دوره نمایشگاه  عرضه کردیم.

با شناخت جدیدی که از بازار  در نمایشگاه به دست آوردید، در برنامه‌ریزی‌های آینده‌تان نیز تغییر ایجاد خواهد شد؟

بله! صدر در صد.  ما در این زمان به این شناخت رسیدیم که تقاضای جدید در بازار چیست و سلیقه‌ها چگونه است. ما در ارتباط‌های نمایشگاهی به این نتیجه و شناخت رسیدیم که بازار چه می‌طلبد. به هر حال ما مدتی در نمایشگاه‌ها غیبت داشتیم در این مدت در روند بازار نبودیم و هر چند با مشتریان دائم در ارتباط بودیم اما این‌ها مشتریان خودمان بودند. اما  در نمایشگاه در ارتباط‌های مختلف از روند بازار اطلاع کسب کردیم. ما اینجا مستقیم با کارگاه‌ها و با مصرف‌کنندگان نهایی در ارتباط بودیم و متوجه شدیم بازار چه می‌خواهد و باید به سمت تولید چه محصولی باید برویم.

به هر حال ما می‌خواهیم در این بازار ماندگار باشیم و ماندگار بودن نیز به کیفیت تولید و کالاهای ما برمی‌گردد. دیروز یکی از همکاران شما از من پرسید، چطور تبلیغ می‌کنی؟ من عرض کردم. ما در بخش‌های مختلف، در رسانه، فضای مجازی و .... حضور داریم اما ترجیح من این است معرفی‌ام توسط مشتری به مشتری دیگر انجام شود.

 

 

برای دریافت این مطلب اینجا را کلیک کنید

باید آماده شرایط پساتحریم شویم
باید آماده شرایط پساتحریم شویم

پنجره ایرانیان: محسن صفایی، از چهره‌های شناخته شده صنعت در و پنجره و پروفیل یو.پی.وی.سی ایران و عضو هیات مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران باردیگر موفق شد تا اعتماد این انجمن را جلب کند و به عنوان نماینده این نهاد صنفی در نشست‌های عمومی و کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران حضور داشته باشند.

مطالب بیشتر
این سرما پشت به بهار دارد
این سرما پشت به بهار دارد

پنجره ایرانیان: شاید بزرگترها به یاد داشته باشند، در روزگار قدیم که گردش افلاک، و سرما و گرما هنوز نظم و نسقی داشت، قدیمی‏ ها شصت روز نخست زمستان را به دو بخش تقسیم می‏ کردند.

مطالب بیشتر
اهمیت تیغه پلی‏ آمید در پروفیل ‏های ترمال‏ بریک
اهمیت تیغه پلی‏ آمید در پروفیل ‏های ترمال‏ بریک

پنجره ایرانیان: چند سالی است که آلومینیوم‏ های ترمال‏ بریک تحولی را در این صنعت به ‏وجود آورده و با عایق ‏سازی پروفیل‏ های آلومینیوم بر مزایای در و پنجره ‏های آلومینیومی بیش از پیش افزوده ‏اند.

مطالب بیشتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر

اشاره: سرانجام انتظار نتیجه داد و انجمن کارفرمایان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی ایران متولد شد و کم‌کم شکل و فعالیت رسمی خود را کلید زد تا از این پس همه تولیدکنندگان این صنعت زیر یک چتر، متحد و همگام خواسته‌هایشان را مطرح کنند، برای مشکلات شان در صدد یافتن راه حلی برآیند و رونق کسب و کار و نظارت بر فعالیت‌ها شکل گیرد.

مطالب بیشتر
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید

پنجره‌ایرانیان: علامت تجاری شرکت آلتون وین توجه را جلب می‌کند. این سال‌ها درباره دریاچه ارومیه زیاد شنیده‌ایم. گویا متولیان شرکت که خودشان هم تاکید دارند، دغدغه دریاچه ارومیه را هم داشته‌اند. آقای امیدنیا بر این نکته تاکید دارد که چون به موضوعات محیط زیستی توجه داشتیم در علامت تجاری شرکت، شکل دریاچه ارومیه را قرار دادیم تا پیام حمایت ما از محیط‌زیست باشد.نمایشگاه صنعت دروپنجره تبریز با «رضا امیدنیا» مرد شماره یک شرکت آلتون وین دیدار کردیم. پای صحبتش نشستیم و از برنامه‌ها او برای آینده شرکت پرسیدیم. «امیدنیا» درباره نام‌گذاری آلتون‌وین که پرسش قبل از مصاحبه ما بود باحوصله پاسخ داد. اینکه آلتون در زبان ترکی یعنی طلای ناب و به این دلیل که کیفیت تولید برایش مهم بوده سعی کرده نامی را برگزیند که بازتاب‌دهنده چنین نگاهی باشد. او روایت سال‌های دورتر را می‌گوید: «در سال 87 وارد این صنعت شدیم. سال‌های کار درگذشته کم‌کم ما را به این صرافت انداخت که با سرمایه‌گذاری بر خطوط تولید، پروفیل‌هایی را تولید کنیم که هم ازنظر قیمت و هم ازنظر کیفیت، برای صاحبان صنایع و کارفرمایان جذابیت داشته باشد.»رضا امیدنیا شرکت آلتون تجارت  میلاد نور را تاسیس کرده و در حال حاضر بانام تجاری آلتون‌وین  در حال فعالیت است. با او به گفت‌وگو نشستیم و درباره نوع تولید، بازار و دیگر فعالیت‌های این مجموعه، صحبت کردیم. مشروح این گفت‌وگو در ادامه آمده است:

مطالب بیشتر
تلاش برای تولـید ملـی
تلاش برای تولـید ملـی

پنجره‌ایرانیان؛ نمایشگاه دروپنجره، خوبی‌اش این است که همه اهل صنعت دورهم جمع می‌شوند و به قول بسیاری از اصحاب تولید، دست‌کم همکاران یکدیگر را هرسال یک‌بار ملاقات می‌کنند. در صنعت تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، افزودنی‌ها نقش بسیار مهمی دارند. نقشی که در ساختار پروفیل، از تغییر رنگ و شکنندگی و ... جلوگیری می‌کند.

مطالب بیشتر
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران

اشاره: بیابید و بسپارید. این شعار ساده اما پرمعنای نخستین موتور جستجوی صنعت در و پنجره ایران است برای سهولت در تجارت و دسترسی اسان به محصولات، کالاها و خدماتی که همه فعالان صنعت در و پنجره ایران نیاز دارند.

مطالب بیشتر
مذاکرات ماهدیس تجارت آسیا با شرکت کمسون اتریش
مذاکرات ماهدیس تجارت آسیا با شرکت کمسون اتریش

پنجره ایرانیان: سه‎شنبه 17 شهریور ماه نمایندگان شرکت کمسون اتریش با شرکت ماهدیس تجارت آسیا نماینده رسمی خود در ایران دیدار کردند.

مطالب بیشتر
دستورالعمل ‏های این نمایشگاه را حتما مطالعه کنید
دستورالعمل ‏های این نمایشگاه را حتما مطالعه کنید

پنجره ایرانیان: ستاد برگزاری هفتمین نمایشگاه در و پنجره تهران از کلیه شرکت‏ کنندگان در این نمایشگاه خواست که جهت جلوگیری از بروز هر گونه مشکل احتمالی، حتما دستور‏العمل‏ ها و امور فنی این دوره از نمایشگاه را مطالعه کنند.

مطالب بیشتر
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 

پنجره‌ایرانیان؛ از خیابان سئول که وارد خیابان نمایشگاه شدیم، رقص رنگ قرمز، توجه‌مان را به لگوی روتنبرگ جلب کرد. بنرهای روتنبرگ کل خیابان را پرکرده بود و توجه همه را به خود جلب می‌کرد. از همان آغاز خبر این بود که این مجموعه با برنامه‌ای خاص پا به نمایشگاه گذاشته است. یاد حرف‌های «بهرام جعفری» مدیر فروش روتنبرگ افتادم که در گفت‌وگویی با «پنجره‌ایرانیان» حاضر شده بود و می‌گفت: من سال‌هاست در صنعت در و پنجره و تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالیت کردم و بیش از یک دهه در سمت مدیر فنی و فروش آلوپلاست، به کسب دانش و تجربه‌ پرداخته‌ام و در این مدت، با حضور در جلسات فنی و بخش تحقیقات و توسعه شرکت آلمانی آلوپلاست سعی در به روز رسانی دانشم در این حوزه کرده‌ام. طی این مدت، حضور مستمر در معتبرترین نمایشگاه‌های دنیا سبب شد تا با سیستم‌های به روز تولید دروپنجره و پروفیل‌های آن در اروپا آشنا شوم و از زمان همکاری با روتنبرگ، این سیستم‌ها را یکی پس از دیگری در شرکت روتنبرگ بکارگیری کردیم. با چنین پیشینه‌ای و این سطح از فعالیت‌ها در طول فعالیت این شرکت، امروز شرکت روتنبرگ را با همراهی سایر همکاران، کاملا آماده حضور در بازارهای بین‌المللی کرده‌ایم».

مطالب بیشتر
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم

پنجره‌ایرانیان؛ صنعت آلومینیوم صنعتی گران است. از ماشین‌آلات گرفته تا محصولات خروجی از کارخانه‌ نسبت به دیگر محصولات قیمت بیشتری دارد. تولیدکنندگان مختلف در صنعت آلومینیوم طی سال‌ها گذشته بر این تلاش بوده‌اند تا محصولاتی با توجیه اقتصادی از این عنصر تولید کنند. شرکت آریا هامون آذر یکی از این تولیدکنندگان است که با توجه به تجارب و سوابق 30 ساله موسسین خود در صنعت آلومینیوم، در این مسیر گام برداشته است.

مطالب بیشتر
ثبت‌نام نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان لرستان
ثبت‌نام نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان لرستان

پنجره ایرانیان: نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی لرستان در آبانماه 95 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر