تولیدکننده پروفیل آلومینیومی: نقش تولیدکنندگان زیر سایه واسطه‌گران کم‌رنگ شده است
1402/02/04
پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت نیک فلز گستر اراک، تولیدکننده پروفیل آلومینیومی گفت: نفس‌های تولید به سبب وجود مشکلات فراوان و همچنین واسطه‌گران به شماره افتاده است.
تولیدکننده پروفیل آلومینیومی: نقش تولیدکنندگان زیر سایه واسطه‌گران کم‌رنگ شده است

مدیرعامل شرکت نیک فلز گستر اراک، تولیدکننده پروفیل آلومینیومی گفت: نفس‌های تولید به سبب وجود مشکلات فراوان و همچنین واسطه‌گران به شماره افتاده است. سرنوشت اکثر واحد‌های تولیدی به‌دلیل رویارویی با انبوهی از موانع به تعطیلی ختم شده و درحال‌حاضر نیز تمایل افراد به سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی با ریسک کمتر سوق پیدا کرده است.

حسین رحیمی در گفت‌وگو با فلزات آنلاین بیان کرد: شرکت نیک فلز گستر اراک از سال ۱۳۸۰ در شهرک صنعتی حاجی‌آباد واقع در اراک فعالیت خود را با تولید انواع مقاطع آلومینیومی صنعتی و اختصاصی، لوله آلومینیومی از قطر هشت میلی‌متر تا ۲۰۰ میلی‌متر، هیت سینک و تسمه‌ها تا عرض ۲۷۰ میلی‌متر، پروفیل‌های آلومینیوم سبک و تولید بیلت از قطر پنج تا ۱۲ اینچ به طول ۶ متر با آلیاژ‌های مختلف آغاز کرد. همچنین این شرکت مجهز به دستگاه اکستروژن دو هزار تنی، کوره «DC» عمودی، آبکاری و پولیش قطعات آلومینیوم است. درحال‌حاضر ۸۰ نفر در این کارگاه مشغول به فعالیت هستند. در کنار تولید محصولات متنوع، همواره سعی بر این داشته‌ایم که با بهره‌گیری از دانش متخصصان و ماشین‌آلات و تجهیزات به‌روز، محصولاتی باکیفیت ارائه کرده و رضایت مشتریان را جلب کنیم زیرا رضایت‌ آن‌ها یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های موفقیت است.

وی به بیان مشکلات اساسی فعالان صنعت آلومینیوم پرداخت و گفت: نوسان شدید قیمت شمش آلومینیوم مشکلی است که تمام فعالان این حوزه از آن رنج می‌برند؛ در کنار روند صعودی قیمت شمش آلومینیوم، افزایش هزینه‌های جانبی تولید هم مانعی در برابر تولیدکنندگان شده است. در طول سال با افزایش قیمت مواد اولیه مواجه بودیم اما طی دو و سه ماه اخیر این روند شدت گرفت و قیمت‌ها به سرعت رشد کردند؛ متاسفانه دسترنج تلاش‌هایی که در طول سال با زحمت به دست آورده بودیم با نوسانات اخیر قیمت شمش آلومینیوم از دست رفت. همچنین حذف سقف قیمتی برای رقابت در بورس کالا یکی از دلایلی است که باعث افزایش کاذب قیمت شمش آلومینیوم شد. همین موضوع باعث شد تا با رقابت کاذب بین برخی شرکت‌ها، قیمت نهایی شمش دستخوش تغییراتی بسیاری شود.

مدیرعامل شرکت نیک فلز گستر اراک در همین راستا ادامه داد: از چالش‌های دیگری که با آن روبه‌رو هستیم، تهیه دشوار قطعات یدکی ماشین‌آلات، قالب‌های فولادی و روغن هیدرولیک باکیفیت برای دستگاه‌های پرس اکستروژن است. در کنار تعدد اجناس بی‌کیفیت در بازار، افزایش قیمت این قالب‌ها بسیار شوکه کننده است؛ دو سال گذشته قیمت هر یک از این قالب‌ها یک میلیون تومان بود اما اکنون قیمت آن‌ها به ۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. همچنین دوام و ماندگاری این قالب‌ها طوری بود که جوابگوی تولید ۱۰ تا ۱۵ تن محصول بودند اما قالب‌های فعلی تنها بعد از تولید سه تا چهار تن محصول، کارایی خود را از دست می‌دهند. قبل از وضع تحریم‌ها این قالب‌ها از کشور‌های ترکیه، سوئد، کره جنوبی، آلمان و اوکراین وارد کشور می‌شد اما اکنون به دلیل تحریم‌ها به‌ناچار باید از قالب‌های بی‌کیفیت چینی آن هم با قیمت‌های بالاتر استفاده کنیم و افراد سودجو هم با تغییر برند و نام محصولات، آن‌ها را به نام محصولات باکیفیت جا زده و به فروش می‌رسانند.

رحیمی با اشاره به اینکه تقاضا برای محصولات کاهش یافته و در پی آن بسیاری از واحد‌های تولیدی نیز غیرفعال ‌شده‌اند، ابراز کرد: علی‌رغم نام‌گذاری سال در خصوص حمایت از تولید و تولیدکنندگان، گامی در جهت عملی کردن آن برداشته نشد؛ در حال حاضر نیز با شرایط نامناسب اقتصادی و افزایش قیمت‌ها، اکثر تولیدکنندگان قادر به ادامه مسیر نیستند و به‌ناچار مجبور هستند واحد تولیدی خود را تعطیل کنند. در گذشته با ۱۰ شرکت فعال در حوزه تولید شوفاژ‌های گرمایشی همکاری داشتیم اما اکنون تنها با یک شرکت در ارتباط هستیم.

 

تولید و عرضه پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل توسط دکتروین
تولید و عرضه پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل توسط دکتروین

پنجره‌ایرانیان؛ پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل به سبد کالایی دکتروین اضافه شد.

مطالب بیشتر
صنعت آلومینیوم با تحریم خو گرفته است
صنعت آلومینیوم با تحریم خو گرفته است

پنجره‌ایرانیان؛ عضو هیات‌ مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم گفت: چند سال است که صنعت آلومینیوم در سایه تحریم‌ها در حال فعالیت است و صنایع کشور با آن خو گرفته‌اند.

مطالب بیشتر
عرضه نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin
عرضه نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin

پنجره‌ایرانیان؛ نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin برای گوشی‌های موبایل با سیستم‌عامل (Android و iOS) طراحی و به بازار عرضه می‌شود.

مطالب بیشتر
پذیرش نماینده فعال پروفیل پایندژ
پذیرش نماینده فعال پروفیل پایندژ

پنجره‌ایرانیان؛ پایندژ تولیدکننده پروفیل یو.پی.وی.سی در و پنجره از سراسر کشور نمایندگی فعال می‌پذیرد.

مطالب بیشتر
وین‌تک منتخب جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی
وین‌تک منتخب جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی

پنجره‌ایرانیان؛ دومین جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی در شهر تبریز برگزار شد.

مطالب بیشتر
دریافت گواهینامه مدیریت یکپارچه سیستم کرتین‌وال توسط آکپا ایران
دریافت گواهینامه مدیریت یکپارچه سیستم کرتین‌وال توسط آکپا ایران

پنجره‌ایرانیان؛ آکپا ایران موفق به دریافت گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه برای محصولات سیستم‌های نمای کرتین‌وال شد.

مطالب بیشتر
تولید افزودنی آچانت در رنگین آلومینیوم پاسارگاد
تولید افزودنی آچانت در رنگین آلومینیوم پاسارگاد

پنجره‌ایرانیان، رنگین آلومینیوم پاسارگاد محصول جدید افزودنی آچانت را روانه بازار کرد.

مطالب بیشتر
راه ‏اندازی ماشین ‏آلات فوم اینداستری در شیراز
راه ‏اندازی ماشین ‏آلات فوم اینداستری در شیراز

پنجره ایرانیان: ماشین‏ آلات ایتالیایی مونتاژ در و پنجره ‏آلومینیومی با برند فوم اینداستری در شیراز نصب و راه ‏اندازی شد.

مطالب بیشتر
وزیر صمت: تولیدکنندگان آلومینیوم در تامین مواد اولیه استراتژیک خود مشارکت کنند
وزیر صمت: تولیدکنندگان آلومینیوم در تامین مواد اولیه استراتژیک خود مشارکت کنند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: شرکت‌های تولیدکننده آلومینیوم همانند شرکت‌های فولادی، در تامین مواد اولیه استراتژیک موردنیاز خود، مشارکت کنند.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
تغییر آدرس شرکت پارس یراق پروفیل
تغییر آدرس شرکت پارس یراق پروفیل

پنجره‌ایرانیان؛ نشانی پستی شرکت پارس یراق پروفیل تغییر کرد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی فروش پروفیل کاتیا در بازرگانی سمام
اعطای نمایندگی فروش پروفیل کاتیا در بازرگانی سمام

پنجره‌ایرانیان؛ بازرگانی سمام به متقاضیان واجد شرایط، نمایندگی فروش پروفیل کاتیا اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر