روتنبرگ، کالای ایرانی و تکنولوژی آلمان
1401/12/03
روتنبرگ، کالای ایرانی و تکنولوژی آلمان

برای آشنایی بیشتر مخاطبان نشریه ابتدا مختصری پیرامون تاریخچه و پیشینه فعالیت مجموعه‌تان در صنعت دروپنجره کشور بیان کنید.

بنده از سال 1388 در شرکت آلوپلاست فعالیتم را به‌عنوان مسئول فنی مجموعه آغاز کردم و در ادامه به‌عنوان مدیر فروش با این مجموعه همکاری‌ام را ادامه دادم. آلوپلاست یک محصول آلمانی است که در این کشور تولید و به سراسر دنیا عرضه می‌شود. ما در دفتر آلوپلاست ایران وظیفه واردات، بازاریابی و توزیع این محصول در ایران و برخی کشورهای خاورمیانه و همسایه را به عهده داشتیم. از سال 1396 که سیاست‌های گمرکی و وارداتی کشور تغییر کرد و محدودیت‌هایی برای واردات برخی کالاها ازجمله پروفیل دروپنجره اعمال شد ما نیز در مجموعه آلوپلاست زمینه کاری را تغییر داده و فضا را برای تولید این محصول در داخل کشور فراهم کردیم. به همین منظور تصمیم گرفتیم با واردکردن قالب‌های پروفیل دروپنجره یوپی‌وی‌سی آلوپلاست به کشور، این محصول را در داخل تولید و عرضه کنیم. در ادامه توانستیم پروفیل یوپی‌وی‌سی شرکت آلوپلاست را با تکنولوژی روز دنیا و تحت لیسانس این مجموعه و با نام تجاری «روتنبرگ» در شرکت پنجره آریا تولید و روانه بازار کنیم. در این مسیر همچنین توانستیم سه محصول از سری محصولات جدید شرکت آلوپلاست با عنوان سیل اسلاید کشویی تک‌ریل (4 کانال و 5 کانال) را تولید و به بازار عرضه کنیم. تلاش ما در این مجموعه بر این است که روزبه‌روز شاهد ارائه محصولات و سیستم‌های جدیدتری به بازار دروپنجره کشور باشیم به‌نحوی‌که نیازی به واردات محصول از خارج از کشور نداشته باشیم.

برای دیدن فایل کامل پی دی اف کلیک کنید

نشریه پنجره ایرانیان-سال پانزدهم-شماره 178/مرداد 1401

رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 

پنجره‌ایرانیان؛ از خیابان سئول که وارد خیابان نمایشگاه شدیم، رقص رنگ قرمز، توجه‌مان را به لگوی روتنبرگ جلب کرد. بنرهای روتنبرگ کل خیابان را پرکرده بود و توجه همه را به خود جلب می‌کرد. از همان آغاز خبر این بود که این مجموعه با برنامه‌ای خاص پا به نمایشگاه گذاشته است. یاد حرف‌های «بهرام جعفری» مدیر فروش روتنبرگ افتادم که در گفت‌وگویی با «پنجره‌ایرانیان» حاضر شده بود و می‌گفت: من سال‌هاست در صنعت در و پنجره و تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالیت کردم و بیش از یک دهه در سمت مدیر فنی و فروش آلوپلاست، به کسب دانش و تجربه‌ پرداخته‌ام و در این مدت، با حضور در جلسات فنی و بخش تحقیقات و توسعه شرکت آلمانی آلوپلاست سعی در به روز رسانی دانشم در این حوزه کرده‌ام. طی این مدت، حضور مستمر در معتبرترین نمایشگاه‌های دنیا سبب شد تا با سیستم‌های به روز تولید دروپنجره و پروفیل‌های آن در اروپا آشنا شوم و از زمان همکاری با روتنبرگ، این سیستم‌ها را یکی پس از دیگری در شرکت روتنبرگ بکارگیری کردیم. با چنین پیشینه‌ای و این سطح از فعالیت‌ها در طول فعالیت این شرکت، امروز شرکت روتنبرگ را با همراهی سایر همکاران، کاملا آماده حضور در بازارهای بین‌المللی کرده‌ایم».

مطالب بیشتر
بازار خاورمیانه را می‌شناسیم و بـرای آن بـرنامـه داریم
بازار خاورمیانه را می‌شناسیم و بـرای آن بـرنامـه داریم

پنجره ایرانیان؛ روتنبرگ مجموعه بزرگی است که در میان تولیدکنندگان پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، نامی آشنا دارد. مجموعه‌ای که به قول مدیران آن، به تبع از نامش، تفکری در خود دارد که مطابق با تفکر و برنامه‌هایی است که در شرکت‌های آلمانی، رواج دارد. مجموعه‌ای تولیدی که حالا پس از سال‌ها فعالیت به تولید ماهانه بالغ بر 1700 تن پروفیل یوپی‌وی‌سی رسیده است.

مطالب بیشتر
دعوت به بازدید از غرفه روتنبرگ در نمایشگاه دروپنجره تهران
دعوت به بازدید از غرفه روتنبرگ در نمایشگاه دروپنجره تهران

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پنجره‌آریا با نام تجاری روتنبرگ از تمامی فعالان صنعت دروپنجره دعوت می‌کند تا در شانزدهمین نمایشگاه تخصصی دروپنجره تهران از محصولات این شرکت در سالن 38 بازدید به عمل‌آورند.

مطالب بیشتر
رونمایی از جدیدترین محصول ای‏ بی ‏آی
رونمایی از جدیدترین محصول ای‏ بی ‏آی

شرکت پنجره آریا تولیدکننده پروفیل ای‏ بی‏ آی، در نخستین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین ‏المللی صنعت ساختمان از جدیدترین محصول خود، پروفیل‏ های تمام رنگی، رونمایی کرد.

مطالب بیشتر
سیزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان اردبیل برگزار شد
سیزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان اردبیل برگزار شد

پنجره ایرانیان: روزی دیگر، شهری دیگر و گزارش خبری دیگر. تقویم نمایشگاهی نشریه پنجره ایرانیان این بار، شهر اردبیل را نشان می‎داد.

مطالب بیشتر
مشکل بانک‏ها در پرداخت وام 60 میلیونی مسکن
مشکل بانک‏ها در پرداخت وام 60 میلیونی مسکن

پنجره ایرانیان: رییس شورای هماهنگی بانک‏ها با اعلام اینکه هنوز مشکل نقدینگی لازم برای پرداخت وام 60 میلیون تومانی مسکن حل نشده است، گفت که سود 21 درصدی تعیین شده برای پرداخت این تسهیلات مطابقتی با بهای تمام شده بالای پول در بانک‏ها نداشته و سود 24 درصدی می‏ توانست جذابیت بیشتری برای پرداخت ایجاد کند.

مطالب بیشتر
خبری خوش برای صنعت در و پنجره
خبری خوش برای صنعت در و پنجره

پنجره ایرانیان: هیات وزیران در تیرماه 94 آیین ‏نامه اجرایی ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت‏ پذیر و ارتقای سطح مالی کشور را به تصویب خود رساند.

مطالب بیشتر