زندگی ۳۰ درصد جمعیت شهرها و روستاهای کشور در بافت‌های فرسوده
1399/02/23
پنجره‌ایرانیان؛ مدیرکل بازرسی و عملکرد حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد جمعیت شهرها و روستاهای کشور در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند، گفت: وزارت راه و شهرسازی متولی ساماندهی بافت‌های فرسوده با اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری است.
زندگی ۳۰ درصد جمعیت شهرها و روستاهای کشور در بافت‌های فرسوده

علی‌بخش رستمی ۲۲ اردیبهشت‌ماه در آئین معارفه مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی یکی از ابر وزارتخانه‌های کشور است، اظهار کرد: در ادارات زیر مجموعه این وزارتخانه حدود ۵۶۰ نوع خدمت در ۱۵ بخش به مردم ارائه می‌شود.

مدیرکل بازرسی و عملکرد حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه ۵۰ درصد اعتبارات عمرانی در چهارمحال و بختیاری به راه و شهرسازی اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: ما متولی ایجاد زیرساخت در بحث جاده‌ای، هوایی، دریایی و ریلی هستیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد جمعیت شهرها و روستاهای کشور در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند، افزود: وزارت راه و شهرسازی متولی ساماندهی بافت‌های فرسوده با اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری است.

رستمی یادآور شد: طرح اقدام ملی مسکن یکی از اقدامات موثر در بحث رونق ساخت‌وساز در کشور است که می‌تواند علاوه بر خانه‌دار شدن اقشار کم‌درآمد باعث ایجاد اشتغال نیز شود.

مدیرکل بازرسی و عملکرد حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی در ادامه با تاکید بر اینکه مدیران زیر مجموعه راه و شهرسازی در سال ۹۷ عملکرد مطلوبی داشتند، بیان کرد: مدیران این زیرمجموعه باید حضور شفاف و پررنگی در کارگروه‌های مربوطه داشته باشند.

وی در پایان با تاکید بر سلامت اداری در مجموعه راه و شهرسازی، تصریح کرد: فساد ارتباط تنگاتنگی با عدم توسعه دارد، باید راه‌های ورود فساد بسته باشد تا شاهد پیشرفت باشیم.

 

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر
تضییع‌حقوق؛ نگرانی مهندسان تجمع‌کننده جلوی شورای شهر

پنجره ایرانیان: اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اعلام تجمع برخی از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان جلوی شورای شهر تهران، گفت: در آخرین جلسه مقرر شد تا شهرداری تهران، موارد اصلاحی فرآیند را انجام دهد.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
مسکن اجتماعی ناقص و کلی است
مسکن اجتماعی ناقص و کلی است

پنجره ایرانیان:همواره سیاست‌های مسکنی دولت را پیگیری می‌کنیم اما از انجایی که هنوز وزارت راه و شهرسازی سیاست نهایی و شفافی ندارد متاسفانه به نتیجه‌ای نمی‌رسیم.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر