نبود استاندارد و نظارت، باعث عملکرد مختلف شرکت‌ها شده است
1399/02/29
پنجره‌ایرانیان؛ رئیس هیات مدیره پنجره‌ساز صنعت گفت به دلیل اینکه استاندارد و نظارتی در صنعت دروپنجره در کشور وجود ندارد، هر شرکت تولیدکننده به‌صورت جداگانه در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.
نبود استاندارد و نظارت، باعث عملکرد مختلف شرکت‌ها شده است

وحید جلالی‌پور در گفت‌وگو با فلزات آنلاین، اظهار داشت: خرید و استفاده از مواد اولیه مرغوب و باکیفیت به هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های هر شرکت مربوط است. به‌این‌ترتیب، برخی از شرکت‌های تولیدکننده برای اینکه هزینه تولید را کاهش دهند، از مواد اولیه باکیفیت استفاده نمی‌کنند و کیفیت را فدای کمیت می‌کنند.

رئیس هیات ‌مدیره شرکت پنجره‌ساز صنعت در خصوص روش‌های رنگ‌آمیزی پروفیل‌های آلومینیومی، اذعان کرد: برای رنگ‌آمیزی پروفیل از روش آنادایزینگ و پادرکوتینگ استفاده می‌شود و تفاوت مشخص و قابل‌توجهی بین این دو روش وجود ندارد. اگر مراحل آبکاری به‌درستی رعایت شود، پروفیل رنگ‌شده به روش آنادایزینگ مزیتی نسبت به پادرکوتینگ ندارد.

جلالی‌پور توضیح داد: روش پادرکوتینگ دارای یک فرآیند شیمیایی و مکانیکی است و به همین دلیل باید به انجام فرآیند آن دقت بیشتری شود چون نحوه پاشیدن رنگ بر سطوح آلومینیومی از اهمیت بالایی برخوردار است. این روش، یک روش الکترواستاتیک است، همچنین کوتینگ و حجم رنگ مورداستفاده در این روش نیاز به دقت دارد و از طرفی، پروفیل تولید و به‌کاربرده شده باید سطح یکنواختی داشته باشد. به همین منظور شاید رنگ‌آمیزی پروفیل‌ها به این روش با سختی و چالش بیشتری همراه باشد.

وی در ادامه گفت: در روش آنادایزینگ سطوح رنگ‌آمیزی شده از یکنواختی بیشتری برخوردار است، درصورتی‌که در روش پادرکوتینگ، یکنواختی رنگ‌آمیزی به‌درستی انجام نمی‌شود.

دبیر انجمن دروپنجره ایران اذعان کرد: در کشور تعداد معدودی از شرکت‌های تولیدکننده در زمینه رنگ‌آمیزی می‌توانند محصولات باکیفیت و مرغوبی را تولید کنند البته در رنگ‌های پادرکوتینگ، به دلیل اینکه مواد اولیه (رنگ پودری) باید وارد شود و رنگ‌های تولیدی در کشور دارای استانداردهای بین‌المللی نیست، مشکلاتی را برای تولیدکنندگان به همراه دارد.

وی مطرح کرد: ضخامت رنگ پودری به‌کاربرده شده در روش پادرکوتینگ باید بین 60 تا 75 میکرون باشد البته این میزان رنگ کمکی به استحکام و مقاومت پروفیل نمی‌کند بلکه جزو ملزومات این روش است که موجب زیبایی بیشتر پروفیل و دوام و ماندگاری رنگ می‌شود.

رئیس هیات ‌مدیره شرکت پنجره‌ساز صنعت بیان کرد: رنگ پادرکوتینگ همانند آنادایزینگ با مناطق آب و هوایی مختلف کشور سازگاری دارد، البته در این روش باید مرحله اچ‌کاری، زیرسازی اولیه و پاشیدن رنگ به‌درستی و با دقت انجام شود، به همین دلیل تفاوتی میان محصول نهایی تولیدشده در هرکدام از این دو روش وجود ندارد.

رئیس هیات ‌مدیره شرکت پنجره‌ساز صنعت عنوان کرد: در ابتدای تاسیس این شرکت، تنها در زمینه تولید دروپنجره یوپی‌وی‌سی فعالیت می‌کردیم که در سال‌های اخیر سبد محصولات خود را گسترده‌تر کردیم. در همین راستا، ازآنجایی‌که سیستم‌های پنجره و کرتین‌وال به دانش بالایی نیاز دارد، کوشش کردیم تا دانش لازم در این زمینه را کسب کنیم و دانش فنی به‌روز شده‌ای را در زمینه تولید پنجره‌های آلومینیومی به کار بردیم.

وی بیان کرد: شرکت پنجره‌ساز صنعت (پن ساز) بیش از ربع قرن است که در زمینه تولید دروپنجره و نمای ساختمان فعالیت دارد و محاسبات، ساخت و اجرا برای پنجره، در، نمای ساختمان، خدماتی از قبیل طراحی در انواع مختلف نمای کرتین‌وال، نمای فریم‌لس، نمای یونیتایز کامپوزیت، ترکیبی و غیره با توجه به موقعیت جغرافیایی، شرایط محیطی و طبیعی بنا به وضعیت ساختمان کلیه نکات مربوط را محاسبه و سیستم مناسب را طراحی و ساخت و اجرا می‌کند. این شرکت، افتخار همکاری با نهادهای مختلف و انبوه‌ساز همچنین اجرای هزاران پروژه ساختمانی در قالب خانه‌های مسکونی، ویلاها، مجتمع‌های تجاری، برج‌های مسکونی برای کارفرمایان شخصی، نیمه‌دولتی یا دولتی را در کارنامه خود دارد.

جلالی‌پور در پایان گفت: در گذشته توانستیم اقدام به خرید ماشین‏‌آلات و خط تولید پیشرفته‏‌ای از کشور آلمان کنیم که البته ازآنجاکه این اقدامات هم‌زمان با وضع تحریم‏‌های بین‌‏المللی علیه ایران بود، با مشکلات بسیاری روبه‌رو شدیم اما به‌هرحال با پشت سر گذاشتن همه این معضلات، سرانجام واحد تولیدی مجهز، کامل و به‌‏روزی را فراهم کردیم.

 

تولید و عرضه پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل توسط دکتروین
تولید و عرضه پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل توسط دکتروین

پنجره‌ایرانیان؛ پروفیل مولیون کشویی تک‌ریل به سبد کالایی دکتروین اضافه شد.

مطالب بیشتر
صنعت آلومینیوم با تحریم خو گرفته است
صنعت آلومینیوم با تحریم خو گرفته است

پنجره‌ایرانیان؛ عضو هیات‌ مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم گفت: چند سال است که صنعت آلومینیوم در سایه تحریم‌ها در حال فعالیت است و صنایع کشور با آن خو گرفته‌اند.

مطالب بیشتر
عرضه نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin
عرضه نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin

پنجره‌ایرانیان؛ نسخه موبایل نرم‌افزار MasterWin برای گوشی‌های موبایل با سیستم‌عامل (Android و iOS) طراحی و به بازار عرضه می‌شود.

مطالب بیشتر
پذیرش نماینده فعال پروفیل پایندژ
پذیرش نماینده فعال پروفیل پایندژ

پنجره‌ایرانیان؛ پایندژ تولیدکننده پروفیل یو.پی.وی.سی در و پنجره از سراسر کشور نمایندگی فعال می‌پذیرد.

مطالب بیشتر
وین‌تک منتخب جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی
وین‌تک منتخب جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی

پنجره‌ایرانیان؛ دومین جشنواره ملی اقتصاد مقاومتی در شهر تبریز برگزار شد.

مطالب بیشتر
دریافت گواهینامه مدیریت یکپارچه سیستم کرتین‌وال توسط آکپا ایران
دریافت گواهینامه مدیریت یکپارچه سیستم کرتین‌وال توسط آکپا ایران

پنجره‌ایرانیان؛ آکپا ایران موفق به دریافت گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه برای محصولات سیستم‌های نمای کرتین‌وال شد.

مطالب بیشتر
تولید افزودنی آچانت در رنگین آلومینیوم پاسارگاد
تولید افزودنی آچانت در رنگین آلومینیوم پاسارگاد

پنجره‌ایرانیان، رنگین آلومینیوم پاسارگاد محصول جدید افزودنی آچانت را روانه بازار کرد.

مطالب بیشتر
راه ‏اندازی ماشین ‏آلات فوم اینداستری در شیراز
راه ‏اندازی ماشین ‏آلات فوم اینداستری در شیراز

پنجره ایرانیان: ماشین‏ آلات ایتالیایی مونتاژ در و پنجره ‏آلومینیومی با برند فوم اینداستری در شیراز نصب و راه ‏اندازی شد.

مطالب بیشتر
وزیر صمت: تولیدکنندگان آلومینیوم در تامین مواد اولیه استراتژیک خود مشارکت کنند
وزیر صمت: تولیدکنندگان آلومینیوم در تامین مواد اولیه استراتژیک خود مشارکت کنند

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: شرکت‌های تولیدکننده آلومینیوم همانند شرکت‌های فولادی، در تامین مواد اولیه استراتژیک موردنیاز خود، مشارکت کنند.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
تغییر آدرس شرکت پارس یراق پروفیل
تغییر آدرس شرکت پارس یراق پروفیل

پنجره‌ایرانیان؛ نشانی پستی شرکت پارس یراق پروفیل تغییر کرد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی فروش پروفیل کاتیا در بازرگانی سمام
اعطای نمایندگی فروش پروفیل کاتیا در بازرگانی سمام

پنجره‌ایرانیان؛ بازرگانی سمام به متقاضیان واجد شرایط، نمایندگی فروش پروفیل کاتیا اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare