پاک‌پن در مسیر آینده قرار داد
1403/04/16
پنجره‌ایرانیان؛ مدیران پاک‌پن می‌گویند: شرکت پروفیل «پاک‌پن» یک تولیدکننده برجسته پروفیل یو‌پی‌وی‌سی در و پنجره است. ماموریت «پاک‌پن»، ارائه‌ راه‌حل‌هایی است که به مشتریان امکان می‌دهد محیط زندگی خود را بهبود بخشند و با تمرکز بر کیفیت، نوآوری و خدمات مشتری محور، به دنبال ایجاد ارتباطات بلندمدت و موفق با مشتریان، توزیع کنندگان و شرکای تجاری خود است.
پاک‌پن در مسیر آینده قرار داد

 

شانزدهمین نمایشگاه دروپنجره و صنایع روزهای 8 تا 11 خرداد برگزار شد. فرصتی دست داد تا در این نمایشگاه در غرفه پاکپن با حیدر زارعی مدیر فروش این مجموعه به گفتوگو بنشینیم. مشروح این گفتوگو در ادامه آمده است

 

ظاهرا تولیدات شما در پاکپن بیشتر از سری 60 است و آنطور که کارشناسان میگویند تمایل بازار برای استفاده از سری 70 بیشتر شده است. نظر شما چیست؟

این اتفاق باید بیفتد؛ همین حالا در اروپا سری 60 عملا از دایره استفاده خارج شده‌ است. کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست و ما هم قطعا به این سمت می‎رویم. سری 70 که جای خود ما در برخی از موارد پروفیل سری 80  و 85 استفاده می‌کنیم و به طور طبیعی بازار ایران هم به این سمت خواهد رفت

شما هم برنامهای برای تولید این نوع پروفیلها دارید؟

بله ما دوست داریم بازار به این سمت بیاید تا بر اساس تقاضا در بازار، این محصولات را تولید و عرضه کنیم.

در برخی از شرکتها واحدی داریم که مسئولیت نیاز سنجی را بر عهده دارد.مجموعه شما هم چنین واحدی دارد؟

ما در پاک‌پن بر اساس نیازمان ارتباط مستمری با بازار داریم بنابراین اینکه واحد مستقلی برای نیازسنجی وجود داشته باشد، خیر اینگونه نیست اما به این دلیل ارتباط مناسبی که با مشتریانمان داریم آن‌ها این وظیفه را برای ما انجام می‌دهند و با تقاضای خود میزان تولیدات ما را در هر بخش مشخص می‌کنند. ما ارتباطات بسیار مناسبی با مشتریانمان داریم آن‌ها به ما لطف دارند و حتی ایرادات ما را به خودمان منتقل می‌کنند تا درصدد رفع آن برآیم.

شما در بازار رقیب دارید بنابراین باید ویژگیهایی داشته باشید که بر اساس آن مشتریان از بین جمع تولید کنندگان شما را انتخاب کنند. حالا سوال این است ویژگی تولیدات شما چیست که مشتریان بر اساس آن به شما رجوع کنند؟

پروفیلی که ما تولید و به بازار عرضه می‌کنیم پروفیل 4 کاناله سری 60 است. این پروفیل با قیمت اکونومی به بازار عرضه شده است اما اگر کیفیت آن را با پروفیل‌های حاضر در بازار مقایسه کنید، خواهید دید کیفیت بالایی دارند. به عنوان یک پارامتر اگر وزن این پروفیل را محاسبه کنید خواهید دید وزن فریم آن یک کیلو و190 گرم است یعنی اینکه پروفیل ما در مقایسه با پروفیل‌های حاضر در بازار از باکیفیت‌ترین آن که وزنش حدود یک کیلو و200 گرم است، چیزی کم ندارد.  این کیفیت ادامه‌دار خواهد بود و مقطعی نیست. به نظرم این موضوع برگ برنده ماست و مشتریان ما در بازار به آن واقف هستند. مشتری امروز در بازار باهوش است و دست به انتخاب درستی خواهد زد به همین دلیل ما انتظار داریم در آینده نه چندان دور استقبال بسیار خوبی از محصولات پاک‌پن به وجود بیاید.

یکی از افتخارات برخی از شرکتها این است که در پروژههای معروف حضور داشتهاند تا وقتی مشتری میشنود، به این اعتماد برسد که این محصول در پروژههای معتبری استفاده شده است. در مجموعه شما چنین چیزی وجود دارد؟

ببینید ما 6 ماه است که وارد بازار شده‌ایم. خود من سابقه کار زیادی در این حوزه دارم اما با برند پاک‌پن، حدود 6 ماه است که وارد بازار شده‌ام البته یادتان باشد گاهی اوقات در این حوزه نباید این چنین نگاه کرد زیرا درست است که قدمت محصول ما در بازار قدمت زیادی نیست اما پشت این پروفیل تجربه بسیار زیادی وجود با این حال در همین مدت کوتاه نیز همکاران به ما لطف داشته‌اند و از پروفیل ما در پروژه مسکن‌ملی استفاده کرده‌اند که نمونه‌های آن به وفور وجود دارد‌ چون کیفیت خوب است در پروژه‌های انبوه‌سازی از محصول ما به وفور استفاده می‌شود.

با توجه به سوابق حضورتان در این صنعت، آسیب و ضعف بازار را چه میدانید؟ دلیل این سوال آن است که وقتی شما ایرادها و موانع بازار را بشناسید میتوانید برای آن راه حل پیدا کنید؟

حرف کاملاً درستی است. به نظر من مساله اصلی در بازار پروفیل وجود محصولات کم کیفیت است. متاسفانه آنچه به عنوان پروفیل اکونومی در بازار ارائه می‌شود در موارد متعدد دارای کیفیت نامناسب است. ما در همین نمایشگاه، به موارد متعددی از شکایت‌ها برخوردیم که مثلاً در مورد تولیدات فلان کارخانه تاکیدشان این بود که آن‌ها پروفیل اکونومی تولید می‌کنند اما لنگه‌اش یک رنگ است و فریم رنگ دیگر؛ جوش‌ها پفکی است و می‌شکند، رنگ لیبل روی پروفیل می‌ماند. برخی این را می‌گفتند که تعدادی از تولیدکنندگان حتی وزن پروفیل را با شیوه‌هایی بالا نگه می‌دارند اما از موارد دیگر که موید کیفیت است، عدول می‌کنند. این نقاط منفی باعث می‌شود کل یک صنف زیر سوال برود و اعتماد مشتریان به این محصول صرف نظر از اینکه با چه برندی تولید شده باشد، از بین برود. در این وضع، مشتری به تمام تولیدات بدبین می‌شود و ممکن است نتواند بین این تولید‌کننده یا آن تولیدکننده تفکیک قائل شود. ما خودمون سعی می‌کنیم در بحث کیفیت بسیار سختگیرانه عمل کنیم و این مسیر را انشالله تا انتها ادامه خواهیم داد و از تمام همکاران نیز همین خواسته را داریم.

یکی از سوالات اساسی که در زمینه تولید پروفیل یوپیویسی مطرح میشود این است که وقتی تولیدکنندگان متعدد هستند، انگیزه شما از ورود به این بازار با وجود این همه تولیدکننده، چه بوده است؟

نیاز بازار مهم‌ترین دلیلی است که باعث شد ما وارد این زمینه تولیدی شویم. بازار در شرایطی بود و هست که نیاز به یک پروفیل اکونومی دارد که ویژگی‌های حداقلی از کیفیت و قیمت را داشته باشد.

یعنی این موضوع که میگویند بازار پروفیل اشباع شده را قبول ندارید؟

نه! در همین نمایشگاه ما استقبال بسیار خوبی داشتیم و در ارتباط با مشتریان به این نکته رسیدیم که هنوز بازار پروفیل یوپی‌وی‌سی، بازاری است که ظرفیت تولید مناسب را دارد طوری که ما احساس می‌کنیم باید چند خط دیگر به خطوط تولیدمان اضافه کنیم.

چندی پیش یکی از مسئولان صنفی مصاحبه کرده بود و او تاکید داشت که بازار اشباع شده است...

من نمی‌دانم این مسئول صنفی چگونه این حرف را زده اما ما در بازار حضور داریم و در کف بازار ارتباط بسیار خوب و البته مستقیم با مشتریان داریم که نیاز آنها را از نزدیک مشاهده می‌کنیم و به این واقعیت دست پیدا کردیم که هنوز بخش‌هایی از بازار تشنه است. این بازار از پروفیلی که هم کیفیت مناسب داشته باشد هم قیمت مناسب استقبال می‌کند و من تضمین می‌کنم که شما هر مقدار از چنین تولیدی داشته باشید، بازار آن را با آغوش گرم خواهد پذیرفت. همین الان شما پروژه مسکن ملی را ببینید. پروژه ابعاد بسیار بزرگی دارد اخبار را ببینید که دولت اعلام کرده چیزی حدود دو و نیم میلیون واحد مسکونی در حال ساخت است. این تعداد مسکن نیاز به در و پنجره دارد یا دیگر محصولات مورد نیاز در صنعت ساختمان. بنابراین ابعاد بازار نسبت به آنچه برخی می‌گویند تفاوت کرده است. اگر تولید کنندگان نگرش‌شان به بازار درست باشد، یعنی سود منصفانه، کالای با کیفیت و تیراژ مناسب تولید کنند و در اختیار مشتری قرار دهند، مطمئن باشند بازار از آنها به خوبی استقبال خواهد کرد.

یکی از سوالات این است که آیا شما در پاکپن دورنما هم دارید؟

قطعا! یکی از دورنماهای ما تولید سری 80 و تولید سری لیفت‌انداسلاید پروفیل یوپی‌وی‌سی است که می‌خواهیم در آینده بر اساس نیاز بازار تولید کنیم متاسفانه الان لیفت‌انداسلاید محدود به پروفیل‌های آلومینیوم است در حالی که در کشورهای دیگر با یوپی‌وی‌سی این محصولات را تولید می‌کنند با اضافه شدن قالب‌های بزرگتر و بهتر، ما به بهبود تولیداتمان فکر می‌کنیم و آن را در دورنمای خود گنجانده‌ایم. ما مذاکرات بسیار خوبی درباره صادرات به کشورهای همسایه انجام داده‌ایم و موضوع صادرات را نیز در دورنمای فعالیت‌های شرکت گنجانده‌ایم.

پیش از راهاندازی خط تولید معمولا نقشهای وجود دارد که نشان میدهد پس از 6 ماه اول، دوم، سوم و ... کجای بازار قرار داریم. آیا اکنون در همان نقطهای هستید از پیش محاسبه کرده بودید؟

واقعیت این است مطابق آنچه ما محاسبه کردیم قرار نبود این گونه در بازار حضور داشته باشیم و اینطور دیده شویم. قرار بود آرام و آهسته در بازار پیش برویم اما واقعیت این است کیفیت محصولات و نوع قالب ما طوری بود که بازار استقبال بسیار خوبی از ما کرد و برخلاف انتظار ما، امروز در نقطه بسیار پیش‌تر از آنچه محاسبه کرده بودیم قرار داریم. ما گمان نمی‌کردیم که در نمایشگاه حضور داشته باشیم و استقبال این چنین از ما بشود. ما سه سال است که برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا بتوانیم محصولات پاک‌پن را به مرحله تولید برسانیم و خوشبختانه 6 ماه است که تولید محصولات پاک‌پن به نتیجه رسیده و اوضاع خوب است.

با چه هدفی در نمایشگاه حضور پیدا کردید؟

ما در این نمایشگاه شرکت کردیم برای اینکه خلاء‌های بازار را بیشتر بشناسیم و به مشتریان نیز اعلام کنیم آنچه به عنوان محصول باکیفیت و قیمت مناسب وجود نداشت را تولید کرده‌ایم و آن‌هایی که دنبال محصول باکیفیت و قیمت مناسب هستند می‌توانند به ما مراجعه و با ما همکاری کنند.

نمایشگاه امسال نسبت به دورههای قبل چطور بود؟

امسال اولین سالی است که با پاک‌پن در نمایشگاه حضور داریم البته من قبلا با برندهای دیگر همواره در نمایشگاه حضور داشته‌ام. به نظر من کیفیت نمایشگاه نسبت به چند سال گذشته ارتقا پیدا کرده و به ویژه در بحث غرفه‌سازی خوب ظاهر شده است. بازدیدها مناسب است. پیش از این مثلاً در حوزه بین‌المللی ضعف‌هایی وجود داشت اما اکنون در بین بازدیدکنندگان افرادی از کشورهای همسایه دیده می‌شوند و استقبال خوبی از نمایشگاه شده است.

به عنوان سخن پایانی اگر مطلبی باقیمانده بفرمایید...

من تاکید می‌کنم بازار ما وسیع‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنیم. این بازار محدود به یک برند یا تولید کننده خاص نیست. در این بازار هر کسی که سالم کار کند و بتواند تولیدات مناسب، قیمت مناسب و کیفیت مناسب در اختیار مشتری قرار دهد و بازی برد_برد را با مشتری ادامه دهد از او استقبال خواهد شد و سهم مناسبی از بازار خواهد گرفت.

 

 

برای دریافت پی‌دی‌اف این مطلب اینجا را کلیک کنید

باید آماده شرایط پساتحریم شویم
باید آماده شرایط پساتحریم شویم

پنجره ایرانیان: محسن صفایی، از چهره‌های شناخته شده صنعت در و پنجره و پروفیل یو.پی.وی.سی ایران و عضو هیات مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران باردیگر موفق شد تا اعتماد این انجمن را جلب کند و به عنوان نماینده این نهاد صنفی در نشست‌های عمومی و کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران حضور داشته باشند.

مطالب بیشتر
اهمیت تیغه پلی‏ آمید در پروفیل ‏های ترمال‏ بریک
اهمیت تیغه پلی‏ آمید در پروفیل ‏های ترمال‏ بریک

پنجره ایرانیان: چند سالی است که آلومینیوم‏ های ترمال‏ بریک تحولی را در این صنعت به ‏وجود آورده و با عایق ‏سازی پروفیل‏ های آلومینیوم بر مزایای در و پنجره ‏های آلومینیومی بیش از پیش افزوده ‏اند.

مطالب بیشتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر

اشاره: سرانجام انتظار نتیجه داد و انجمن کارفرمایان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی ایران متولد شد و کم‌کم شکل و فعالیت رسمی خود را کلید زد تا از این پس همه تولیدکنندگان این صنعت زیر یک چتر، متحد و همگام خواسته‌هایشان را مطرح کنند، برای مشکلات شان در صدد یافتن راه حلی برآیند و رونق کسب و کار و نظارت بر فعالیت‌ها شکل گیرد.

مطالب بیشتر
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید

پنجره‌ایرانیان: علامت تجاری شرکت آلتون وین توجه را جلب می‌کند. این سال‌ها درباره دریاچه ارومیه زیاد شنیده‌ایم. گویا متولیان شرکت که خودشان هم تاکید دارند، دغدغه دریاچه ارومیه را هم داشته‌اند. آقای امیدنیا بر این نکته تاکید دارد که چون به موضوعات محیط زیستی توجه داشتیم در علامت تجاری شرکت، شکل دریاچه ارومیه را قرار دادیم تا پیام حمایت ما از محیط‌زیست باشد.نمایشگاه صنعت دروپنجره تبریز با «رضا امیدنیا» مرد شماره یک شرکت آلتون وین دیدار کردیم. پای صحبتش نشستیم و از برنامه‌ها او برای آینده شرکت پرسیدیم. «امیدنیا» درباره نام‌گذاری آلتون‌وین که پرسش قبل از مصاحبه ما بود باحوصله پاسخ داد. اینکه آلتون در زبان ترکی یعنی طلای ناب و به این دلیل که کیفیت تولید برایش مهم بوده سعی کرده نامی را برگزیند که بازتاب‌دهنده چنین نگاهی باشد. او روایت سال‌های دورتر را می‌گوید: «در سال 87 وارد این صنعت شدیم. سال‌های کار درگذشته کم‌کم ما را به این صرافت انداخت که با سرمایه‌گذاری بر خطوط تولید، پروفیل‌هایی را تولید کنیم که هم ازنظر قیمت و هم ازنظر کیفیت، برای صاحبان صنایع و کارفرمایان جذابیت داشته باشد.»رضا امیدنیا شرکت آلتون تجارت  میلاد نور را تاسیس کرده و در حال حاضر بانام تجاری آلتون‌وین  در حال فعالیت است. با او به گفت‌وگو نشستیم و درباره نوع تولید، بازار و دیگر فعالیت‌های این مجموعه، صحبت کردیم. مشروح این گفت‌وگو در ادامه آمده است:

مطالب بیشتر
تلاش برای تولـید ملـی
تلاش برای تولـید ملـی

پنجره‌ایرانیان؛ نمایشگاه دروپنجره، خوبی‌اش این است که همه اهل صنعت دورهم جمع می‌شوند و به قول بسیاری از اصحاب تولید، دست‌کم همکاران یکدیگر را هرسال یک‌بار ملاقات می‌کنند. در صنعت تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، افزودنی‌ها نقش بسیار مهمی دارند. نقشی که در ساختار پروفیل، از تغییر رنگ و شکنندگی و ... جلوگیری می‌کند.

مطالب بیشتر
راه اندازی نخستین شهرک انرژی در قزوین
راه اندازی نخستین شهرک انرژی در قزوین

پنجره ایرانیان؛ مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین از تصویب لزوم مکان‌یابی و راه‌اندازی نخستین شهرک انرژی در استان برای هدایت نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد.

مطالب بیشتر
ایران یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در جهان
ایران یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در جهان

پنجره‌ایرانیان؛ بر اساس آمار جهانی در ایران شدت مصرف انرژی از تمام کشورها بالاتر است و ۴ برابر متوسط مصرف انرژی در دنیا شدت مصرف انرژی بیشتری داریم؛ در این میان شدت مصرف انرژی الکتریکی ۳ برابر این مقدار بوده و این ناشی از یک مشکل نهادینه‌شده در مصرف انرژی کشور است.

مطالب بیشتر
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران

اشاره: بیابید و بسپارید. این شعار ساده اما پرمعنای نخستین موتور جستجوی صنعت در و پنجره ایران است برای سهولت در تجارت و دسترسی اسان به محصولات، کالاها و خدماتی که همه فعالان صنعت در و پنجره ایران نیاز دارند.

مطالب بیشتر
مذاکرات ماهدیس تجارت آسیا با شرکت کمسون اتریش
مذاکرات ماهدیس تجارت آسیا با شرکت کمسون اتریش

پنجره ایرانیان: سه‎شنبه 17 شهریور ماه نمایندگان شرکت کمسون اتریش با شرکت ماهدیس تجارت آسیا نماینده رسمی خود در ایران دیدار کردند.

مطالب بیشتر
اولین گردهمایی مجموعه نووا ویتا برگزار شد
اولین گردهمایی مجموعه نووا ویتا برگزار شد

پنجره ایرانیان: گروه بازرگانی آریان به ‏عنوان نمایندگی فروش محصولات نووا ویتا در ایران، در روز سوم بهمن ‏ماه و همزمان با هفتمین نمایشگاه بین‏‏ المللی در و پنجره تهران، با برگزاری یک گردهمایی خبر تولید پروفیل جدید نوواویتا را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 

پنجره‌ایرانیان؛ از خیابان سئول که وارد خیابان نمایشگاه شدیم، رقص رنگ قرمز، توجه‌مان را به لگوی روتنبرگ جلب کرد. بنرهای روتنبرگ کل خیابان را پرکرده بود و توجه همه را به خود جلب می‌کرد. از همان آغاز خبر این بود که این مجموعه با برنامه‌ای خاص پا به نمایشگاه گذاشته است. یاد حرف‌های «بهرام جعفری» مدیر فروش روتنبرگ افتادم که در گفت‌وگویی با «پنجره‌ایرانیان» حاضر شده بود و می‌گفت: من سال‌هاست در صنعت در و پنجره و تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالیت کردم و بیش از یک دهه در سمت مدیر فنی و فروش آلوپلاست، به کسب دانش و تجربه‌ پرداخته‌ام و در این مدت، با حضور در جلسات فنی و بخش تحقیقات و توسعه شرکت آلمانی آلوپلاست سعی در به روز رسانی دانشم در این حوزه کرده‌ام. طی این مدت، حضور مستمر در معتبرترین نمایشگاه‌های دنیا سبب شد تا با سیستم‌های به روز تولید دروپنجره و پروفیل‌های آن در اروپا آشنا شوم و از زمان همکاری با روتنبرگ، این سیستم‌ها را یکی پس از دیگری در شرکت روتنبرگ بکارگیری کردیم. با چنین پیشینه‌ای و این سطح از فعالیت‌ها در طول فعالیت این شرکت، امروز شرکت روتنبرگ را با همراهی سایر همکاران، کاملا آماده حضور در بازارهای بین‌المللی کرده‌ایم».

مطالب بیشتر