خراسان رضوی؛ تخریب ‌ساخت‌و‌ساز غیرمجاز
1390/11/01
شهردار منطقه 9 مشهد گفت: ‌ساختمان‌هایی که ضوابط ‌را رعایت نمی‌کنند تخریب می‌شوند.
خراسان رضوی؛ تخریب ‌ساخت‌و‌ساز غیرمجاز

 محسن گل‌مشکی اظهار داشت: بسیاری از ساخت و سازها در این کلان‌شهر مذهبی براساس ضوابط و مقررات شهرسازی و اصول فنی صورت می‌گیرد، اما در مقابل پدیده ساخت و ساز غیر‌مجاز نیز اقدامی بدون آینده‌نگری و حرکتی خلاف اصول مربوطه است که نیاز به کنترل دقیق تر و نظارت شدیدتری دارد.وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهر مشهد یکی از نقاط زلزله‌خیز کشور است، نسبت به تخریب ساختمان‌هایی که ضوابط مربوطه را رعایت نمی‌کنند با جدیت و قاطعیت اقدام می‌شود.گل‌مشکی تصریح کرد: در حال حاضر مشکل زمین‌های واقع در منطقه سرافرازان 13 حل شده و ساکنان مستقر در این محدوده در صورت داشتن قولنامه می‌توانند برای دریافت پروانه ساخت اقدام کنند.

 نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 52 ، بهمن ماه 1390

 

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر