آلودگی هوا در بوشهر؛ 7برابر استاندارد جهانی!
1391/01/01

 بوشهر- مدیرکل حفاظت محیط ‌زیست استان بوشهر گفت: میزان آلودگی ناشی از ریز گردهای معلق در هوا در این استان حدود هفت برابر حد طبیعی و استاندارد های بهداشت جهانی است.

دکتر بهروز اتابک زاده روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: اکنون میزان آلودگی هوا در بوشهر بالای یکهزار میکروگرم بر مترمکعب است که حد طبیعی و استاندارد بهداشت جهانی آن 150 میکروگرم بر متر مکعب است.

وی اظهارداشت: میزان آلودگی هوا به دلیل وجود ریزگردهای معلق در هوا یکشنبه شب در بوشهر 530 میکرو گرم بر متر مکعب بود.

اتابک زاده اضافه کرد: براساس تقسیم بندی جدول استاندارد آلودگی هوا، وضعیت موجود در بوشهر در شرایط بحرانی است.

وی گفت: با توجه به جهت وزش باد شمال غربی به شهر بوشهر پیش بینی می شود در ساعت های آینده از سمت خوزستان پدیده گرد و غبار بیشتری این استان را فراگیرد.

نامه‌نگاری درباره لیزینگ مسکن
نامه‌نگاری درباره لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان:مشاور وزیر راه با بیان اینکه بخش زیادی از معوقات بانکی مربوط به سازندگان ساختمان‌های گران قیمت است، گفت: نامه‌ای را خطاب به بانک مرکزی تنظیم خواهیم کرد تا لیزینگ‌‌ها را در خصوص لیزینگ مسکن در چارچوب برنامه‌‌هایشان آزاد بگذارند.

مطالب بیشتر
افزایش صادرات ایران به ترکیه
افزایش صادرات ایران به ترکیه

پنجره ایرانیان: بعد از توافق نامه تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه، صادرات کالای ایرانی به این کشور دو برابر شده است.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare