هوشمندترین لامپ ال ای دی جهان در مسیر تولید
1391/05/01

محققان نسل جدید لامپ ال ای دی را طراحی کرده‌اند که می‌توان آن را از طریق تلفن همراه هوشمند روشن و خاموش کرد.به گزارش ایسنا، با این فناوری جدید، خانه های هوشمند با امکان کنترل از راه دور سیستم تهویه، سیستم روشنایی و حتی آبیاری گیاهان هر روز به واقعیت نزدیک تر می‌شود.شرکت INSTEON نیز با عرضه نسل جدید لامپ ال ای دی‌ هوشمند با قابیلت کنترل از راه دور یک گام دیگر به تحقق این ایده و بهینه سازی مصرف انرژی نزدیک شده است.

کاربر می تواند از طریق یک برنامه نرم افزاری بر روی تلفن همراه هوشمند یا تبلت از فاصله 50 متری لامپ هوشمند را روشن و خاموش کند.لامپ هوشمند INSTEON همچنین دارای یک حافظه غیر فرار است که می‌تواند تنظیمات مورد دلخواه کاربر را ذخیره کند.عمر مفید لامپ ال ای دی‌ هوشمند حدود 50 هزار ساعت است و درحالی که نور و درخشندگی آن مشابه یک لامپ 60 یا 100 وات است، تنها هشت وات انرژی مصرف می کند و بسیار مقرون به صرفه است.پیش از این نیز لامپ های LED با قابلیت کنترل از راه دور ساخته شده بودند، اما این محصول تنها لامپی است که از طریق تلفن همراه هوشمند قابل کنترل است. قیمت برنامه نرم افزاری ویژه تلفن همراه هوشمند (Insteon SmartLinc Controller) حدود 100 دلار اعلام شده و هر لامپ هوشمند نیز به قیمت 30 دلار به بازار عرضه شده است.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 58 ، مردادماه 1391

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر