خانه های خود را با لامپ معلق خود شارژ شونده روشن کنید
1391/05/01

یک دانشجوی استرالیایی نوعی لامپ حبابی معلق طراحی کرده که بدون نیاز به سیم خود را شارژ می‌کند.

کریس ریجر، دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه کوینزلند از همان قاعده شارژرهای بی‌سیم موبایل برای نیرودهی به ابزار LED که با کمک فرکانس بالای میدان مغناطیسی معلق می‌مانند، بهره گرفته است.خود این مبتکر عمل انتقال بی‌سیم برق را دشوارترین بخش این پروژه عنوان کرده است. وی با 555 نوسانگر طرح خود را آغاز کرد اما انتقال برق به اندازه کافی قوی نبوده و شکل موج وحشتناک بود. ریجر در نهایت از طرح قدیمی اما بسیار ساده مارکو استفاده کرد.

وی مدار مارکو را برای محدود کردن بهتر گرمای تولید شده توسط مدار خود اصلاح کرد. این مدار با فرکانس یک مگاهرتز و با جریان نیم آمپر و 12 ولت کار می‌کند. اگرچه لامپ جدید حدود 6 وات برق مصرف می‌کند، پس از کار کردن آن به مدت نیم ساعت هیت‌سینک‌ها گرم می‌شوند.مدار بی‌سیم دریافت‌کننده برق یک مدار LC ساده است که در فرکانس دقیق یک مگاهرتز تنظیم می‌شود. ریجر هم‌اکنون در حال پیشرفت دادن این حباب شناور با هدف تقویت و تجهیز آن با یک سیستم کنترل کاراتر است و این کار بر اساس یک سیم‌پیچ درایو مسی 3.5 کیلوگرمی که با 24 ولت کار می‌کند و بر روی یک هسته بهتر عمل می‌کند، صورت می‌گیرد.وی همچنین امیدوار است که از طریق یک میکروکنترلر یک سیستم کنترل ارتفاع رایانه‌یی و کاهنده نور را به لامپ جدید بیافزاید.هدف ریجر ساخت آرایه‌ای از کیت‌های کوچک (تقریباً 10 کیت) که با جعبه پلکسی‌گلاس و همچنین یک لامپ حبابی قابل اعتماد تکمیل شده، عنوان شده است. این امر احتمالاً شش تا 9 ماه زمان می‌برد.

نشریه پنجره ایرانیان، سال پنجم ، شماره 58 ، مردادماه 1391

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر