اوج مصرف برق 2500 مگاوات کاهش یافت
1392/04/01

مدیر مصرف شرکت توانیر با تاکید بر این‌که پیش‌بینی می‌شد در سال 91 پیک مصرف برق 46 هزار مگاوات ساعت باشد گفت: حداکثر پیک مصرفی در سال گذشته 43337 مگاوات ساعت بود که نسبت به پیش‌بینی صورت گرفته به خاطر بهینه سازی مصرف کاهش داشت. احمدی یزدی در نهمین همایش مدیریت مصرف ویژه مشترکین صنعتی با اشاره به این‌که بیش از 2000 مشترک صنعتی بالای یک مگاوات داریم، گفت: پیک مصرف صنعتی در 24 مرداد سال گذشته و به میزان 816 مگاوات ساعت بود که 580 مگاوات کاهش داشت؛ 12 هزار و 500 مشترک کشاورزی نیز با ما همکاری داشتند و 450 مگاوات کاهش نیاز مصرف توسط کشاورزان اتفاق افتاد. وی با اشاره به لزوم فرهنگ سازی و بهینه سازی مصرف در حوزه برق گفت: متوسط سرانه مصرف مشترکین خانگی در سال گذشته 400 کیلووات ساعت در سال کاهش پیدا کرده بود.

مدیر مصرف شرکت توانیر همچنین تاکید کرد:‌ سهم مشترکین صنعتی از برق 0. 64 درصد بوده و سهم مصرفی آن‌ها 34. 5 درصد بوده است. احمدی یزدی با اشاره به لزوم رعایت الگوی مصرف در مورد تاثیر تولید برق در آلایندگی محیط زیست گفت: به ازای هر کیلووات ساعت انرژی الکتریکی حدود 700 گرم انواع گازهای آلاینده وارد محیط زیست می‌شود که اجتناب ناپذیر است چون 85 درصد از برق تولیدی در نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود. وی تصریح کرد:‌ در سال 91 بیش از 250 میلیون کیلووات ساعت برق تولید شده است که قریب به 200 میلیون تن انواع گازهای آلاینده وارد محیط زیست شد.

مدیر مصرف شرکت توانیر با اشاره به تاثیر آلاینده‌های ناشی از تولید برق که وارد هوای تهران می‌شود بر سلامت هوای شهر گفت: اگر الگوی مصرف را رعایت نکنیم مشکل تهران به سایر شهرها منتقل می‌شود. احمدی یزدی با تاکید بر لزوم رعایت سه اصل چه وقت، چقدر و چگونه مصرف کردن انرژی گفت: با رعایت این سه اصل بسیاری از مشکلات حل می‌شود و می‌توان 30 تا 40 درصد صرفه جویی انرژی داشت. وی با تاکید بر ماهیت انرژی الکتریکی که تولید پیوسته، عدم امکان ذخیره سازی و متغیر بودن تقاضا است گفت: پیش‌بینی می‌شود پیک مصرف برق در سال جاری 47 هزار مگاوات ساعت باشد. مدیر مصرف شرکت توانیر ادامه داد: 28 میلیون و 700 هزار نفر مشترک وجود دارد و در صورتی که هر مشترک برق فقط 100 وات بتواند صرفه جویی کند 2800 مگاوات صرفه جویی صورت می‌گیرد که کاری امکان پذیر است. احمدی یزدی در پایان صحبت‌های خود به همکاری صنایع با شرکت توزیع برق اشاره کرد و گفت: در سال 91، 19 میلیارد تومان تخفیف مشترکین همکار پرداخت شد و انتظار می‌رود از 15 خرداد تا 15 شهریور ماه سال جاری نیز به ویژه در تیر ماه و مرداد ماه با صنایع همکاری داشته باشیم.

دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن
دفاع مشاور وزیر از لیزینگ مسکن

پنجره ایرانیان: مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به سابقه خوب شرکت های فعلی لیزینگ مسکن در خرید و فروش اقساطی؛ فعالیت این شرکت ها بدون هیچ گونه ممنوعیتی ادامه خواهد داشت.

مطالب بیشتر
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان
اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی ایران به یونان

پنجره ایرانیان: دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و یونان از اعزام بزرگترین هیات تخصصی تجاری ـ بازاریابی فعالان اقتصادی به یونان خبرداد.

مطالب بیشتر
۷۰ درصد پروفیل‌سازان با ۳۰درصد ظرفیت کار می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه پروفیل سازی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات در عرصه تولید رکود بازار است گفت: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصد مشغول فعالیت هستند.

مطالب بیشتر